Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480314 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı tangaz

Turkiyeye anca tatil icin gidilir ya da emeklilikde

tatil belki de emeklilikde bile gelinmez tatile de anca yabancı bir hatunla evlenip o ülkenin vatandaşı olduysa yabancı pasaportunla gireceksin..
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Kalyoncu

Süleyman Demirel kanki
Bölüm?  :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

tatil belki de emeklilikde bile gelinmez tatile de anca yabancı bir hatunla evlenip o ülkenin vatandaşı olduysa yabancı pasaportunla gireceksin..
Aynen abi cift pasaport sart.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Peki hayvanlarla evlilik yasallasacak mı?

Çevrimdışı raichu

ben en çokda bu zihniyeti destekleyen peşinden giden kadınlara şaşırıyorum.
artık nasıl bir akıl tutulması yaşıyorlarsa...
babam "başlarını değil beyinlerini örtüyorlar derdi"

Çevrimdışı OrhanAker

ben en çokda bu zihniyeti destekleyen peşinden giden kadınlara şaşırıyorum.
artık nasıl bir akıl tutulması yaşıyorlarsa...
Gerçek islam o zaten abi yani kabullenmiş de  olabilirler.

Çevrimdışı raichu

Bölüm?  :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
makina, en kazığından  :D

Çevrimdışı atalay

Bunu bugün yapıp, İspanya'da yaşarım. Fakat bu kararı almak söylediğin kadar kolay değil. @tangaz

Çevrimdışı Kalyoncu

makina, en kazığından  :D
Bilgisayardada kuzenim okuyor. Hatta Türkçe topluluğu Başkanı aynı zamanda. Bir ara yanına gelicem bende :)

Çevrimdışı tangaz

"Düzenleme; sadece evlenmiş; ama yaş şartı nedeniyle nikah yapamamış olanların, resmî nikahla evlenmeleri halinde uygulanacaktır. Düzenleme; sadece dışardaki kadının, içerdeki kocanın, bu evlilikten doğmuş çocukların ve ailelerin mağduriyetini gidermeye yöneliktir."

bu yaş şartı denilen olaya açıkca tecavüze uğrayan reşit dahi değil çocuk çocuk;  desene lan (Küfür Yasak)₁₂...

Çevrimdışı tangaz

Bunu bugün yapıp, İspanya'da yaşarım. Fakat bu kararı almak söylediğin kadar kolay değil. @tangaz

değil elbette geride bir sürü insan bırakacaksın @atalay

Çevrimdışı OrhanAker

"Düzenleme; sadece evlenmiş; ama yaş şartı nedeniyle nikah yapamamış olanların, resmî nikahla evlenmeleri halinde uygulanacaktır. Düzenleme; sadece dışardaki kadının, içerdeki kocanın, bu evlilikten doğmuş çocukların ve ailelerin mağduriyetini gidermeye yöneliktir."

bu yaş şartı denilen olaya açıkca tecavüze uğrayan reşit dahi değil çocuk çocuk;  desene lan (Küfür Yasak)₁₂...
Dini nikah da mesrulasmis oldu yanlış anlamadıysam.

Çevrimdışı raichu

Bilgisayardada kuzenim okuyor. Hatta Türkçe topluluğu Başkanı aynı zamanda. Bir ara yanına gelicem bende :)
gel güzeldir buralar küçük ama sadece öğrenci var
100 bin üstü öğrenci var nüfus 200 bin zaten  :)

Çevrimdışı tangaz

Dini nikah da mesrulasmis oldu yanlış anlamadıysam.

tam üstüne bastın.
ee hani yasa gereği resmi nikah yapılmadan dini nikah yapılamıyordu o zaman bu metindeki evlenme kelimesi ne demek acaba buda nikahı falan mı  :alala:

Çevrimdışı tangaz

dolarda 3,3993 oldu ohhh suyundan da koy...

Çevrimdışı Bishamon

Bizi değil Amerigayı etkiliyor öye diyor ekonomistler  :lol:

Çevrimdışı Berat

Isparta bildigim kadariyla refah seviyesi yuksek sehirlerimizden bir tanesi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Daha fed faiz arttıracak ondan sonra ne olur bilemiyorum.

Çevrimdışı tangaz

3,60

Çevrimdışı tangaz

Bizi değil Amerigayı etkiliyor öye diyor ekonomistler  :lol:

o değilde trump sonrası olurda ülkeye arabistan ve katardan sürekli pompalanan sıcak para girdisinin vanası kapatılırsa o ekonomistler ne pok yiyecekler çok merak ediyorum...

Çevrimdışı raichu

Isparta bildigim kadariyla refah seviyesi yuksek sehirlerimizden bir tanesi.
6 yıldır buradayım aynen öyle
temel nedeni dediğim gibi toplam nüfusun neredeyse 3 de 1 i öğrenci ve yerel halk ta öğrenciye bağımlı başka sektör veya sanayi falan yok burada o yüzden herkes kaedeş kardeş geçiniyor  :D
gelin burada apart veya kafe açın 1 yılda parası çıkar  :D

Çevrimdışı OrhanAker

4 ü görürüz hele şu anayasa başkanlık tartışmaları bir alevlensin hiç şakası yok bu sefer sıcak parada yok memlekette güzel batacaz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe