Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478253 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasil sardigimizin fotosunu atmamismiydim ben sana fatsaptan
Yok abi atmadın annemden öğrenince sana yollarım abi...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2009 yılında 5 günlüğüne Barcelona'da ablamla gezdim. Ben o yaşta olmama rağmen bir barın içinde iki ablamızla muhabbete girmiştim o zaman rastgele konuşabildiğim kadar. Şimdi olsa ey ey :D

Ablam Mart ayında Lisbon'a gitti senden fazla övdü sağolsun. @atalay Aklımda imkan olursa koşacağım zaten.
Vay vay bunlar güzel hareketler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim ufaklik menemen yemiyor omlet yapiyorum.
Ayrica @Yusuf Tekeli baksin su ise mesela yumurtayi cirparken gazli su ekliyorum omlete cok guzel kabariyor ve lezzetli oluyor, sovyet anaokulu omleti.

Simdi tiyo verem mesela kofte yaparken koftenin ortasina buz sokun. Buz eriyip kutlesi kadar yeri bos birakinca oraya etin suyu doluyor. Kofteyi yerken inanilmaz bir his veriyor.

Ulan sirlarimi aciklatiyorsunuz.

İlk defa duydum öyle bişi :D Fazla kasmamak lazım omlet sonuşta :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok abi atmadın annemden öğrenince sana yollarım abi...

Vay yavrum watsaptan mesajlar falan hiç diyen yok ha :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Gaudí'nin tarzını sevmiyor musun? @mylife1903 Dalí müzesini gezdim. La persistencia de la memoria tablosu yoktu. Müze ve merdivenler küçüktü. Pitxot, Duchamp ve Picasso'nun resimleri de vardı. Tavan katındaki çalışmalarını daha çok beğendim. PortAventura'da ise Roller Coaster binecektik fakat sonrasında vazgeçtik.   

Çevrimdışı mylife1903

Gaudí'nin tarzını sevmiyor musun? @mylife1903 Dalí müzesini gezdim. La persistencia de la memoria tablosu yoktu. Müze ve merdivenler küçüktü. Pitxot, Duchamp ve Picasso'nun resimleri de vardı. Tavan katındaki çalışmalarını daha çok beğendim. PortAventura'da ise Roller Coaster binecektik fakat sonrasında vazgeçtik.
Gaudiyi seviyorum ben, hastasiyim. Ben bu barselona olayina takildim cok fazla reklami yapiliyor ama fazla da girecek bisi yok 

Mesela gaudi parkinin hastasi olmustum. Iki sene once gittigimde la ramblayi hintliler basmisti. Adamlar ceplerindeki ingilkz pasaportuyla yakinda butun ispanyayi satin alacaklar.

Çevrimdışı mylife1903

İlk defa duydum öyle bişi :D Fazla kasmamak lazım omlet sonuşta :evillol:
Dene yahu yumurtayi cirparken soda ekle kabarciklar olussun, tavaya dok sonra ohhh mis

Ben bazen azicik pisirdikten sonra omleti firina da atiyorum ustunu azicik pisirip kabartiyorum

Çevrimdışı mylife1903

Shambala iyidir keyifli ama ben bunda donlara doldurmustum, bagirmaktan sesim kisilmisti yanima da engelli birini bindirmislerdi, genc cocuk cok keyif aldi, sok olmustum cocugu getirip yerlestirdi ailesi. Bizde olsa tehlikeli gardasim diye bindirmezler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dene yahu yumurtayi cirparken soda ekle kabarciklar olussun, tavaya dok sonra ohhh mis

Ben bazen azicik pisirdikten sonra omleti firina da atiyorum ustunu azicik pisirip kabartiyorum

Abi valla mesleğim olmasına rağmen ben kendime asla yemek hazırlayamam angarya geliyor insana :D Çoğu zaman ekmek arası yaparım menemen yapsam bile :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Abi valla mesleğim olmasına rağmen ben kendime asla yemek hazırlayamam angarya geliyor insana :D Çoğu zaman ekmek arası yaparım menemen yapsam bile :evillol: :evillol:

onu bende yapıyorum bak hanımla çocuk izmire gittiğinde evde ekmek arası yiyorum sürekli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Nolacak bu doların hali.  :money:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

onu bende yapıyorum bak hanımla çocuk izmire gittiğinde evde ekmek arası yiyorum sürekli

Hem bulaşık derdi de yok çatalıydı tabağıydı bilmem ne :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nolacak bu doların hali.  :money:

Amerika düşünsün onu yeeea :naughty:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hem bulaşık derdi de yok çatalıydı tabağıydı bilmem ne :D
Bulaşık kolayda. Yemek işi sıkıcı dostum

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Bulaşık kolayda. Yemek işi sıkıcı dostum

ben hemen her yemeği yapabilirm bir de her tarifi kolaylıkla yapabilir el yatkınlığı el lezzeti konusunda da iyiyim ama yıllarca bekar yaşayıp çok yaptığım için sıkıldım şimdi kasmıyorum ekmek arası süperr.

geriye dönsem kesin aşcılık okurdum yurtdışına açılırdım böle michelin yıldızlı bi şef olmak çok güzel olurdu bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben hemen her yemeği yapabilirm bir de her tarifi kolaylıkla yapabilir el yatkınlığı el lezzeti konusunda da iyiyim ama yıllarca bekar yaşayıp çok yaptığım için sıkıldım şimdi kasmıyorum ekmek arası süperr.

geriye dönsem kesin aşcılık okurdum yurtdışına açılırdım böle michelin yıldızlı bi şef olmak çok güzel olurdu bence

Bu hayatta yaptıgım tek yemek  sucuklu , biberli , kaşarlı menemen ... Ama çok iyi yaparım galiba doğuştan gelen bi yetenek :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende hem beceri sorunu var hemde abi çok sıkıcı geliyor   salata yapmayı çok severim ama. sivas köftesini sever miydin abi ayrıca mis döner efsanenedir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu hayatta yaptıgım tek yemek  sucuklu , biberli , kaşarlı menemen ... Ama çok iyi yaparım galiba doğuştan gelen bi yetenek :)
Of of çok canım çekti be

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Of of çok canım çekti be

Gel kardeşim istanbula yapıym ayıp ediyosun :)

Çevrimdışı tangaz

Bende hem beceri sorunu var hemde abi çok sıkıcı geliyor   salata yapmayı çok severim ama. sivas köftesini sever miydin abi ayrıca mis döner efsanenedir.

sivas köftesi çok güzel ilk kirli ahmetin eski dükkanında iken sene 2002de yemiştim süperdi hala güzeldir ama o eski lezzet efsaneydi yanındaki pide lavaş arası ekmekleri de süperdir. mis dönerin döneri süper doğru ama çok kalabalık oluyor servis kötü yemek sonrası çay istiyorsun buz gibi geliyor oda 15 dk sonra ben yemekte şımartılmayı iyi servisi izzeti ikramı sewiyorum mesela vilayet arkasında lezzetçi die bir mekan vardı merkez lokantası da bunlarındır oranın sahipleri beni çok iyi ağırlardı son senemde ankara yolunda bölge trafik karşısında lezzetçi çamlık die bir yer açmışlardı mekan çok güzeldi gitmediysen öneririm yaz aylarında oraya git sivas kebabı ye :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gel kardeşim istanbula yapıym ayıp ediyosun :)
İnşallah

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sivas köftesi çok güzel ilk kirli ahmetin eski dükkanında iken sene 2002de yemiştim süperdi hala güzeldir ama o eski lezzet efsaneydi yanındaki pide lavaş arası ekmekleri de süperdir. mis dönerin döneri süper doğru ama çok kalabalık oluyor servis kötü yemek sonrası çay istiyorsun buz gibi geliyor oda 15 dk sonra ben yemekte şımartılmayı iyi servisi izzeti ikramı sewiyorum mesela vilayet arkasında lezzetçi die bir mekan vardı merkez lokantası da bunlarındır oranın sahipleri beni çok iyi ağırlardı son senemde ankara yolunda bölge trafik karşısında lezzetçi çamlık die bir yer açmışlardı mekan çok güzeldi gitmediysen öneririm yaz aylarında oraya git sivas kebabı ye :)
Abi kirli ahmete gittim güzel ama en iyisi mis dönerdi kapanmış ama   sivas bizim bölgede sık sık gidiyorum.lezzetçiyi beğenmedim ben lezzet fena değil ama fiyat/ kalite dengesini tutturamamış. Abi ankarada 2 tane yer var alkolsüz kebapçılar en iyisi emekteki çalışma bakanlığının arkasındaki Çukurağa sofrası, diğeride Kızılay ve Balgattaki Masabaşı kebapçısı. Çukurağaya git beğenmezsen abi bana giydir o derece diyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rakı içinde ankarada rıfkı iyidir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rakı içinde ankarada rıfkı iyidir

Ben hayatımda Alkol - sigara kullanmadım bana uzak konular :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe