Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482647 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne demek telefondan ötürü kağıt kalem kullan peçeteye yaz olmadı al numarayı ezberle sonra hemen ara pirim yaparsın ben öyle bi şarkıcı hatun tavlamıştım gençken böle tv.lerde falan çıkan bi kızdı kral tv.de klipleri dönüyordu ist.dan ankaraya otobüsle gelirken tanışmıştık. bak bunlar ince detaylar numarayı ezberleyecen eve geçer geçmez arayacan mesajı net verecen...
Abi belki mallık dicen ama nişanlı olunca frenledim kendimi yoksa saldıray durumundaydım , ince detay ama bundan sonra tavsiyelerine uyacağım ; ama mallık ya ben saplamasam biri saplayacak ona hep iyi niyetten

Çevrimdışı tangaz

Abi belki mallık dicen ama nişanlı olunca frenledim kendimi yoksa saldıray durumundaydım , ince detay ama bundan sonra tavsiyelerine uyacağım ; ama mallık ya ben saplamasam biri saplayacak ona hep iyi niyetten

ee nişanlıysa nolmuş ki bekarlığa veda partisi falan filan kem küm  :iblush: evlilik hakında başı sıkışır dertleşmek ister yardımcı olursun. hep hizmet tam hizmet :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ee nişanlıysa nolmuş ki bekarlığa veda partisi falan filan kem küm  :iblush: evlilik hakında başı sıkışır dertleşmek ister yardımcı olursun. hep hizmet tam hizmet :D
kaşınanı kaşımak lazım abi

Çevrimdışı tangaz

kaşınanı kaşımak lazım abi

mesaj bu kadar kısa ve net işte ve birde gevelemeyeceksin mevzuyu ya hep ya hiç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

seedilecek sey seye hep seyde yakin seeder

Çevrimdışı tangaz

şiir gibi açıklamışsın üstad :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Of off böyle söze ne denir

Çevrimdışı OrhanAker

Abi valla kayseride bir insanla bu kadar iyi sohbet olmamıştı. Kitaptan açıldı mevzu, en son şaraptan kapandı telefonun abv kızın numarayı alamadım kendiminkini verdim ama ses seda yok dönmez herhalde

Yuh mehmet kalemdemi bulamadınız kalemi geçtim 5dk aklıma kazırım unutmam bir daha.

Çevrimdışı mellfred

hala çalışan bir vpn bilen var mı arkadaşlar windows için ?

Çevrimdışı Berat

hala çalışan bir vpn bilen var mı arkadaşlar windows için ?

PrivateTunnel bende iş görüyor uzun bir süredir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Chrome'a zenmate eklentisi kurup devam edin :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

PrivateTunnel bende iş görüyor uzun bir süredir.
evet çalışıyor ama 2 gb limitli    :bawling:

Çevrimdışı mellfred

Chrome'a zenmate eklentisi kurup devam edin :ok:
çalışmıyor

Çevrimdışı mylife1903

Ipade freevpn diye bir programcik indirdim, tikir tikir calisiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Hayatimin en boktan gunlerinden birini yasiyorum.

Ismaelin gittigi gun, sifo mehmetin gsye rovasata taktigi bayram gunu, deli ibonun sag ayayyiyla gsye sapladigi gun, korayin kadikoyde fbye yerlestirdigi gun, ronaldonun kadikoyde fbye sokusturdugu gibi hayatimin en guzel gunleri vardi. Hepsinde sadece besiktas var zaten.

Ha bugun ismailin bonservisinin odendigi gun, lucescunun gonderildigi gun, samsunspor maci gunuyle ayni sekilde

Nasil bir zamansa, elimi neye atsam bozuluyor, kuruyor.
Telefon bozuldu, tablet kirildi, arabam bozuldu, evin tadilati dokuluyor, is yerinin catisi akiyor, battim batacam, zaten uzundur mutlu degilim bugun ustune kedim oldu.
Hayatin boyle bir devresi, artik yukari dogru ivmelenmem lazim.

Kediyi sabah veterinere goturdum, bir suru igne yaptilar, ya kalbi hasta ya da zature olmus dediler. Git rontgen cektir. Aha buralarda kediye rontgen cektirecek yer bulursun. Orayi ara burayi ara, araya 50 tane adam sok, devlet hastanesine gizli sakli girip cektirdim rontgeni, goturdum veterine, zature dediler.
Bir suru ilac bilmem ne, eve geldik, biraktim zavalliyi, kotu kotu nefes almaya calisiyordu, eczaneye ilaclari igneleri toplamaya gittim eve geldik hop kedi tas gibi.

Kediye bakamadik dogru duzgun, allahtan cocuk saglam cikti azicik hastalanan bir cocuk olsa o da giderdi herhalde.

Ustune besiktasim yenilmis. Offf

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hayatimin en boktan gunlerinden birini yasiyorum.

Ismaelin gittigi gun, sifo mehmetin gsye rovasata taktigi bayram gunu, deli ibonun sag ayayyiyla gsye sapladigi gun, korayin kadikoyde fbye yerlestirdigi gun, ronaldonun kadikoyde fbye sokusturdugu gibi hayatimin en guzel gunleri vardi. Hepsinde sadece besiktas var zaten.

Ha bugun ismailin bonservisinin odendigi gun, lucescunun gonderildigi gun, samsunspor maci gunuyle ayni sekilde

Nasil bir zamansa, elimi neye atsam bozuluyor, kuruyor.
Telefon bozuldu, tablet kirildi, arabam bozuldu, evin tadilati dokuluyor, is yerinin catisi akiyor, battim batacam, zaten uzundur mutlu degilim bugun ustune kedim oldu.
Hayatin boyle bir devresi, artik yukari dogru ivmelenmem lazim.

Kediyi sabah veterinere goturdum, bir suru igne yaptilar, ya kalbi hasta ya da zature olmus dediler. Git rontgen cektir. Aha buralarda kediye rontgen cektirecek yer bulursun. Orayi ara burayi ara, araya 50 tane adam sok, devlet hastanesine gizli sakli girip cektirdim rontgeni, goturdum veterine, zature dediler.
Bir suru ilac bilmem ne, eve geldik, biraktim zavalliyi, kotu kotu nefes almaya calisiyordu, eczaneye ilaclari igneleri toplamaya gittim eve geldik hop kedi tas gibi.

Kediye bakamadik dogru duzgun, allahtan cocuk saglam cikti azicik hastalanan bir cocuk olsa o da giderdi herhalde.

Ustune besiktasim yenilmis. Offf

Gecmis olsun bazen hayat yamuk yapiyor @mylife1903 agabey canini sikma. Ac bi bira

Çevrimdışı mylife1903

Gecmis olsun bazen hayat yamuk yapiyor @mylife1903 agabey canini sikma. Ac bi bira
Gafam bozukken icmiyom. Keyiflenmem lazim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gafam bozukken icmiyom. Keyiflenmem lazim
Abi 8 yıllık şoförlük kariyerimde ilk kazamı yaptım bugün konyada biriyle çarpıştık arabayı servise bıraktık kaskonun abv araç ayarlayamadılar adi herifler sinirim çok bozuk otobüsle kayseriye dönüyoruz
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2016, 22:40:02 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı OrhanAker

Abi 8 yıllık şoförlük kariyerimde ilk kazamı yaptım bugün konyada şrefsizin biriyle çarpıştık arabayı servise bıraktık kaskonun abv araç ayarlayamadılar adi herifler sinirim çok bozuk otobüsle kayseriye dönüyoruz
Sıkma canını cana geleceğine mala gelsin geçmiş olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sıkma canını cana geleceğine mala gelsin geçmiş olsun.
Saol orhan aynen yapacak bir şey yok . bize ve karşı tarafa bir şey olmadı allahtan önemli olan o.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi 8 yıllık şoförlük kariyerimde ilk kazamı yaptım bugün konyada şrefsizin biriyle çarpıştık arabayı servise bıraktık kaskonun abv araç ayarlayamadılar adi herifler sinirim çok bozuk otobüsle kayseriye dönüyoruz

Çok geçmiş olsun @Mehmet Ali C.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Iyi cizmis herif arabayi. Takma kafani altiustu metal,keyfin kaciyor ama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Iyi cizmis herif arabayi. Takma kafani altiustu metal,keyfin kaciyor ama
Çok geçmiş olsun @Mehmet Ali C.
Saol yusuf bayağı sarsıldık maddi hasarlı allahtan bize ve karşı tarafa bir şey olmadı. mylife abi 13 saattir yoldayım bayılmak üzereyim.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gecmis olsun dostum maldir canini sikma koyver.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Süper Ay'ı kaçırmayın bu gece.

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe