Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2486751 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Buradayım @ALI RIZA işlerim vardı örnek çizim işlerim vardı bitti teslim ettim bakalım haber bekliyorum :money:
hadi bakalım haberi bekle ve Beni de meraklandırma  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

hadi bakalım haberi bekle ve Beni de meraklandırma  :kop: :kop: @Melekcik
Eee sen ne yapıyorsun bakalım @ALI RIZA  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

ne yapalım işte bildiğin takılıyoruz hayata  :iscrewy: @Melekcik
Ayrıca Fikret Başkanı dinledim Metin Beyi dinledim 20 Numarayı Ölüsüyle dirisiyle yad ettim  :evillol: :evillol: annesine birsey demedim  :eyes :eyes

Çevrimdışı Deniz

Bu aralar aksileşti kendisi.istanbul havasi yaramadi kendisine
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

:akuma: :akuma: :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

ne yapalım işte bildiğin takılıyoruz hayata  :iscrewy: @Melekcik
Ayrıca Fikret Başkanı dinledim Metin Beyi dinledim 20 Numarayı Ölüsüyle dirisiyle yad ettim  :evillol: :evillol: annesine birsey demedim  :eyes :eyes
Başkan bu konularda biraz hatta futbol konusunda stat işinden zıt iyi gitmiyor yapılan hatalar canımızı yaktı geçen sene şl busene al yarı final  inş lig şampiyonluğu kaçmaz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Niye bakalım kim @ALI RIZA nın tavuna kış dedi bakalım @Deniz   :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Niye bakalım kim @ALI RIZA nın tavuna kış dedi bakalım @Deniz   :kop: :kop: :kop:
Bilic dedi kim diyecek :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Bilic dedi kim diyecek :kop: :kop:
Nedemiş bakalım o beni tanımıyormu @ALI RIZA kardeşimi sinirlendiriyormuş bakalım zaten son haftalar sinirliyim ona @Deniz   :s20: :akuma: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

İizin varmi genclik

Çevrimdışı ZEKI

@ALI RIZA bugun hic ayaklarin yerden kesilip ucmayi falan denedin mi, aksam saatlerinde ozellikle

Çevrimdışı ALI RIZA

Nedemiş bakalım o beni tanımıyormu @ALI RIZA kardeşimi sinirlendiriyormuş bakalım zaten son haftalar sinirliyim ona @Deniz   :s20: :akuma: :kop: :kop:
Hadi @Deniz kış kış uzaklaş...!  :akuma: siniri vs senden çıkartmayayım...!
@Melekcik tersi pistir  :kop: :kop:
@ZEKI hocam gelmiş  :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

İizin varmi genclik
Olmaz olurmu bizde biriöeri olsada iki lafın belini kıralım diyorduk hoş geldin @ZEKI  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Kendisi inatla bilici savunsada,taa memleketten kalkip iatanbula zulumpiyata gittiği maci kaybeden adam bilic olsugu icin sinirli .soz de soyletmiyor hâlâ

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA bugun hic ayaklarin yerden kesilip ucmayi falan denedin mi, aksam saatlerinde ozellikle
Aynen hafif denedim ama başaramadım @ZEKI hocam hayırdır  :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

Hadi @Deniz kış kış uzaklaş...!  :akuma: siniri vs senden çıkartmayayım...!
@Melekcik tersi pistir  :kop: :kop:
@ZEKI hocam gelmiş  :upto: :upto: :upto: :upto:
Easy man easy :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkan bu konularda biraz hatta futbol konusunda stat işinden zıt iyi gitmiyor yapılan hatalar canımızı yaktı geçen sene şl busene al yarı final  inş lig şampiyonluğu kaçmaz
Aynen Oyuncular lakayt davranıyor oyuncular hala taraftarı görmemiş...! hissetmemiş göstermek lazım taraftarı...! @Melekcik boş kaleleye gol atamıyorlar...!

Çevrimdışı ZEKI

Aynen hafif denedim ama başaramadım @ZEKI hocam hayırdır  :alala: :alala:
Aksam connect. calisti rahat bir sekilde ve hayir dualari aldin
demek duamizin gucu senin oralara ulasamadi

Çevrimdışı Melekcik

Kendisi inatla bilici savunsada,taa memleketten kalkip iatanbula zulumpiyata gittiği maci kaybeden adam bilic olsugu icin sinirli .soz de soyletmiyor hâlâ
Şöyle birşeyde var bu takımı buralara getiren de o tabi hatası yokmu elbet var şu 70dk oyuncu değiştirme işini gerektiğinde 5 dk yapmalı bana göre yönetime rağmen burada takım iki kaliteli stoper olsa işler çok değişir yapılan transferde tek olumlu kişi tolgay oda bonservisi yoktu yosa yönetimin alacanı zannetmem  @Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

İnadına bilic...! sizler her yıl teknik adam değişmeye alıştıgınız için görmüyorsunuz bazı şeylerii..! gördüğünüz sadece derbi kazanmak...! @Deniz efendi...! hala yorum yazmadın...! ateşlediğim yere...! pusuda yatmışım seni black list one numberına aldım

Çevrimdışı ALI RIZA

Easy man easy :bandit:
İngilizce bilmem anlamadım...!  :bandit: :bandit: :bandit: @Deniz efendi

Çevrimdışı ALI RIZA

Aksam connect. calisti rahat bir sekilde ve hayir dualari aldin
demek duamizin gucu senin oralara ulasamadi
sorun olmasın da istanbula kadar geldik halletmek için hocam abd felan olsa oralarıda görürdük  :evillol: :evillol:
bir ara uykum geldi nefesiniz cübbeli gibi kuvvetli @ZEKI hocam hayır duası iş aşk meşk e de yarasa güzel olacak  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 23:20:42 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Şöyle birşeyde var bu takımı buralara getiren de o tabi hatası yokmu elbet var şu 70dk oyuncu değiştirme işini gerektiğinde 5 dk yapmalı bana göre yönetime rağmen burada takım iki kaliteli stoper olsa işler çok değişir yapılan transferde tek olumlu kişi tolgay oda bonservisi yoktu yosa yönetimin alacanı zannetmem  @Deniz
resmen hislerime tercüman oluyor  :-* :-* @Melekcik
ve sen  :money: :money: :steamed: :steamed: :steamed: @Deniz efendi...! :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

İngilizce bilmem anlamadım...!  :bandit: :bandit: :bandit: @Deniz efendi
Kolay adamım kolay diyor @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe