Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482978 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Golleri gormedim abi. Iyi oldu utd a hic sevmem gsye benzetiyorum o herifleri. Insallah kume duserler
Aynen abi Gs maçı nolur bugün başakşehir saplayabilir mi ? @tangaz abi sende tahmini yazsana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende sewmem aynı cincon gibi popüler kültürün h(p)içleri bunlar ama lens iyi topçu bizimkiler açıklama yapmıştı nasriden haber beklerken lensi kaçırdık die alsaymışız iyi olurmuş. üstelik bize satınalma opsiyonlu kiralıyolarmış fenere gelince hadi lenn neyinize güvenip satınalacaksınız kiralık yeter size demişler opsiyon koymamışlar
Aynen valla temiz top oynuyor, alsaymışız iyi olurmuş

Çevrimdışı mylife1903

bende sewmem aynı cincon gibi popüler kültürün h(p)içleri bunlar ama lens iyi topçu bizimkiler açıklama yapmıştı nasriden haber beklerken lensi kaçırdık die alsaymışız iyi olurmuş. üstelik bize satınalma opsiyonlu kiralıyolarmış fenere gelince hadi lenn neyinize güvenip satınalacaksınız kiralık yeter size demişler opsiyon koymamışlar
Kopek balikligi yapmak lazim @tangaz reis ozaman. Devre arasi gidersin parayi basip lensin bonservisini alirsin, psiktironik baski yaparsin fbye. Offfff cok koyar toparlanamazlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kopek balikligi yapmak lazim @tangaz reis ozaman. Devre arasi gidersin parayi basip lensin bonservisini alirsin, psiktironik baski yaparsin fbye. Offfff cok koyar toparlanamazlar
30 yaşına geliyor adam az önce baktım biz yarmoyu alalım abi

Çevrimdışı tangaz

devre arası para basamıyoruz sezon sonu basıp saplarız daha iyi olur onun acısını çıkarmak içiz azize bir sürü transfer saçmalar ffp kıçlarında patlar süper olur.

bu arada @Mehmet Ali C. konu başakşehir+avcı+cincon oldu mu güvenmiyorum bu adamlara bir de epureanu yokmuş defansın belkemiğiydi o herif.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Gs balli tam basahsehirin dususe gceginhaftalarda oynuyor macini. Insallah sokar sokar cikartir ibb bunlara bizim maca kadar zaten bunlarin sakati cezalisi birikir koyar geceriz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs balli tam basahsehirin dususe gceginhaftalarda oynuyor macini. Insallah sokar sokar cikartir ibb bunlara bizim maca kadar zaten bunlarin sakati cezalisi birikir koyar geceriz
Visca saplarsa iş değişebilir abi

Çevrimdışı mylife1903

mustafa pektemek saplasin yahu, parasini biz veriyoruz. en guzel senaryo mustafanin 90. dakikada kafayla atip, kartal pozu vermesi olur, mac sonrasi da aciklama yapar, ben elimden geleni yaptim takimim besiktas icin diye. cildirsin fetocular.
sona bizim macta biz 1-0 ondeyken dakika 98. de cucu penalti verir basaksehire, mustafa topun basina gelip, yumusacik vuraraktan topu fabriye teslim eder, offfff puromu yakip ertesi gun gsli yazarlari okurum :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mustafa pektemek saplasin yahu, parasini biz veriyoruz. en guzel senaryo mustafanin 90. dakikada kafayla atip, kartal pozu vermesi olur, mac sonrasi da aciklama yapar, ben elimden geleni yaptim takimim besiktas icin diye. cildirsin fetocular.
sona bizim macta biz 1-0 ondeyken dakika 98. de cucu penalti verir basaksehire, mustafa topun basina gelip, yumusacik vuraraktan topu fabriye teslim eder, offfff puromu yakip ertesi gun gsli yazarlari okurum :bandit:
Amma güzel senaryo yazıyorsun abi pektemek gol falan atamaz...

Çevrimdışı tangaz

:olmaz pektemek gol demek  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

ayakla atamaz yahu kafayla gsye atip, ayaklan penaltiyi kaciriyor, tutarli senaryo yahu

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz reis ne oldu senin agilli telefon isi

bak amerigada depoyu aktiflestirdim, ordan alip gonderebilirsin kendine, adresi veririm

Çevrimdışı tangaz

@tangaz reis ne oldu senin agilli telefon isi

bak amerigada depoyu aktiflestirdim, ordan alip gonderebilirsin kendine, adresi veririm

ne deposu hangi depo reis

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Murat  abi patlatsana bir taner ayfon

Çevrimdışı mylife1903

ne deposu hangi depo reis
ustat depocu firma var amerigada, istedigin firmadan aliyorsun urunleri o depoya gonderiyorsun. sonra hepsini bir kutuya koyup sana gonderiyorlar, tek kutuda bir suru sey teslim aliyorsun. navlun bedeli dusuk oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

diyorum al bir isirikli elmali telefon, doye dinlemiyor

Çevrimdışı tangaz

abicim bende 2 tane 56 model klasik nokia var biri foto bile çekiyor süper bişey sol döt cebime ikisi birden sığıyor  :D

Çevrimdışı tangaz

ustat depocu firma var amerigada, istedigin firmadan aliyorsun urunleri o depoya gonderiyorsun. sonra hepsini bir kutuya koyup sana gonderiyorlar, tek kutuda bir suru sey teslim aliyorsun. navlun bedeli dusuk oluyor.

açık adres ver reis şimdi gugıla depocu firma ameriga yazdırtma bana

Çevrimdışı tangaz

abi navlun dedin ipne yemenliler geldi aklıma malı çakamadık heriflere

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ülkenin durumu çok kötü gene twitter,face,youtube, whatsapp kapatılmış kullanılmıyor. Demirtaş göz altına alınmış internet hızı kabus gibi.

Çevrimdışı tangaz

ülkenin durumu çok kötü gene twitter,face,youtube, whatsapp kapatılmış kullanılmıyor. Demirtaş göz altına alınmış internet hızı kabus gibi.

gene noldi? ben 1,5 yıldır hiç haber seyretmiyorum okumuyorum sadece maç ertesi günleri bjklı yazarları okuyorum bir de bu foruma giriyorum onun dışında internetle haberle falanla hiç işim yok.

Çevrimdışı Bishamon

gene noldi? ben 1,5 yıldır hiç haber seyretmiyorum okumuyorum sadece maç ertesi günleri bjklı yazarları okuyorum bir de bu foruma giriyorum onun dışında internetle haberle falanla hiç işim yok.
Tum hdplileri iceri aliyorlar.Ulkede demokrasi kalmadi

Çevrimdışı tangaz

vekilleri de mi alıyorlar? dokunulmazlık yokmuydu ya vekillerde  :alala:

Çevrimdışı Kalyoncu

İfadeye çağrılıyosan gideceksin gitmezsen alırlar gayet doğal bir durum. Yanlız dolar ok gibi fırladı.

Çevrimdışı Kalyoncu

vekilleri de mi alıyorlar? dokunulmazlık yokmuydu ya vekillerde  :alala:
Mayıs 2016 da kaldırılmıştı :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe