sivas köftesi çok güzel ilk kirli ahmetin eski dükkanında iken sene 2002de yemiştim süperdi hala güzeldir ama o eski lezzet efsaneydi yanındaki pide lavaş arası ekmekleri de süperdir. mis dönerin döneri süper doğru ama çok kalabalık oluyor servis kötü yemek sonrası çay istiyorsun buz gibi geliyor oda 15 dk sonra ben yemekte şımartılmayı iyi servisi izzeti ikramı sewiyorum mesela vilayet arkasında lezzetçi die bir mekan vardı merkez lokantası da bunlarındır oranın sahipleri beni çok iyi ağırlardı son senemde ankara yolunda bölge trafik karşısında lezzetçi çamlık die bir yer açmışlardı mekan çok güzeldi gitmediysen öneririm yaz aylarında oraya git sivas kebabı ye 
Abi kirli ahmete gittim güzel ama en iyisi mis dönerdi kapanmış ama

sivas bizim bölgede sık sık gidiyorum.lezzetçiyi beğenmedim ben lezzet fena değil ama fiyat/ kalite dengesini tutturamamış. Abi ankarada 2 tane yer var alkolsüz kebapçılar en iyisi emekteki çalışma bakanlığının arkasındaki Çukurağa sofrası, diğeride Kızılay ve Balgattaki Masabaşı kebapçısı. Çukurağaya git beğenmezsen abi bana giydir o derece diyorum
VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi