Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2486166 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

ne bileyim resim karışma olunca yaptım gerçek resmi mi bıraksam büyültüp alabilirler mi @ALI RIZA  :alala: :alala: :alala:
büyümez bizim belirdiğimiz ebatta olur sadece...! kendi resmini bırakma...!  :ok: :ok: :ok: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

büyümez bizim belirdiğimiz ebatta olur sadece...! kendi resmini bırakma...!  :ok: :ok: :ok: @Melekcik
peki @ALI RIZA  :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

:poke: :poke: :poke: :elvis: sen ne yapıyorsun @Melekcik
ne yapayım kardeşimle foruma bakınıyoruz stat başlığına canım sıkılıyor kötü bir haftayı geride bıraktık @ALI RIZA  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

ne yapayım kardeşimle foruma bakınıyoruz stat başlığına canım sıkılıyor kötü bir haftayı geride bıraktık @ALI RIZA  :money: :money:
Üye olsun o da takılsın  :kop: :kop: tanışalım güzel olur  :bandit: :bandit: geçmişi boş ver geri de kaldı @Melekcik  :eyes

Çevrimdışı Melekcik

Üye olsun o da takılsın  :kop: :kop: tanışalım güzel olur  :bandit: :bandit: geçmişi boş ver geri de kaldı @Melekcik  :eyes
yok derse baksın ne işi var öalışsınki seneye üniversite sınavlarına girecek benle Türkiye ye geleceksin diyince facesini kapattı çalışıyor bakalım @ALI RIZA benden takılır çok isterse bura bağımlılık yapıyor  :kop: :kop: :kop: :kop: :halay: :halay: 

Çevrimdışı bjk_mabet

Müsaade var mı? :aaa:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

yok derse baksın ne işi var öalışsınki seneye üniversite sınavlarına girecek benle Türkiye ye geleceksin diyince facesini kapattı çalışıyor bakalım @ALI RIZA benden takılır çok isterse bura bağımlılık yapıyor  :kop: :kop: :kop: :kop: :halay: :halay: 
Sınava hazırlanıyorsa öncelik dersleri tabi...! Üniyi kazansın istediğini yapsın  :evillol: :evillol:
bağımlılık fazla biz de de sakat çok  :kop: :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Müsaade var mı? :aaa:
:poke: :poke: :poke: :nargile: :nargile: @bjk_mabet gel sen gel kapımız açık çay servisi bugun nasıldı acaba  :alala: :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

Memleketreyim cenaze için geldim apar topar yine

Çevrimdışı ALI RIZA

Tövbe bismillah  :alala: :alala: :alala: hayırdır  :alala: :alala: mabet

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı bjk_mabet

Tövbe bismillah  :alala: :alala: :alala: hayırdır  :alala: :alala: mabet
eniştemi kaybettik :(

Çevrimdışı Melekcik

mekenı cennet olsun hayırdır @bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

@FARUK shingeki no kyojin  filmi çıkaçaktı sende izlemiştin galiba animelerini @KUMANOVALI hakan abiden duydum film çıkmış galiba izlimek istersen aklında bulunsun dedim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@FARUK shingeki no kyojin  filmi çıkaçaktı sende izlemiştin galiba animelerini @KUMANOVALI hakan abiden duydum film çıkmış galiba izlimek istersen aklında bulunsun dedim
yanlış alarm fragmanı çıkmış heralde daha  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet basiniz sagolsun mekani cennet olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Günaydın.
Bol sevk'li günler.  :s20:

@bjk_mabet usta mekanı cennet olsun. Allah kalanlara sabır versin.
kAos

Çevrimdışı dorx

Slm gençlik ben geldim
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 13:19:53 dorx ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı yigitcan1903

@bjk_mabet Abi başın sağ olsun

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik nerelerdesin  :alala: :alala:
Buradayım @ALI RIZA işlerim vardı örnek çizim işlerim vardı bitti teslim ettim bakalım haber bekliyorum :money:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe