Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724402 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi sEuL

Caner'de sorun yok, oynadigi her mac elinden geleni yapiyor, gecen sene en cok asist yapan sol bek ligde acik ara. Bu sene de iyi basladi. Uzun top oynuyorsa hocanin isi uyariyi yapmak, cizgiye inmeden orta acma demesi lazim.

Ha sunu da soyleyeyim, bence kanatlardan cok orta acilmasinin sebebi oyuncularin inatla bunu yapmasi degil, ortadan girmesi gereken oyuncularimizin zayif kalmasi. Adem oynamaya baslayinca cok orta acmayacagimizi goreceksiniz.

Ayagima gelen her topu ceza sahasina sisirirsem benimde o kadar asistim olur.
Necip'te sahaya ciktiginda elinden gelenin en iyisini yapiyor. Bir oyuncu elinden gelenin en iyisini yapiyor diye Besiktas takiminda forma giyemez, giymemeli.
Caner'in savunmasi 0, yazi ile sifir. Kademe anlayisi olmayan, gereksiz gaza gelip pozisyonunu kaybeden, hava toplarinda yetersiz, kolay calim yiyen bir oyuncunun Besiktas'ta 11 oynuyor olmasi inanilmaz. Oyuncu kaliten bu kadardir o zaman anlasilir. Ama elinde Turkiye'nin en iyi sol beki var arkadas, ne diye kendini zora sokuyorsun? Yaptigi top kayiplarinin haddi hesabi yok, oyunun icine edip duruyor halen Caner diyoruz. Bunlar daha iyi gunlerimiz, inanilmaz kolay bir fiksturu inanilmaz zor bir sekilde gecirdik. IBB, Kayseri, FB, GS ve biraz basan takimlara karsi sol kanadimizin icler acisi hali daha da belirgin hale gelecektir.

Bu arada Medel - Oguzhan - Adem orta sahasininda savunma anlaminda sinifta kalacagini dusunuyorum. Su ana kadar uzerimize gelmek isteyen takimlar inanilmaz kolay bir sekilde orta sahamizi gecip pozisyonlara girdiler. Malatya'ya ilk yarida pozisyon vermememizin sebebi adamlarin 11 kisi kapanip tamamen gol yememe uzerine olan oyun anlayisindan dolayidir. Golu yedikten sonra biraz atak yapalim dedi adamlar ve orta sahamizin ne kadar kolay gecilebileceginin farkina vardiklar. Medel'in bir oraya bir buraya kosmaktan pestili cikti.

Zor gunler bizi bekliyor =/  :s20:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

medel' in kırmızısı hayırlara vesile olur  belki.. atiba reis geri dönecek inşallah

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Baslarda belli olmadi ama FB macindan once yine onumuze tas koymak icin kiclarini yirtacaklarini gosterdi MHK. Herkese sabir diliyorum. Yusuf Namoglu denen herifi o pozisyondan essek gibi bir tarafina baka baka kacirmazsak degil sampiyonluk ilk 3 bile zor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Namoglu vermis talimati gondermis iste daha ne olsun. Fanatik gsli MHK baskaninin oldugu yerde ne bekliyor insanlar anlamiyorum.

Ali Dürüst transfer görüsmesine gidiyor .
Bizim yönetimden cıt yok.
Üstü kapatıldı.

Çevrimdışı 38life

Zeminin halini söylemiyorum bile yazıklar olsun!!!

Ljajic %80 golle sonuçlanacak atakta yere düştü, 2v1 Negredo pozisyonunda da Negredo'nun ayağına birşey oldu. Zeminden mi değil mi bilmem ama artık düzelmeli bu zemin.

Çevrimdışı mellfred

medel' in kırmızısı hayırlara vesile olur  belki.. atiba reis geri dönecek inşallah
Caner’e 6 maç  verildiğinde de böyle yazışmıştı. Sorun Caner medel ya da tolgay değil

Çevrimdışı cursedofdragon

Son 11 sezonda derbiler öncesinde görülen kırmızı kart sayıları: #Beşiktaş 9 Galatasaray 3 Fenerbahçe 1

Çevrimdışı Orhan_

Ricardo Quaresma;

Topla buluşma 40
Top kaybı 25....

Ne diyorduk; Oley oley oley (: ...

Çevrimdışı 38life

Candaş Tolga lşık: "Artık hakemler hakkında bir şeyler konuşmanın zamanı geldi. Maalesef Beşiktaş maçlarında hakemler, ligdeki ortalamanın da altında. Artık BJK maçlarında hakem performansı YETER denilecek noktaya geldi..”

Ayagima gelen her topu ceza sahasina sisirirsem benimde o kadar asistim olur.
Necip'te sahaya ciktiginda elinden gelenin en iyisini yapiyor. Bir oyuncu elinden gelenin en iyisini yapiyor diye Besiktas takiminda forma giyemez, giymemeli.
Caner'in savunmasi 0, yazi ile sifir. Kademe anlayisi olmayan, gereksiz gaza gelip pozisyonunu kaybeden, hava toplarinda yetersiz, kolay calim yiyen bir oyuncunun Besiktas'ta 11 oynuyor olmasi inanilmaz. Oyuncu kaliten bu kadardir o zaman anlasilir. Ama elinde Turkiye'nin en iyi sol beki var arkadas, ne diye kendini zora sokuyorsun? Yaptigi top kayiplarinin haddi hesabi yok, oyunun icine edip duruyor halen Caner diyoruz. Bunlar daha iyi gunlerimiz, inanilmaz kolay bir fiksturu inanilmaz zor bir sekilde gecirdik. IBB, Kayseri, FB, GS ve biraz basan takimlara karsi sol kanadimizin icler acisi hali daha da belirgin hale gelecektir.

Bu arada Medel - Oguzhan - Adem orta sahasininda savunma anlaminda sinifta kalacagini dusunuyorum. Su ana kadar uzerimize gelmek isteyen takimlar inanilmaz kolay bir sekilde orta sahamizi gecip pozisyonlara girdiler. Malatya'ya ilk yarida pozisyon vermememizin sebebi adamlarin 11 kisi kapanip tamamen gol yememe uzerine olan oyun anlayisindan dolayidir. Golu yedikten sonra biraz atak yapalim dedi adamlar ve orta sahamizin ne kadar kolay gecilebileceginin farkina vardiklar. Medel'in bir oraya bir buraya kosmaktan pestili cikti.

Zor gunler bizi bekliyor =/  :s20:

Sorun o degil, elbette Caner bir Adriano degil ama bu lig icin fazlasiyla yeterli. Adriano'nun dinlendirilmesi de yanlis degil. Kaldi ki Caner'e, Medel'e, Pepe'ye vs. laf atilmasi kadar sacma bir sey olamaz cunku onlara gelene kadar asil sorunlar ortada. Quaresma sacmalamanin doruklarina cikiyor, Negredo asiri hantal, Oguzhan sifir mucadeleyle oynuyor. Bugun 8 numara oynadi ne yapti biri anlatsin. Aldigi her topu ya Pepe'ye ya Quaresma'ya veriyor. Sonra millet basliyor Pepe dan-dun oynuyor diye. Ne yapsin onundeki adam Oguzhan. Dedik Tolgay-Oguzhan'dan en az biri gonderilmeli ikisi de gonderilse sesimi cikarmam diye taaa aylar once yazdim. Tutturuyorlardi burada yok efendim biraksak havada kaparlarmis yok efendim Turkiye'nin en iyi 8 numarasiymis. Az fizikli, kapanan hic bir takima karsi etkinligini goremedim Oguzhan'in. Ancak rakip acilinca one cikiyor. Bunun icin de rakibi acacak cok ust duzey santrofor sart dedik, en onemli transferi yapamadan kapadik transferi. Devre arasi Balotelli ayarinda biri alinmali sart. Negredo da acele satilsin.

Çevrimdışı f_madida

Ali Dürüst transfer görüsmesine gidiyor .
Bizim yönetimden cıt yok.
Üstü kapatıldı.

Ali Durust transferden ve fiksturden sorumlu, Namoglu hakem atamalarindan sorumlu gs tetikcileri olarak TFF bunyesinde gorev aliyor.

Adamlar tezgahi kurmus, bunlara dur demeden sampiyonluk cok cok zor.
The world is better in black and white, and red.

Candaş Tolga lşık: "Artık hakemler hakkında bir şeyler konuşmanın zamanı geldi. Maalesef Beşiktaş maçlarında hakemler, ligdeki ortalamanın da altında. Artık BJK maçlarında hakem performansı YETER denilecek noktaya geldi..”

şimdiye kadar niye konuşmadınız sayın candaş tolga ışık ?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kesin ondandır. Geçen sene de çok kötüydü zemin.
Şenol Hoca'yı sabah akşam eleştiriyoruz orası ayrı. Ama saha da berbat yahu görmüyor musunuz? Az önce Tolgay bile söyledi inşallah zemin düzelir vs diye.. Kimse memnun değil zeminden..

Son 11 sezonda derbiler öncesinde görülen kırmızı kart sayıları: #Beşiktaş 9 Galatasaray 3 Fenerbahçe 1

Sari ve disiplin cezalilarini da koyarsak fark daha da acilir.

Çevrimiçi annoca

fikstürde yapılan pislikler ortaya çıktı, ( arsızca yaptık da diyorlar ) hakem atamalarında yaptıkları pislikler ortaya çıktı, medyanın yaptıkları ortada ne zaman birisi sesini yükseltecek, kim isyan edecek bu kara düzene.  :s20:

dün yazdım ama yarın kime kırmızı kart görücez bakalım dedim medel'e gösterdi.

Kör insan bile görüyor artık bütün bu olup biteni.

Çevrimdışı balkan-kartal

Caner’e 6 maç  verildiğinde de böyle yazışmıştı. Sorun Caner medel ya da tolgay değil
Caner bir faul yapti sinirlendi ve yayinci kurulus ta hemen ne dedigini cekiyor saka gibi
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ali Durust transferden ve fiksturden sorumlu, Namoglu hakem atamalarindan sorumlu gs tetikcileri olarak TFF bunyesinde gorev aliyor.

Adamlar tezgahi kurmus, bunlara dur demeden sampiyonluk cok cok zor.

Ali Koç'u övmüyorum ama bazı noktalara vurgu yapmaya basladı kendi camialarında.

Öncelikle transfer görüşmesi hakkkında baya zerzeniste bulundu. Son olarakda A spor ile tüm baglantıları kopardı.

Hakemler için somut birsey yapmassak bu kartlar her zamankinden kolay cıkacak bize .

Çevrimdışı balkan-kartal

Ricardo Quaresma;

Topla buluşma 40
Top kaybı 25....

Ne diyorduk; Oley oley oley (: ...
en az 10 tane orta acti ve defansa carpip hemen taca cikti yani 25in hepsi top kaybi degildir

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Hoca'yı sabah akşam eleştiriyoruz orası ayrı. Ama saha da berbat yahu görmüyor musunuz? Az önce Tolgay bile söyledi inşallah zemin düzelir vs diye.. Kimse memnun değil zeminden..

Zemin rezalet. O çok belli. Süzüle süzüle giden top, hoplaya zıplaya gidiyor artık da Şenol Güneş'in ki büyük bahane. Sana lafım yok.

İlk mesajım kutlu olsun.  :evillol:

Q7'ye sevgilerimi! yolluyorum. Keşke Töre olsa yine.
Hoş geldin. Umarım daha çok kadın taraftar buraya yazmaya başlar da farklı bakış açıları görürüz

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Herhalde taraftarlarımız hakeme küfür etmemek için, bu işi yönetimle halletmeye çalıştı. Başka bir anlam bulamıyorum yoksa. Çok absürd bir sarı kart, faul dahi yoktu. Herhalde taraftarın o manada yaklaşımı oldu."

Çevrimdışı kyiv

Kadıköyde lehimize zaten adet olarak fazla vermiyorlar onu geçtim de en son penaltı ne zaman kullandık?

- İstanbulun fethinde?
- Tekerlek yeni keşfedilmişken?
- Çin seddi yapıldığında?

Bu takımdan Quaresma, Negredo ve Pepe giderse seneye belki düzeliriz.

Hoca korkusundan Quaresma’yı çıkaramayıp sağ ayaklı Lens’i terste oynatıyor, Pepe bütün topları ya sağdan oynamaya çalışıyor, ya da şişirip duruyor. Negredo 45 dakikada 5 aksiyona girmedi, koşamıyor, yükselemiyor, tepkisi yavaş.

Şunların yerine herhangi bir futbolcu oynasa bunlardan verimli olur.
Pepe gitmesin yahu ne yaptın? Golünü de atıyor defansta da sağlam daha ne yapsın?
Quaresma kısmına katılıyorum Quaresma'yı oynatabilmek için gerekirse Lens'i kaleye bile geçirir hoca hiç şaşırmam. Nasıl bu kadar katlanabiliyor ilginç

Çevrimdışı balkan-kartal

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Herhalde taraftarlarımız hakeme küfür etmemek için, bu işi yönetimle halletmeye çalıştı. Başka bir anlam bulamıyorum yoksa. Çok absürd bir sarı kart, faul dahi yoktu. Herhalde taraftarın o manada yaklaşımı oldu."
dogru konusmus