Hayatimin en boktan gunlerinden birini yasiyorum.
Ismaelin gittigi gun, sifo mehmetin gsye rovasata taktigi bayram gunu, deli ibonun sag ayayyiyla gsye sapladigi gun, korayin kadikoyde fbye yerlestirdigi gun, ronaldonun kadikoyde fbye sokusturdugu gibi hayatimin en guzel gunleri vardi. Hepsinde sadece besiktas var zaten.
Ha bugun ismailin bonservisinin odendigi gun, lucescunun gonderildigi gun, samsunspor maci gunuyle ayni sekilde
Nasil bir zamansa, elimi neye atsam bozuluyor, kuruyor.
Telefon bozuldu, tablet kirildi, arabam bozuldu, evin tadilati dokuluyor, is yerinin catisi akiyor, battim batacam, zaten uzundur mutlu degilim bugun ustune kedim oldu.
Hayatin boyle bir devresi, artik yukari dogru ivmelenmem lazim.
Kediyi sabah veterinere goturdum, bir suru igne yaptilar, ya kalbi hasta ya da zature olmus dediler. Git rontgen cektir. Aha buralarda kediye rontgen cektirecek yer bulursun. Orayi ara burayi ara, araya 50 tane adam sok, devlet hastanesine gizli sakli girip cektirdim rontgeni, goturdum veterine, zature dediler.
Bir suru ilac bilmem ne, eve geldik, biraktim zavalliyi, kotu kotu nefes almaya calisiyordu, eczaneye ilaclari igneleri toplamaya gittim eve geldik hop kedi tas gibi.
Kediye bakamadik dogru duzgun, allahtan cocuk saglam cikti azicik hastalanan bir cocuk olsa o da giderdi herhalde.
Ustune besiktasim yenilmis. Offf