Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484845 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Okulla falan uğraşıyorum ben de bu dönem çok yoğunuz
Afferin Derslerine bak  :evillol: :evillol: Kaçak maçak işlerle uğraşma...! Ayrıca haftaya var mısın yok musun @Deniz efendi :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Afferin Derslerine bak  :evillol: :evillol: Kaçak maçak işlerle uğraşma...! Ayrıca haftaya var mısın yok musun @Deniz efendi :steamed: :steamed:
Yokum diyooorr :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Yokum diyooorr :kop:
Ula ben geliyor diyemi tüyüyorsunuz  :aaa: :aaa: @Deniz
@Abdullah abi sen geliyor musun  :alala: :alala:

Çevrimdışı TØLGA

iyidir @Deniz seni sormalı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

@Abdullah @Tolga @Serkan7738 @ALI RIZA @Melekcik napıyorsunuz gençler  :bandit: :bandit:
ah be @Deniz su soruyu yonetim sayfasinda @Necmi abi zeki abi @MURAT  abi @Yunus abi  @Oktay abi ne yapiyorsunuz yaslilar diye sormadin  :kop:
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 01:11:03 ZEKI ]

Çevrimiçi Necmi

ah be @Deniz su soruyu yonetim sayfasinda @Necmi abi zeki abi @MURAT  abi @Yunus abi  ne yapiyorsunuz yaslilar diye sormadin  :kop:
@Oktay  ı da kat o gençmi :bandit: @ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ALI RIZA

@Oktay abi neredeler acaba @ZEKI hocam @Necmi abi uzun zamandır yok konu dışı da yapmıyor bir yerde  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

@Oktay abi neredeler acaba @ZEKI hocam @Necmi abi uzun zamandır yok konu dışı da yapmıyor bir yerde  :kop: :kop: :kop:
alırım pazar günü ifadesini :bandit: sen sıkma canını maça bilet bulamamanın şokundan çıkamadı herhalde @Oktay aslında mutlu olmalı malubiyetin arkasından adı fena çıkardı :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

alırım pazar günü ifadesini :bandit: sen sıkma canını maça bilet bulamamanın şokundan çıkamadı herhalde @Oktay aslında mutlu olmalı malubiyetin arkasından adı fena çıkardı :kop: :kop: :kop:
hadi ya tüh benim bileti veryim ona  :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

hadi ya tüh benim bileti veryim ona  :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi abi
Belçika daki maça bulamadı  :bandit: uçak biletlerini almıştı yönetimin kazığı oldu  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Belçika daki maça bulamadı  :bandit: uçak biletlerini almıştı yönetimin kazığı oldu  :evillol:
Sırtını yönetime dayarsa kazığı yer valla Yönetime stat konusu dışında hiç güvenmeyeceksin  :evillol: :evillol:
Kötü olmuş bence hakkını arasın...!

Çevrimdışı Deniz

ah be @Deniz su soruyu yonetim sayfasinda @Necmi abi zeki abi @MURAT  abi @Yunus abi  @Oktay abi ne yapiyorsunuz yaslilar diye sormadin  :kop:
yüzünüze vurmak istemedim @ZEKI abi  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Forum ihtiyar ekibimi Muhtarlık adaylıgına başvursun  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ucanlaz

1:49'dan sonra baskanimizin yeni yapilan motorunu anlatiyor:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah @Tolga @Serkan7738 @ALI RIZA @Melekcik napıyorsunuz gençler  :bandit: :bandit:
İşler güçler uğraşıyoruz kardeşim sen nasılsın :) @Deniz

Çevrimdışı Abdullah

Ula ben geliyor diyemi tüyüyorsunuz  :aaa: :aaa: @Deniz
@Abdullah abi sen geliyor musun  :alala: :alala:
Gelemiyorum sanırım

Çevrimdışı Deniz

İşler güçler uğraşıyoruz kardeşim sen nasılsın :) @Deniz
Tapatalktan mention gelmiyor bak yeni gördüm @Abdullah .iyidir uğraşıyıoruz iş güç  :)

Çevrimdışı Abdullah

Tapatalktan mention gelmiyor bak yeni gördüm @Abdullah .iyidir uğraşıyıoruz iş güç  :)
Biliyorum bildirim gitmediğini de hedef belirtelim en azından

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga @Deniz yarın dua edin bana da ben de girecem sınava

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünkü skoru bilen @Oktay abiydi yanlış hatırlamıyosam. Abi bi tahmin daha alabilirmiyiz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe