Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2476515 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı raichu

günaydın gençler

Çevrimdışı mylife1903

günaydın gençler
Bugun gunaydin ama yarin ayni saatte uyanicagiz.  Calisma bakani olarak bu aksam cikaracagim bir khk ile 7-8 ileri cekecegim calisma saatlerini.
Aile bakani olarak zina kanunu degistirmeyi dusunmuyorum ama teklif gelirse degerlendirmeye alabilirim de veto da edebilirim.
Kabinem de hala eski yonetimin yandaslari var.

Çevrimdışı raichu

Bugun gunaydin ama yarin ayni saatte uyanicagiz.  Calisma bakani olarak bu aksam cikaracagim bir khk ile 7-8 ileri cekecegim calisma saatlerini.
Aile bakani olarak zina kanunu degistirmeyi dusunmuyorum ama teklif gelirse degerlendirmeye alabilirim de veto da edebilirim.
boşver abi sen artık tek gerçek kralsın 5 gün  :D
salla kanunları

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fazla kalkışma girişimine girme abi  :evillol: senden Aile ve Sosyal Politikalar bakanı iyi olur abi  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

boşver abi sen artık tek gerçek kralsın 5 gün  :D
salla kanunları
Yok yok ben demokraaasiden yanayim. Her kararimda oylama yapacam, @Necmi abi oylamasi. Kabul edenler, kabul etmeyenler, kabul edilmistir. Demokralsi de dusunuyorum bu demo surumu hosuma giderse hemen farkini verip komple surume de gecebilirim.

Bu demokralsi rejimi icin en iyisi anayasayi da bir khk ile degistireyim ohhhhh mis.

Yahu demokrasi dedigin benim icin zaten bir minibustur, musaait bir yerde inerim gayri

Çevrimdışı tangaz

yaşasın tam bağımsız ruh hastası sibiryalı beşiktaşlılar  :ishock:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

fazla kalkışma girişimine girme abi  :evillol: senden Aile ve Sosyal Politikalar bakanı iyi olur abi  :lol:
Ahaha ne kslkismasi be rejim degisikligi oldu, bu bir devrim. Menshevik devrimi hemide. Simdi rejim dusmanlarini sinir disi etmekle mesgulum.
Ondan sonra yeni rejim de herkes safini tutacak.
Ilk once makam arabasi alacam kendime, sarayimi yenileyecem, harem kurma teklifi var ama ben tek esli bir hayvan oldugum icin onu meclis kararina biraktim.

Hava me guzelll yaaaa

Sinirdisilar bittigi an ben, temsili degildir
Bir onceki basarisiz eylul devriminden kalma bir kare

Çevrimdışı mylife1903

3-5 dakikaya meclisden geciriyorum khkyi. Hala telefon bekliyorum, sinir disi islemi tamamlanir tamamlanmaz benim tokim ilk hamlesini yapacak.

Benim tokim, benim iskim benim kralligim

Tokiye sipasi verdim tuvaleti salona aldiriyorum ilk is.

Çevrimdışı mylife1903

Islem tamamdir, kronometriyi sifirladim.

Anarsi ilan ediyorum ulaannn

Ya arkadas bekarlik sultanlik gercekten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Islem tamamdir, kronometriyi sifirladim.

Anarsi ilan ediyorum ulaannn

Ya arkadas bekarlik sultanlik gercekten.

bir de alışırsan bekarlığa o zaman ne yapacaksın onu düşün abi  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

bir de alışırsan bekarlığa o zaman ne yapacaksın onu düşün abi  :evillol:
Yok ya boyle iyi. Bekara kari bosamak kolay.
Bu kadin milleti ilginc. Onlarla da olmuyor onlarsiz da

@tangaz reis buldum senin cozumu sen evde bilgisayara fatsap yukleyecen abi
Bilgisayar versiyonunu ve hoptis hoptis

Çevrimdışı Bishamon

Diktatörlük pardon başkanlık nasıl gidiyor abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen abi  :bandit:  Golf dizel otomatik Dsg şanzıman  101 bin tl abi sıradan bir araba 100 bin tl olaya bak  :bawling:

Çevrimdışı mylife1903

aynen abi  :bandit:  Golf dizel otomatik Dsg şanzıman  101 bin tl abi sıradan bir araba 100 bin tl olaya bak  :bawling:
Araba deeel o
Ingiliz montaj avensis bak.

Yeni vwler berbat. Golf alacaksan golf4 bak onun motoRu milyonluk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Araba deeel o
Ingiliz montaj avensis bak.

Yeni vwler berbat. Golf alacaksan golf4 bak onun motoRu milyonluk
yok almayacağım abi Golf falan, Toyota burada çok pahalı yedek parça, bakım vesaire o yüzden olumsuz  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

yok almayacağım abi Golf falan, Toyota burada çok pahalı yedek parça, bakım vesaire o yüzden olumsuz  :bandit:
Toyotanin mi parcasi pahali. Bozulmazki toyota. Yedek parcasini orjinal almayacan. Bazi parcalari da kendin degistirmeyi ogren artik. Butun gun internettesin yutuba baka baka motorcu oldum ben. Yuruyen aksami da sokup takiyorum. Enson generatoru sokup taktim mesela. Yenisi 800$ sokup asinan parcalari degistirdim 25$ ahaha
Starter icin de aynisini yapmistim. Yenisi 600$ civariydi sokup topladim 6$ masrafi vardi.

Ben senin yerinde olsam 1998 model rav4 alirim 5 kapi. Ohhhh temiz. Koy gazi bas git. Mumkunse otomatik vites al harika aractir. Bozulmaz etmez.

Yedek parcaya takilma fazla.

Herif olacan yakinda yasin geliyor. Bir tane karin bir tane berberin bir tane araban bir tane de tamircin olacak, bu dordunu yasam konforu icin hic degistirmeyeceksin. Herkese d tavsiyemdir.

Çevrimdışı mylife1903

Diktatörlük pardon başkanlık nasıl gidiyor abi
Ileri demokraaaasi diyelim biz ona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Toyotanin mi parcasi pahali. Bozulmazki toyota. Yedek parcasini orjinal almayacan. Bazi parcalari da kendin degistirmeyi ogren artik. Butun gun internettesin yutuba baka baka motorcu oldum ben. Yuruyen aksami da sokup takiyorum. Enson generatoru sokup taktim mesela. Yenisi 800$ sokup asinan parcalari degistirdim 25$ ahaha
Starter icin de aynisini yapmistim. Yenisi 600$ civariydi sokup topladim 6$ masrafi vardi.

Ben senin yerinde olsam 1998 model rav4 alirim 5 kapi. Ohhhh temiz. Koy gazi bas git. Mumkunse otomatik vites al harika aractir. Bozulmaz etmez.

Yedek parcaya takilma fazla.

Herif olacan yakinda yasin geliyor. Bir tane karin bir tane berberin bir tane araban bir tane de tamircin olacak, bu dordunu yasam konforu icin hic degistirmeyeceksin. Herkese d tavsiyemdir.

:claps: :super: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı mylife1903

:claps: :super: :ok: :ok: :ok:
Yedek parca olayi ilginctir cogu firma kendi parcasini uretmez bi firmaya fason siparis eder.
Muhim olan senin arabana hangi firmanin yedek parcanurettigini bilmendir.

Gecen stabilizator degistirmem lazimdi. Turkcesini bilmiyorum neyse.
Orjinal numarasiyla parcayi aradik. Bir tanesine 150$ civari cektiler sag sol degistirmek lazim zaten. 300$ oha dedim. En iyi bu parcalari sokup yeniden yapayim dedim tornada. Soktum parcayi bir baktim kucucuk bir ucgen. Lemforder firmasinin parcasi. Ahaha
Siparis verdim 10$.

Toyota araba butce dostudur. Eskisini al rahat et. Kazali olmasin kafi.
Arabalarda amma pahali sizde ya

Çevrimdışı Necmi

Yok yok ben demokraaasiden yanayim. Her kararimda oylama yapacam, @Necmi abi oylamasi. Kabul edenler, kabul etmeyenler, kabul edilmistir. Demokralsi de dusunuyorum bu demo surumu hosuma giderse hemen farkini verip komple surume de gecebilirim.

Bu demokralsi rejimi icin en iyisi anayasayi da bir khk ile degistireyim ohhhhh mis.

Yahu demokrasi dedigin benim icin zaten bir minibustur, musaait bir yerde inerim gayri
ben ne zaman oylama yaptım :alala:  @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

ben ne zaman oylama yaptım :alala:  @mylife1903
Muhabbet cafenin ziyaretciye kapanma oylamasi olmus ya, ona mahsuben @Necmi abi

Çevrimdışı Necmi

@Mehmet Ali C.  toyota yedek parça pahalı olabilir bak ben toyota kullanıcısı olarak
bunu bilmiyorum :D  araba arıza yapmazki :alala:
servis konusunda haksızlık etmişsin kesinlikle fiat servisinden bile ucuz pahalı olduğunu kim söyledi sana
ben her marka araç kullanmışımdır herhalde serviste tek üzmeyen toyotadır. sıfır alırsan zaten 5 yıl garanti var
kazada kasko var sarf malzemeleri ucuzdur diğer markalara göre

Çevrimdışı tangaz

bu toyotanın yeni suv aracını bependim ben gerçi arka camlar küçük die eleştirilmiş ama banane arkadakiler düşünsün ben direksyonda olucam nasılsa  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Muhabbet cafenin ziyaretciye kapanma oylamasi olmus ya, ona mahsuben @Necmi abi
öyle bir oylama olmadı kim söylüyor bunu kendiniz söyleyip kendiniz inanıyorsunuz :alala:  @mylife1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C.  toyota yedek parça pahalı olabilir bak ben toyota kullanıcısı olarak
bunu bilmiyorum :D  araba arıza yapmazki :alala:
servis konusunda haksızlık etmişsin kesinlikle fiat servisinden bile ucuz pahalı olduğunu kim söyledi sana
ben her marka araç kullanmışımdır herhalde serviste tek üzmeyen toyotadır. sıfır alırsan zaten 5 yıl garanti var
kazada kasko var sarf malzemeleri ucuzdur diğer markalara göre
kandırıldım @Necmi abi  :D araç pelte çıktı da bizim, Aileme araba bakıyorum öyle diyorsan Toyota'da araştıralım bütçede kısıtlı 40 45 bine temiz toyota  bulunur mu :) toyota bir ara arabalarını geri çağırıyordu, o da soğuttu beni Necmi abi  :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe