Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480318 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı raichu

kanki fırsatını bulsam kaçacağım, yaşamak istemiyorum artık bu ülkede; biraz İzmir kurtarıyor.
ısparta da hep öğrenci olduğu için çekilir halde
bitirdikten sonra 2-3 sene çalışıp basıp gideceğim olmaz burada abi bu ne bu nasıl bi cehalet anlamıyorum

Çevrimdışı atalay

Önergede "cebir, tehdit, hile veya iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın" ibaresi var. Toplumsal ve ailevi baskılar sonrasında veya sözde nüfuz/muktedir sahibi olan kişiler karşısında mağdurun iradesi nasıl etkilenmeyecek, işin içinde cebir ve hile nasıl olmayacak? Hukuksal açıdan çocuk diye tanımladığın bireyin rızası da olsa bu suçtur. Bunun önüne geçmek yerine yolunu yapıyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Önergede "cebir, tehdit, hile veya iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın" ibaresi var. Toplumsal ve ailevi baskılar sonrasında veya sözde nüfuz/muktedir sahibi olan kişiler karşısında mağdurun iradesi nasıl etkilenmeyecek, işin içinde cebir ve hile nasıl olmayacak? Hukuksal açıdan çocuk diye tanımladığın bireyin rızası da olsa bu suçtur. Bunun önüne geçmek yerine yolunu yapıyorlar.
istedikleri bu zaten, bunun hiçbir açıklaması olamaz.

Çevrimdışı mylife1903

Sonra ben sapik ve marjinal oluyorum

Çevrimdışı atalay

Pedofili ile mücadele edecekleri yerde ağaların gönlünü hoş ediyorlar. "Çocuk gelinleri" ve tacizi meşrulaştırıyorlar.
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 11:50:31 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Pedofili ile mücadele edecekleri yerde ağaların gönlünü hoş ediyorlar. "Çocuk gelinleri" meşrulaştırıyorlar.
Cocuk gelinler disi olursa sikinti yok bence. Hatta iskemle alsinlar ayagi yere uzadiysa tamam hatta nefes aliyorsa o da olumlu.
Millet aya fuze firlatiyor biz nelerle ugrasiyoruz.

Çevrimdışı atalay

Bunların zihniyetini biliyoruz. O yüzden ne desek boş. @tangaz @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Pedofili falan dendigi zaman bizim millet anlamiyor. Cocuk tecavuzu desek belki anlar. Ulan sanki butun millet rokko ulkede herkesin akli seyinde. Allah belanizi versin lan cahiller sefiller aksam aksam uc gram beynim vardi ona tecavuz ettin. Boyunuz posunuz devrilsin. Anasinin dizinden tahrik olan sapik heriflersiniz, insan da degilsiniz. Icguduyle hareket eden hayvanlarsiniz.

Hangi hayvandi o disisi tekrar ciftlessin diye kendi yavrularini bogazlayan, hadi o hayvan bunlar nedir.

Elim ayagim titriyor bir kiz cocuk babasi olarak. Agzim dudagim kurudu, sapik herifler. Lan ben kendi cocugumun kicini yikiyorum lan 6 senedir, tahrik mi olacam kendi cocugumdan, allah belasini versin bu ufacik cocuklara goz diken sapiklarin.

Kerhanelere de yakinda imam tayin ederler ki gunah olmasin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pedofili ile mücadele edecekleri yerde ağaların gönlünü hoş ediyorlar. "Çocuk gelinleri" ve tacizi meşrulaştırıyorlar.
sözün bittiği yer...

Çevrimdışı mylife1903

Istanbuldaki butun saatcileri toplayacaksin bayragi da abuya vereceksin quaresma liderliginde boyle seylere kalkisanlari cezalqndiracaklar. Baska yolu yok. Hadim etmek falan coZum degil. Bunlara olene kadar mokoko

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903  abi ne desek boş yahu bu (Hakaret Yasak)₅ kadınları seks objesi ve çocuk doğurmak zorunda olan biri olarak görüyorlar. Ayrıca erkek çocuk doğuramaz'sa kadın olarak bile görmeyen bir güruh var, hepsinin abv ocakları sönsün....

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  abi ne desek boş yahu bu (Hakaret Yasak)₅ kadınları seks objesi ve çocuk doğurmak zorunda olan biri olarak görüyorlar. Ayrıca erkek çocuk doğuramaz'sa kadın olarak bile görmeyen bir güruh var, hepsinin abv ocakları sönsün....
Hayvan bile degil bunlar.
Kadinlara da yazik. O anli sanli turk kadini koylerde neler cekiyor bir kendileri biliyor.
100 senede bir gram ilerleyemedik. Yazik yazik
Pis herifler. Bizim turk gelenegimizde tecavuz yok, kadina saygisizlik yok bunlar araplarda var. o cocuk gelinler 4 Kari kadina sifir hak arabistanda var yahu. Biz arap degiliz biz turkuz ulan.
Buralara hanimlarimizla beraber at ustunde geldik, beraber at surduk beraber savastik.

Hanim kelimesinden anlayin.

Ey turkler ben hanim der turk hani sonra karisini gostererek bu da benim han im der.

Igrendim yemin ediyorum suan bir suru isim var bugun cuma calisamaz haldeyim

Çevrimdışı mylife1903

Yaptigi da seks olsa. Turk kadinlarinin %95 i hayatlarinda orgazm yasamiyor, kadinlarimiz bu hayvaar uysallassin diye kendi gozlerini kapatip vazifelerini yapiyorlar, mutlu degiller.

Kadinin mutlu olmadigi millet ilerleyemeZ.
Turk kadinlarinin cogu idrar yaptiklari yerden cinsel iliskiye giriyor cunku kocasi cahil. Boyle kabul edilemez saglik sorunlari yasiyor kadinlarimiz.
Cahillik cok kotu bir sifat ama afrika kabileri kadar cahil bir milletimiZ var bize baskan falan degil coban lazim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yaptigi da seks olsa. Turk kadinlarinin %95 i hayatlarinda orgazm yasamiyor, kadinlarimiz bu hayvaar uysallassin diye kendi gozlerini kapatip vazifelerini yapiyorlar, mutlu degiller.

Kadinin mutlu olmadigi millet ilerleyemeZ.
Turk kadinlarinin cogu idrar yaptiklari yerden cinsel iliskiye giriyor cunku kocasi cahil. Boyle kabul edilemez saglik sorunlari yasiyor kadinlarimiz.
Cahillik cok kotu bir sifat ama afrika kabileri kadar cahil bir milletimiZ var bize baskan falan degil coban lazim.
çok güzel özetlemişsin durumu, abi kadınları hırpalamaktan; hakaret etmekten, dövmekten başka bir şey bilmiyorlar it oğlu itler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bunların ben zihniyetlerine sokayım atalay , şimdi insanlar tepki göstermek için sokaga çıksa herkese terörist yaftası yapıştırır bu kansız pezeveççkler.

Çevrimdışı mylife1903

Bunların ben zihniyetlerine sokayım atalay , şimdi insanlar tepki göstermek için sokaga çıksa herkese terörist yaftası yapıştırır bu kansız pezeveççkler.
Yaftalasalar iyi oldururler sonra ustlerine duble yol yaparlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yaftalasalar iyi oldururler sonra ustlerine duble yol yaparlar

Vallaha abi sen nerede yaşıyosun söyle ben o tarafa dogru geleyim , bu ülkede bazı şeyler değişmeden durmak zor gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Vallaha abi sen nerede yaşıyosun söyle ben o tarafa dogru geleyim , bu ülkede bazı şeyler değişmeden durmak zor gibi.

benide alın geçerken lütfen.

Çevrimdışı mylife1903

Niye hicbiriniz dusunemedi anlamiyorum.
Sisme bot alacaksiniz suriyeli siginmaci kamuflajo altinda yunanistana kacacaksiniz
Donerci acip gul gibi yasayacaksiniz

Çevrimdışı tangaz

ben en çokda bu zihniyeti destekleyen peşinden giden kadınlara şaşırıyorum.
artık nasıl bir akıl tutulması yaşıyorlarsa...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Niye hicbiriniz dusunemedi anlamiyorum.
Sisme bot alacaksiniz suriyeli siginmaci kamuflajo altinda yunanistana kacacaksiniz
Donerci acip gul gibi yasayacaksiniz

:) düşünemedik abi vallaha hayat şartları başka bişey düşünmemizin önüne geçiyor..

;Haftada 6 gün yoğun şekilde çalışıyoruz 1 gün izin kalıyor..ondada kafa dinlenmek istiyor.

Ne arkadaşlar ne dostlarla nede akraba ziyareti falan yapmaya vakit yok zaten.. Kazanacağımız 3 kuruş için herşeyi arka plana atıyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben en çokda bu zihniyeti destekleyen peşinden giden kadınlara şaşırıyorum.
artık nasıl bir akıl tutulması yaşıyorlarsa...

Bu zihniyetin peşinden giden kadınları falan geçtim abi , son alınan kararı destekleyen herahngi bi arakdaş veya akraba var ise çevremde muhabbeti keserim o kafada birisiyle benim konuşacak bişeyim olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

:) düşünemedik abi vallaha hayat şartları başka bişey düşünmemizin önüne geçiyor..

;Haftada 6 gün yoğun şekilde çalışıyoruz 1 gün izin kalıyor..ondada kafa dinlenmek istiyor.

Ne arkadaşlar ne dostlarla nede akraba ziyareti falan yapmaya vakit yok zaten.. Kazanacağımız 3 kuruş için herşeyi arka plana atıyoruz.
Turkiyeye anca tatil icin gidilir ya da emeklilikde

Çevrimdışı tangaz

Bu zihniyetin peşinden giden kadınları falan geçtim abi , son alınan kararı destekleyen herahngi bi arakdaş veya akraba var ise çevremde muhabbeti keserim o kafada birisiyle benim konuşacak bişeyim olmaz.

ben çoktan kestim zaten. mübalağasız söylüyorum sohbet ettiğim çevremdeki kişi sayısını o kadar sınırlı hale getirdim ki, şuan sayıları forumda konuştuğum kişi sayısından az...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Turkiyeye anca tatil icin gidilir ya da emeklilikde

Doğru diyosun abi ..

Anadoluda bir nebze kazandıgın sana bişey bırakır ama istanbul pirana gibi vallaha.

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe