Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485901 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik dışardaydım gece alemlerine hazırlık  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik dışardaydım gece alemlerine hazırlık  :bandit: :bandit:
Hayırdır gece alemi felan @ALI RIZA  :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Bugün mutluyuz @Melekcik  :halay:
Hemde nasıl takım 5 atmış fener yenilmiş uefa maçı 70.000 kartal ile dolacak ve tur geçilecek daha ne olsun birde yerli roben var izlemeye doyamıyor insan @Deniz  :halay: :halay: :sevinc :sevinc :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik  :naughty: :naughty: :naughty: :nargile: :nargile: peki peki tamam :idisapprove: :idisapprove: :idisapprove:
Taraftar gece kulübüne giderse futbolcu ne yapmaz.  Cami hocası cömaat ilişkisi @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Taraftar gece kulübüne giderse futbolcu ne yapmaz.  Cami hocası cömaat ilişkisi @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
@Melekcik kırk yılda bir kurtlarımızı dökeceğiz  :naughty: :naughty: :naughty: Futbolcular ruhsuz  :evillol: :evillol: İmam a gelince Bu hafta hutbeyi çok uzattn  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik kırk yılda bir kurtlarımızı dökeceğiz  :naughty: :naughty: :naughty: Futbolcular ruhsuz  :evillol: :evillol: İmam a gelince Bu hafta hutbeyi çok uzattn  :akuma: :akuma:
Olmadı ba da yoldan çıkarsa baksen işin tadına sana gitme diyen yok sazon bitince git @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Olmadı ba da yoldan çıkarsa baksen işin tadına sana gitme diyen yok sazon bitince git @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
yok yok bir sey olmaz @Melekcik

beyler besiktasimiz buyuyor yeni stat geldi amlemde degisuklik yakismaz mi

beyler besiktasimiz buyuyor yeni stat geldi amlemde degisuklik yakismaz mi

Çevrimdışı yigitcan1903

@kullanıcı
Mevcut hali iyi bence
Genel kurulda olay çıkar  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik nerelerdesin sesin çıkmıyor  :alala:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik nerelerdesin sesin çıkmıyor  :alala:
Buralardayım sesiz takipdeyim sen ne yaptın gittinmi istanbula @ALI RIZA  :alala: :ishock:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA beyefendi vodafone fotolarina cikmissiniz

Çevrimdışı Altuğ

@rubi_tobin doğum günün kutlu olsun  :cook:

Çevrimdışı ALI RIZA

Buralardayım sesiz takipdeyim sen ne yaptın gittinmi istanbula @ALI RIZA  :alala: :ishock:
@Melekcik gitmez olmaz mıyım canım benim gittim ah birde sen olacaktın o zaman güzel geçeçecekti...!

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

@rubi_tobin abi mutlu yıllara ve ayrıca dua et yarına fiber sağlam kalsın  :kop: :kop: :kop:  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik gitmez olmaz mıyım canım benim gittim ah birde sen olacaktın o zaman güzel geçeçecekti...!
Hayırlısı çeyrek finale bir iş çıkmaz ise @ALI RIZA  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırlısı çeyrek finale bir iş çıkmaz ise @ALI RIZA  :tabe:
şu an elimde  içecek :) seni dü$$şünüyorum @Melekcik  :-*

Çevrimdışı Melekcik

şu an elimde  içecek :) seni dü$$şünüyorum @Melekcik  :-*
Hayırdır niye düşünüyorsun @ALI RIZA  :alala: :alala: :alala:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe