Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743624 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi annoca

Dün Tolga çok kötüydü tamam ama iki tane de mutlak golü önledi. Yoksa 3 - 0 olacaktı. Bunu da gözardı etmeyelim. Üstelik bu iki kurtarışı yediği golden sonra yaptı.
o kurtardığı 2 şutta tamamen refleks yeteneği diyebilirim. bizim ülkede kale dendi mi akla gelen tek şey refleks küçük yaşlardan beri tek çalıştığı şeylerde bunlar oluyor zaten. tolga kesinlikle refleks olarak fabriden iyidir ama geriye kalan her şey de kötüdür. sadece refleks değil yan toplar, kaleden çıkma, topu oyuna sokabilme vs vs bunlarında olması gereken kaleci lazım.

Çevrimdışı Culpable

Bunu paylaşmıştım. @mrred
kaleci goruntusunu kaldirsalar. ve binlerce kisiye  kim oldugunu sorsalar .. iclerinden 1 tanesi bile  kaleci diyemez

Çevrimdışı mylife1903

kaleci goruntusunu kaldirsalar. ve binlerce kisiye  kim oldugunu sorsalar .. iclerinden 1 tanesi bile  kaleci diyemez
Harcaniyir adam kalede koy bizim medelin yanina mis gibi oynar

Çevrimdışı cursedofdragon

BİLGİ | Partizan-Beşiktaş ilk maçının yayın haklarını henüz herhangi bir TV kanalı satın almadı.

Çevrimdışı abdusta

Bir bilgi

Bu hafta juventus ,psg ve Beşiktaş deplasmanda ilk yarıda
1 gol yiyerek maglup duruma dustuler ve 2ci yarıdaki yıldızlarının oyunlarıyla galip gelirken kartalda Q7 parladı

Saygılar

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

En ufak bir oyun kurgumuz yok, Tamamiyle spontane takılıyoruz.
Bu noktada suçlu tamamiyle Şenol Güneş.

Çevrimdışı underworld

Daha dünkü avcı Şenol hocaya her seferinde ders veriyor.
Saygılar

En ufak bir oyun kurgumuz yok, Tamamiyle spontane takılıyoruz.
Bu noktada suçlu tamamiyle Şenol Güneş.

yönetimde hoca kadar suçlu.

yaşlı kadro istenilen oyuncuların alınmaması vs.

Çevrimdışı mylife1903

Yonetimin sucu yok
Nankorluk etmeyin ffp denen bi mekanizma var

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Öyle diyonda Gülhan takıma maç kazandıran adamlar da genelde bu yaşlı dediğimiz futbolcular.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gelde bunu anlat bunlara tutturmuşlar hoca hoca
Sen hocaya nasıl bir kadro verirsen oda o kadroyla başarı elde etmeye çalışır olmayınca suçlu yanlış transfer tercihlerinden ötürü yönetim dir mesuliyet başkana ve transfer komitesine aittir

Bu takım ileri çıkamıyor zorlanıyor dünkü maçta gördük attığımız her pas rakibe asist
Geriden çıkamıyoruz takım çok ağır bu kadroya forvet on numara ve sağ bek gelmezse bu sene de olmaz bu iş.

Çevrimdışı mylife1903

Sen hocaya nasıl bir kadro verirsen oda o kadroyla başarı elde etmeye çalışır olmayınca suçlu yanlış transfer tercihlerinden ötürü yönetim dir mesuliyet başkana ve transfer komitesine aittir

Bu takım ileri çıkamıyor zorlanıyor dünkü maçta gördük attığımız her pas rakibe asist
Geriden çıkamıyoruz takım çok ağır bu kadroya forvet on numara ve sağ bek gelmezse bu sene de olmaz bu iş.
Oraya  8 numara da yazmanizi rici edicim afili olsun

Çevrimdışı savaş altay

Tutturmuşlar yönetim diye mi diyelim biz de?  :D

Oğuzhan oynayamadığı halde 10 numarada görev alıyor, bunun yönetim ile ne alakası var?

Bak kendin yazdın. Attığımız paslar rakibe diyorsun. Kalecin sıkıntı ise arkada oyunu başka türlü açarsın. Kaç kez 11'e yazdı Tolga'yı

evinin anahtarını ver, geri pas verme adama. Pas sıkıntın varsa ya daha verimli bir istasyon kurarsın. Bence de Şenol Güneş'e şu an için hiç bir

eleştiri yapılamaz. Geçen sezon da aynı şeyleri yaşadık, ilk değil. Pepe, Vida siz gelin bakayım; bak bu Tolga :D diye analiz etti mi hiç?

Yahu maçı müzik açarak destekli izleyebildim! Tek artımız ''ulan bunlar çok maç çevirir'' dedirttik. Transfer yok, oyun da yok çünkü.

Şans galibiyeti değildi. Bazı şeyleri yapabiliyoruz. Bir anda 3 'lük oldular  :biggrinking:

Çevrimdışı savaş altay

Oraya  8 numara da yazmanizi rici edicim afili olsun
Kazınmış şekilde yazılanlardan keser mi?   :bandit: 

Çevrimdışı mylife1903

Kazınmış şekilde yazılanlardan keser mi?   :bandit:
Dovmeli olsun kartel sikaryosu tipli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Lens tore kanatlarinin bu ulkede tokatlayamicagi defans yok.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Almar

Çevrimdışı kyiv

Partizan Beşiktaş maçı seyircisiz oynanacakmış. Partizanlıların ırkçı davranışlarından ötürü. Bu iyi oldu taraftar olsa farklı oynarlardı.

Çevrimdışı EagleForce

Partizan Beşiktaş maçı seyircisiz oynanacakmış. Partizanlıların ırkçı davranışlarından ötürü. Bu iyi oldu taraftar olsa farklı oynarlardı.

Deplasman seyircisi olmayacak denmisti. Ceza da almislar. Tamamen seyircisiz  :ok:
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2018, 20:45:17 EagleForce ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bak simdi kardesim

Quaresma Yaşlı Len :D

Quaresma cizgiye yapısiyor Len :D

Quaresma Penaltı atamıyor Len :D

Quaresma İçeri kat etmiyor Len :D

Quaresma hep orta açıyor yerden Low cross pas atmıyor Len :D

Eleştirilerine güzel Cevap verdi Reis :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2018, 21:00:45 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı balkan-kartal

Hocada nasil hata olmaz? Erzurumda Ilk yarida oynadigimiz oyun da hocaya yazar ikinci yaridaki oyun da. Hoca diyor ben buyuk takimim herkese ayni oynarim. Oyle oynarsan gelir basaksehir aklink alir. Ilk yari erzurum 3-4 gol atmamalari mucize adeta. Tamam kadro super degil, tolga karsi takimin kalecisinden daha mi kotu topu kullaniyor? Her mac ayni oyunu oynuyoruz topu q7 ye at orta yapsin canere ver orta yapsin. Cogu maci boyle aliyoruz ama iyi yerlesen takimlara karsi olmuyor. Mesela medel ve necip karsi takimin orta sahasindan daha mi kotu degil ama adamlar iyi alan kapattilar zayif yonlerimizden faydalandilar. CL de hoca karai takimin zayif yonlerinden hep faydalanda zaaflarini buldu ve namagluk gruplardan ciktik ama ligde ne yaptik ilk yari 30 puan. Bazilari cenki satan sampiyonlugu satar diyordu e cenkle 30 puan topladik burda CL de namaglup ligde 30 puan. Hoca bulabilecegimiz en iyisi ama hatalari var. Simdi erzuruma karsi erzurumun zayif yonlerinden faydalanip ta mi kazandik yoksa geriye kalan butun sezon her rakibe karsi oynayacagimiz oyun la mi ? Oyuncular arasi mesafe oyuncular yuzunden mi bukadar uzun? Yani demek istedigim yonetim hatali ama yonetim kadar hoca da hatali.
besiktastan baskasini bilmeyiz

SON DAKİKA | Partizan - Beşiktaş maçı seyircisiz oynanacak

lens'in maçı olucak :D