Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2486109 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2015, 02:26:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
skrtel stopere ortasahayıda sen bull :D beşiktaş maçında adam kafa topu vermedi yaaa  :biggrinking:

O adam kuduz köpek gibi zaten havaya bomba atsan çıkar kafaya  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

çok beğendim ben yaaaa çıplak gözle izlemek daha farklıymış hayran oldum resmen
beşiktaşa gelse taparım o derece  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Skertel ve yanında Ogbonna gibi bir stoperimiz olsa iyi olmaz mı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Skertel ve yanında Ogbonna gibi bir stoperimiz olsa iyi olmaz mı :D
stoperlerin toplamı forvetten daha çok gol atar iyi bir servişçi olursa :D
tabi çok azda gol yeriz zannımca  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

stoperlerin toplamı forvetten daha çok gol atar iyi bir servişçi olursa :D
tabi çok azda gol yeriz zannımca  :bandit:
Şuan kafamda bir kadro belirledim de öyle bir kadro kurulmuş olsa bırakın UEFA'yı kaldırmayı Ş.Ligi'nde her sene gruptan çıkıp çoğu zaman da Çeyrek Finali görebilir :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Şuan kafamda bir kadro belirledim de öyle bir kadro kurulmuş olsa bırakın UEFA'yı kaldırmayı Ş.Ligi'nde her sene gruptan çıkıp çoğu zaman da Çeyrek Finali görebilir :kop: :kop:
:D kalede tolga olacaksa ıhhhhh :D gruptan çıkmaya dua et  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

:D kalede tolga olacaksa ıhhhhh :D gruptan çıkmaya dua et  :biggrinking:
Neredeyse baştan aşağıya değiştirdim takımı :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

Bilicte gitti o zaman desene :)

Çevrimdışı Tolga

Bilicte gitti o zaman desene :)
Bilic'e şimdilik dokunmadım :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

valla para olsada kaleci alsak çok önemli faktör yaaaaa  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

valla para olsada kaleci alsak çok önemli faktör yaaaaa  :money:
Aynen öyle iyi bir kaleci bir takım için çok önemli :)

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

içim Geçmiş Uyumusum  :kop: :kop: :kop: @Melekcik  :poke: :poke:
Maşşallah iyi uyumuşsun @ALI RIZA neler yapıyorsun bakalı istanbulda ne oldu anlat bakalım stad nasıldı :alala: :kop: :sevinc
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Maşşallah iyi uyumuşsun @ALI RIZA neler yapıyorsun bakalı istanbulda ne oldu anlat bakalım stad nasıldı :alala: :kop: :sevinc
Güzel di süperdi stat harika idi :) @Melekcik resimleri attım stat içinde kendi resimlerimde mevcut...!
sen Anlat gittin unuttun bizleri  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

Güzel di süperdi stat harika idi :) @Melekcik resimleri attım stat içinde kendi resimlerimde mevcut...!
sen Anlat gittin unuttun bizleri  :akuma: :akuma:
Yok ya niye unutayım bu aralar iş aldım ona bakıyorum örnek çizim istiyorlar birde kardeşimi ikna ettim arada bir piskoloğa gidiyoruz @ALI RIZA  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok ya niye unutayım bu aralar iş aldım ona bakıyorum örnek çizim istiyorlar birde kardeşimi ikna ettim arada bir piskoloğa gidiyoruz @ALI RIZA  :money:
hayırlısı diyelim  :eyes Sonuncusu umarım iyi geçer de sıkıntı biter...! @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

hayırlısı diyelim  :eyes Sonuncusu umarım iyi geçer de sıkıntı biter...! @Melekcik
İnşallahda annem yardımcı olsa sürekli tartışıyorlar annemde alttan almıyor ben maraşa gidicem diye ağlıyor birşey diyemiyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

İnşallahda annem yardımcı olsa sürekli tartışıyorlar annemde alttan almıyor ben maraşa gidicem diye ağlıyor birşey diyemiyorum
Hayırlısı olsun diyelim @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hayırlısı olsun diyelim @Melekcik
Eeee onu boşverde mabet kimmiş kimmiş resmi varmı  @ALI RIZA  :alala: :alala: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Eeee onu boşverde mabet kimmiş kimmiş resmi varmı  @ALI RIZA  :alala: :alala: :kop: :kop:
Çaycı  :kop: :kop: :kop: Mabet resmi yok malesef genelde içerde servis yapıyor...! ocak başında duruyor akşamları çıkıyor mesai bitiminde...! @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çaycı  :kop: :kop: :kop: Mabet resmi yok malesef genelde içerde servis yapıyor...! ocak başında duruyor akşamları çıkıyor mesai bitiminde...! @Melekcik

@ALI RIZA banadamı söylemiyeceksin iyi düşün :upto: :upto: :upto: :upto: :zuhaha: :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA banadamı söylemiyeceksin iyi düşün :upto: :upto: :upto: :upto: :zuhaha: :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
:aaa: :aaa: :aaa: :dan: :dan: :dan: :poke: :poke: :utan :utan :utan @Melekcik  Çaycı diyorum ya işte  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

:aaa: :aaa: :aaa: :dan: :dan: :dan: :poke: :poke: :utan :utan :utan @Melekcik  Çaycı diyorum ya işte  :evillol: :evillol:
Yeme beni bak seni bünyamin beyin yanına gönderirim çatal merdivenle orta çizgi merdiveni birde orada konuş göreyim :fkr: :fkr: :upto: :upto: :upto:
 :uhohu: @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeme beni bak seni bünyamin beyin yanına gönderirim çatal merdivenle orta çizgi merdiveni birde orada konuş göreyim :fkr: :fkr: :upto: :upto: :upto:
 :uhohu: @ALI RIZA
:upto: :upto: :upto: :upto: :upto: yok demem isterim orta çıkışa karşıyım yalnız tribünler felaket dik tam benlik macera sevenler için birebir gol oldumu uçacaksın :halay: :halay:
@Melekcik altta baksana ne kadar dik...!
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-4-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/14150/

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe