Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724404 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Adem Ljajic... Öyle bir vuruldum ki sana kral...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ali Koç'u övmüyorum ama bazı noktalara vurgu yapmaya basladı kendi camialarında.

Öncelikle transfer görüşmesi hakkkında baya zerzeniste bulundu. Son olarakda A spor ile tüm baglantıları kopardı.

Hakemler için somut birsey yapmassak bu kartlar her zamankinden kolay cıkacak bize .

Bence yonetimlerin konusup GS'nin kasitli yarattigi anti-Besiktas havasindan siyrilmasi lazim FB'nin. Iyi oynayan kazansin haftaya. Kasitli olarak isleri cigirindan cikarip yine FB-Besiktas'i birbirine dolayip GS'yi aradan siyirma dusuncesindeler. Iki senedir FB derbisinin ilk yarinin baslarinda olmasi tesaduf mu? Maksat butun diger zorluklarin yaninda BJK-FB kavgasi da yaratarak GS'nin isini kolaylastirmak. Gerekirse Ali Koc'la bir olup bu Namoglu indirilmeli. Adamlar tezgahi kurdular MHK-TFF ve hukumet icinde. Simdiden oyunlarini bozmazsak bu sene de sampiyon yapilacaklar benden soylemesi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Herhalde taraftarlarımız hakeme küfür etmemek için, bu işi yönetimle halletmeye çalıştı. Başka bir anlam bulamıyorum yoksa. Çok absürd bir sarı kart, faul dahi yoktu. Herhalde taraftarın o manada yaklaşımı oldu."

hakeme birşey deme cesaretini göstermiş mi?
gitsin kumda oynasın, kombine sahibi olduğu febesinin maçını izlesin  :akuma:

Çevrimdışı underworld

gecen sene ilk yari atiba oynarken
"hep yan pas yapiyo, hoca soksana medeli gormuyormusun" deniliyordu
Bunun yanlış olduğunu 40 sefer dile getirdik.
Aynısının bşr başkası ozi içinde oldu

Çevrimdışı atalay

Son yıllarda Beşiktaş'ın oyuncu grubunun oynamaktan keyif aldıkları açık ara en iyi sezon buydu. 16/17'de de oyuncu grubunun oyun keyfi gayet iyiydi. Son bir yıla bakıyorum birkaç oyuncu dışında oynadığı oyundan keyif alan oyuncu sayısı az. Bilmiyorum. Uzaklardan gördüğüm bu.

Şu oyundan keyif alan oyuncusu sayısı üç kişi. İkisi çok *dominant istedikleri rolü aldıkları, diğeri de oyun yazılımında arda kalanı süpürmekten keyif aldığı için. Oyuncu grubunun tamamına yakını bu oyundan keyif almıyor. Maç sonu röportajlarına bakın anlarsınız.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2018, 22:47:21 atalay ]

Çevrimdışı balkan-kartal

Ali Koç'u övmüyorum ama bazı noktalara vurgu yapmaya basladı kendi camialarında.

Öncelikle transfer görüşmesi hakkkında baya zerzeniste bulundu. Son olarakda A spor ile tüm baglantıları kopardı.

Hakemler için somut birsey yapmassak bu kartlar her zamankinden kolay cıkacak bize .
hakemlere nezaman birsey yapabildik ki simdi yapalim
mesela ne yapabiliriz ?
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adem Ljajic... Öyle bir vuruldum ki sana kral...

İlk macında bence çok çok başarılıydı.
Atiba- Ozzy ile söyle 2-3 mactan sonra bence cok iyi olacak. Hele o paslar beni mest etti.

Çevrimdışı underworld

Eskiden futbolcular maç bitecek diye üzülürken şimdi bir an önce bitse de gitsek modundalar.
Oyun iştahı ve özgüvenleri her geçen gün dibe yaklaşıyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

hakemlere nezaman birsey yapabildik ki simdi yapalim
mesela ne yapabiliriz ?

Hiç mi bisey yapamıyoruz Algı yaparsın baskı kurarsın. Mac sonrası cıkıp galibiyeti konusmak yerine hakemi, medelin kartını, hataları konusursun. Düdük astırmaya kadar götürürsün. TS kadar olamıyoruz su konularda. Yönetim konusması gereken hiçbir konuda konusmuyor zaten.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2018, 22:41:44 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Savaş

Sacmasapan bir kart fakat Atiba doldurur. Medel de buyuk tecrübe ama derbiye Atiba'nın sakinliği ve liderliği daha iyi olur sanki.

Haftaya rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sacmasapan bir kart fakat Atiba doldurur. Medel de buyuk tecrübe ama derbiye Atiba'nın sakinliği ve liderliği daha iyi olur sanki.

nasıl olacak o iş  :D :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

Haftaya kazanır, cocu'yu yollarız... mı?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu macta su hakemi izledikten sonra Kadikoy'e giderken bu kadar rahatsan cidden rahatsin.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yalnız şaka maka fener tam istedigimiz sekil oynuyor. Galip gelirsek şaşırmayın.

Çevrimdışı balkan-kartal

Hiç mi bisey yapamıyoruz Algı yaparsın baskı kurarsın. Mac sonrası cıkıp galibiyeti konusmak yerine hakemi, medelin kartını, hataları konusursun. Düdük astırmaya kadar götürürsün. TS kadar olamıyoruz su konularda. Yönetim konusması gereken hiçbir konuda konusmuyor zaten.
evet algi yapilabilir ama bu algiyi medyasiz yapamayiz
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı atalay

Takımın yaş ortalamasından şikayet ediliyor. Sadece iki oyuncu 45 dakikada 32 hatalı pas yapmış. Çünkü ayağına gelen her topta atak sonlandırıyorlar. Soru basit: Yaş ortalaması yüksek ekip sürekli ikinci top kazanması gereken bir oyunu neden oynuyor?
Alıntı yapılan: atalay
5 metre yanındaki oyuncuya atılan oyuna hiçbir değer katmayan bir pas yerine...

Çoğu zaman bu değer katmayan paslar istatistik hanesinde yüzdeleri yukarı çekerek görkemli durur. Bazen de bu pasların oyuna değer katmadığı zannedilir fakat bir plan varsa bir sonraki takım pozisyonu, oyun hazırlığı ve daha bilumum şey için önemlidir. Hatta bazen sırf topa sahip olmak için bile önemlidir. Beşiktaş, CL'de birçok kişinin değer katmadığını düşündüğü paslar ile geniş oynuyor ve sahayı enine kullanarak rakibi iki çizgi arasında koşturuyor. Bunların pozisyon ile sonlanıp-sonlanmaması da ölçü değil. Bir sonraki takım pozisyona geçen bir ekipte bu paslar çok değerli. Rölanti oynamaktan yada kaleye yakın bir oyun mesafesinde hazırlık pası diye adlandırılan al-ver yapmaktan bahsetmiyorum. Kör noktayı-rakibin açığını bulana kadar oynamaktan bahsediyorum. Burada dinamizm düşük, build-up* eksik olunca yapılan şeyler al-verden ibaret oluyor.

Bu ayıp bir şey zannediliyor. Riskli bir pas denemesi yapmak başka her topla buluşmada atak sonlandırmak başka bir şey. Bilmem kaçıncı kez tekrar yazıyorum. Coşkulu oyun ile aceleci oyun farklı şeyler. Gereksizce çok sayıda atak sonlandırma girişimi, aksiyon bölgesine denemeler oluyor. Bas-çek. Bekle. Boşluğu bulana kadar çevir, bunu yapacak personel de var. Olmuyorsa yine bildiğin oyunu oyna-dene. Takımın belli oyun dilimlerinde periyodik dinlenmelere ihtiyacı olur. Ekstra efor sarf etmek-pozisyonlardaki tercih kalitesini de düşürür. 90+4'de topu indirip pas-pas-pas yapıp oyunu bitirmek yerine aksiyon bölgesine gelişigüzel şişirmek bir şey kazandırmaz.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2018, 22:48:24 atalay ]

Çevrimdışı enderersoy15

Şu oyundan keyif alan oyuncusu sayısı üç kişi. İkisi çok daminat istedikleri rolü aldıkları, diğeri de oyun yazılımında arda kalanı süpürmekten keyif aldığı için. Oyuncu grubunun tamamına yakını bu oyundan keyif almıyor. Maç sonu röportajlarına bakın anlarsınız.
Bjk boyle oynayacaksa izlemeye gerek yok. İzleyende keyif almiyor oynayan da. 

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Bu ayıp bir şey zannediliyor. Riskli bir pas denemesi yapmak başka her topla buluşmada atak sonlandırmak başka bir şey. Bilmem kaçıncı kez tekrar yazıyorum. Coşkulu oyunlu ile aceleci oyun farklı şeyler. Gereksizce çok sayıda atak sonlandırma girişimi, aksiyon bölgesine denemeler oluyor. Bas-çek. Bekle. Boşluğu bulana kadar çevir, bunu yapacak personel de var. Olmuyorsa yine bildiğin oyunu oyna-dene. Takımın belli oyun dilimlerinde periyodik dinlenmelere ihtiyacı olur. Ekstra efor sarf etmek-pozisyonlardaki tercih kalitesini de düşürür. 90+4'de topu indirip pas-pas-pas yapıp oyunu bitirmek yerine aksiyon bölgesine gelişigüzel şişirmek bir şey kazandırmaz.
Bu da oyun aklıyla olur. Caner out adriano in q7 out töre in. Töreyi nasıl hazırlayamıyoruz inanılır gibi değil yabancı sınırı düşecek bu adamı pamuklara sarmamız lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Özgür Gültekin

yediğimiz golde Tolgay'ı izledim, ne hissettiğimi ifade edecek kelime bulamıyorum.

gitsin₁ U-21 de, 18 de olmayı bile haketmiyor  :akuma:

Çevrimdışı Savaş

Olur olur ınançlı olun ya bi dur :)

Fener leş. Biz de sakin kalırsak alırız maçı dicem de önceki seneler aklima geliyor.

Iyi oldugumuz zaman yenemiyoruz biz bunları kötü olduğumuz zaman yenicez bence.

Gördüm ki fener tam Adem'e göre. Haftaya Atiba takıma girerse çok farklı bişey izleyebiliriz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Konuşması gerekenlerin yerine yine hoca konuşuyor.konuşan da boş konuşuyor ne demek art niyet aramıyoruz falan candaş bey  allemi cihan biliyor art niyet var!puan durumu a bakın haftaya kimin yenmesi işine gelir sistemin?ben Başkan’dan taraftarı fırçalamasınj bekliyorum yakın zaman da yine.antrenman tesisi zemin rezil stad saha rezil kim sorumlusu taraftar mı işinizi yapın başka da birşey istemiyoruz!o bize ezik diyen arkadaş da birşeyler gevelemiş mod alırım zor tutuyorum kendimi.
Bu Arada abiler Tolgay golde neden yerden kalkmadı 10 dk bi bilen açıklasın?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hahahahahah o malum gün geldiğinde bi kyk bursumla hayır yapacağım.

Çevrimdışı kyiv

yediğimiz golde Tolgay'ı izledim, ne hissettiğimi ifade edecek kelime bulamıyorum.

gitsin₁ U-21 de, 18 de olmayı bile haketmiyor  :akuma:

Basit bir ayrıntı ama golü onun yüzünden yemişiz desek yanlış olmaz. Laubalilik, yavaşlık.