burdaki toyotalarda iyidir mesela corolla japon yapımıdır. Aurisler trde üretiliyor.
toyotanın en kaliteli üretimlerinden biri olarak kabul ediliyor. rusyayada burdan gidiyor zaten auris hibritler ingilterede
üretiliyor. Burda toyotanın bazı markaları gelmiyor mesela camri gelmiyor bir ara geldi tutulmadı burda
toyota fiyat performans olarak oldukça iyi araçlardır. Ben alman sevmiyorum zaten son senelerde iyice teneke olmaya başladılar
audi iyi demedim burda a3 aurisle rekabet ediyor dedim bana göre auris daha iyi ben öyle konfora bakmam araçta
benim aradığım özellikler güvenlik sağlamlıktır.
Benim bildigim toyotanin dizel motoru yok, kime yaptiriyor acaba. Bizim land cruiser cok cok eski tarz bir dizel motorludur ama gecen yuzyildan kalmadir o motor4.1lt dizel. Kamyon motorundan basittir.
Toyota hybrid ve japon montaj olacak, efsanedir.
Yazik bu sscb cografyasinda ortasinif arabasi camrydir korolla falan cok yoktur.
Hybridlerden ise lexusa takilan 3.3motor hybrid vardir iyi makinedir. Rx450h serisinde.
Degisik sanzimani vardir, varyator diyorlar turkcesini bilmiyorum. Kademesiz sanziman. Biraz daha uyumludur diger toyotalara gore.
Su sanzman problemini cozemediler yillardir.
Amiral gemisi 4.7motor land cruiserdir. Iyi jiptir. Lexuslarda ise yeni nesil 5.7motor var.
Bir sonraki arabamda bu motor olacak 5.7 motor ona kompressor takacam Trd ve 600 beygir civari guc alacagim.

Vergisi yok kamyonet iste