Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485540 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

:upto: :upto: :upto: :upto: :upto: yok demem isterim orta çıkışa karşıyım yalnız tribünler felaket dik tam benlik macera sevenler için birebir gol oldumu uçacaksın :halay: :halay:
@Melekcik altta baksana ne kadar dik...!
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-4-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/14150/
Öyle dik olmasına dikte bu @bjk_mabet kim diyorum konuyu değiştirme resim at. O mabet buraya gelecek @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Öyle dik olmasına dikte bu @bjk_mabet kim diyorum konuyu değiştirme resim at. O mabet buraya gelecek @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Kendisi kapı çalmadan girmez  :kop: :kop: Ama bana mabet soracaksan ise  :olmaz :olmaz :olmaz  görmedim duymadım bilmiyorum  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Kendisi kapı çalmadan girmez  :kop: :kop: Ama bana mabet soracaksan ise  :olmaz :olmaz :olmaz  görmedim duymadım bilmiyorum  :evillol: :evillol: :evillol:
Eminmisin bak büyük resmi gör başına iş gelmesini istemeyiz değil mi @ALI RIZA  :kop:? :utan :utan :utan :utan :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Eminmisin bak büyük resmi gör başına iş gelmesini istemeyiz değil mi @ALI RIZA  :kop:? :utan :utan :utan :utan :kop: :kop:
:deal: :deal: :deal: :dry: :dry: :dry: eminim görmedim hiç sesini duymadım ve kimse de bilmiyor  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

:deal: :deal: :deal: :dry: :dry: :dry: eminim görmedim hiç sesini duymadım ve kimse de bilmiyor  :kop: :kop: @Melekcik
İyi benden günah gitti senin yüzünden proje paylaşmıyorum @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi benden günah gitti senin yüzünden proje paylaşmıyorum @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
:kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim  :nargile: :nargile: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi kapasiteyi kimse öğrenemeyecek her hal @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Diyorsun peki basketi biliyor musun  :evillol: :evillol: eli kulagındadır belki bugun belki yarın belki yarından da yakın  :kop: :kop:
stat kapasitesi 41903 +  olması sorun değil gol oldumu azalacaktır  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Diyorsun peki basketi biliyor musun  :evillol: :evillol: eli kulagındadır belki bugun belki yarın belki yarından da yakın  :kop: :kop:
stat kapasitesi 41903 +  olması sorun değil gol oldumu azalacaktır  :kop: :kop:
Baskette proje yokki ortada kapasite belli olsun 10 15 bini geçmezde şakayaptım birşey bildiğim yok @ALI RIZA  :by2: :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Baskette proje yokki ortada kapasite belli olsun 10 15 bini geçmezde şakayaptım birşey bildiğim yok @ALI RIZA  :by2: :tabe:
basket bekliyorum umarım yaparlar güzel biryere ahh o belediye verseydi araziyi ne güzel olacaktı stat la basket yanyana olacaktı @Melekcik

Çevrimdışı Abdullah

Selam gençler napıyorsunuz  :aman:

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Günaydın arkadaşlar.
Pazartesi'ne inat iyi bir gün geçmesi dileklerimle.  :uyucam:
kAos

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın arkadaşlar.
Pazartesi'ne inat iyi bir gün geçmesi dileklerimle.  :uyucam:

Günaydın... Aynen iyi gün geçmesi dileğiyle

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 tane 1.90 adam lazım abartısız. Biri ortasahaya, biri stopere.
KHEDİRA :icool: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

basket bekliyorum umarım yaparlar güzel biryere ahh o belediye verseydi araziyi ne güzel olacaktı stat la basket yanyana olacaktı @Melekcik
zor dostum zor demişler @ALI RIZA  :money: :money: :money:

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Günaydın... Aynen iyi gün geçmesi dileğiyle

Vallahi geçmedi usta.   :biggrinking:
kAos

Çevrimdışı Melekcik

dün kazansaydık bize her pazartesi cuma olurdu ne yazıkki olmadı  :iohmygod: :iohmygod: :iohmygod: :iohmygod:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Yapacak birsey yok Oyuncular öyle istedi öyle oldu...!

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

eeee @ALI RIZA neler yapıyorsun bakalım  :money: :money:
Resim değişmiş  :akuma: :akuma: ne olsun takılıyorum müzik dinliyorum yorumları yazıları okuyorum...! @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Resim değişmiş  :akuma: :akuma: ne olsun takılıyorum müzik dinliyorum yorumları yazıları okuyorum...! @Melekcik
ne bileyim resim karışma olunca yaptım gerçek resmi mi bıraksam büyültüp alabilirler mi @ALI RIZA  :alala: :alala: :alala:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe