Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480264 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

Kardeşini al 20 sinde almanyaya gidin :) istanbuldan Önce maç Sonra Alamanya @Melekcik
O orada yasiyor annemle birlikte o yanin cagriyor uzun zamandir erteleye erteleye kusmeye basladi. Hanfendi turk futbolunu sevmiyor kendisi bayern taraftarı @ALI RIZA  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

O orada yasiyor annemle birlikte o yanin cagriyor uzun zamandir erteleye erteleye kusmeye basladi. Hanfendi turk futbolunu sevmiyor kendisi bayern taraftarı @ALI RIZA  :money: :money:
Bayern tarftara gerek yok ki banko şampiyon  :kop: :kop:
2 gün ertele öyle acele etmesin önemli maç... BJK maçı ben geliyorum  :upto: :upto: :upto: :upto: :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Bayern tarftara gerek yok ki banko şampiyon  :kop: :kop:
2 gün ertele öyle acele etmesin önemli maç... BJK maçı ben geliyorum  :upto: :upto: :upto: :upto: :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik
Bakıcaz artık da zor Okulu olmasa buraya gel diyecegim olmayacak en iyisi kusmeden ben gidiyim belli olmaz gelirim zaten eleriz onemli olan diyer tura kim gelecek @ALI RIZA  :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakıcaz artık da zor Okulu olmasa buraya gel diyecegim olmayacak en iyisi kusmeden ben gidiyim belli olmaz gelirim zaten eleriz onemli olan diyer tura kim gelecek @ALI RIZA  :alala: :alala:
Gel sen gel gel   :upto: :upto: :upto: :naughty: :naughty: :naughty:  Ya işte Diğer tura kalmayalım  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Gel sen gel gel   :upto: :upto: :upto: :naughty: :naughty: :naughty:  Ya işte Diğer tura kalmayalım  :kop: :kop: @Melekcik
Bakalım @ALI RIZA  :money: :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Bakma Gel  :s19: :s19: :s19: @Melekcik
Bak bak bak @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto:
Sonra yiine aman melek yapma melek beni affet deme  :boxin: :boxin: :steamed:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bak bak bak @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto:
Sonra yiine aman melek yapma melek beni affet deme  :boxin: :boxin: :steamed:
:ssss: :ssss: :ssss: :aaa: :aaa: :aaa: :poops: :poops: :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Woooow  :saeek: :saeek: :saeek: :saeek: :saeek: süper Bişeee  :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: @Melekcik
@ALI RIZA  ölmeyi bayilmak sandin heralde alırım kelleni :money: :bandit: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  ölmeyi bayilmak sandin heralde alırım kelleni :money: :bandit: :kop:
Kellemizi bu yola koymuşuz  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :upto: :upto: :upto: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Kellemizi bu yola koymuşuz  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :upto: :upto: :upto: @Melekcik
Ha yani adamlarını gönder diyorsun @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto: :hiho: :hiho: :hiho: :hiho:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Gelemem banane banane @ALI RIZA  :kop: :kop:
  :poke: :poke: :poke: :poke:  :dan: :dan: :upto: :upto: :upto: :upto:  Gel sen gel gelmemezlik etme de @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

:poke: :poke: :poke: :poke:  :dan: :dan: :upto: :upto: :upto: :upto:  Gel sen gel gelmemezlik etme de @Melekcik
Belli değilde gerçekten zor da bakalım @ALI RIZA  :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Belli değilde gerçekten zor da bakalım @ALI RIZA  :by2:
Zamanın var Bende kendini ona göre ayarla @Melekcik Kaçmaz Liverpool dan sonra Adım adım Mutlu sona ilerleyeceğiz

Çevrimdışı Melekcik

Zamanın var Bende kendini ona göre ayarla @Melekcik Kaçmaz Liverpool dan sonra Adım adım Mutlu sona ilerleyeceğiz
Bakalım ama ilk maçtan işi bitiririz ya buraya kalmaz iş bence gerçektdn kadro kalitesi bursadan fazla olduğunu düşün mü yorum @ALI RIZA  :money: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakalım ama ilk maçtan işi bitiririz ya buraya kalmaz iş bence gerçektdn kadro kalitesi bursadan fazla olduğunu düşün mü yorum @ALI RIZA  :money: :bandit:
Yok ya orada yeneriz Asıl Oyuncuları Sakatlandı... Bizde Orta saha Ve forvet hattı güçlü... Onlarda defans falza güçlü değil top yaparak iyi paslarla ve içeride çoğalarak orada gol ve goller atarız...! Buradaki maç ise güzel olur... @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe