Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480500 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

:aman: :aman: 17 Mart 2015  :kar: :kar: :kar:
Yunus Emre 2 3 gündür yok özledim kendisini  :alala: @Necmi abi
@ALI RIZA  bende yokum ki sana artık Allah ne verdi ise  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  bende yokum ki sana artık Allah ne verdi ise  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
:iblackeye: :iblackeye: :iblackeye: :iblackeye: tahmini böyle olacak @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

3 kelime yazıp 20 tane smiley kullanıyorlar bunlardan biride  @ALI RIZA
haklısın da kurunun yanında yaş yanıyor. kulaklarını çekeriz olmadı 17 marta bende gelirim @Necmi  :boxin: :boxin: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

haklısın da kurunun yanında yaş yanıyor. kulaklarını çekeriz olmadı 17 marta bende gelirim @Necmi  :boxin: :boxin: :kop: :kop:
:upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :fkr: :fkr: :fkr: @Melekcik  gel sen gel gel  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi ben ne yaptım şimdi smileyleri toptan kaldıralım daha iyi olur  :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

:upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :fkr: :fkr: :fkr: @Melekcik  gel sen gel gel  :evillol:
gelirsem maça giremezsin haberin olsun @ALI RIZA  :boxin: :boxin: :boxin: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Arabayı Sırtına alsaydın Onu gezdirseydin  :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi abi @ZEKI hocam @Altuğ @Efe @FARUK @Abdullah @Tolga @SDemirsoy  gelin gelin burada eğlence var  :halay:
Hani eğlence  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

gelirsem maça giremezsin haberin olsun @ALI RIZA  :boxin: :boxin: :boxin: :kop: :kop:
Ben giremezsem sende giremezsin  :director: @Melekcik   :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Melekcik

@Necmi abi ben ne yaptım şimdi smileyleri toptan kaldıralım daha iyi olur  :akuma:
alınganlık yok sen yapmışsındır sus bakayım büyüklerine atarlanma @ALI RIZA  :vur :vur :vur :vur  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

alınganlık yok sen yapmışsındır sus bakayım büyüklerine atarlanma @ALI RIZA  :vur :vur :vur :vur  :kop: :kop:
:utan :utan :utan :kuserim :kuserim :kuserim :oha: :oha: :oha:  :akuma: :akuma: @ZEKI hocam da yok  :alala: :alala: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Ben giremezsem sende giremezsin  :director: @Melekcik   :naughty: :naughty:
emin ol oda protokol den izleri başkanla beraber ama sen hastane odasından ercan tanerle izlersin @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

sus bakayım azına biber sürerim senin @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

:utan :utan :utan :kuserim :kuserim :kuserim :oha: :oha: :oha:  :akuma: :akuma: @ZEKI hocam da yok  :alala: :alala: @Melekcik
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 14:17:43 Melekcik ]

Çevrimdışı ALI RIZA

emin ol oda protokol den izleri başkanla beraber ama sen hastane odasından ercan tanerle izlersin @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
bırakmam seni giresin, Refakatçım olursun :)  Stada doğru gidiyorsun bende seni döverim  :kop: aynı ambulansa atarlar toplu halde hastanede oluruz  :kop: :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

sus bakayım azına biber sürerim senin @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Yav o Alıntıyı sen yazmıştın  :alala: :alala: Gene fırça ben yedim  :alala: :alala: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

bırakmam seni giresin, Refakatçım olursun :)  Stada doğru gidiyorsun bende seni döverim  :kop: aynı ambulansa atarlar toplu halde hastanede oluruz  :kop: :kop: :kop: @Melekcik
seni ben dövmeyeceğimki dövdüreceğim @ALI RIZA  :naughty: :naughty: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

Yav o Alıntıyı sen yazmıştın  :alala: :alala: Gene fırça ben yedim  :alala: :alala: @Melekcik
hayırlısı be gülüm @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

Hayırdır, sallamadınız beni  :alala:

Çevrimdışı Melekcik

gözlerimize inanamadık burada birilerini görünce şaşkınlıktan anca kendimize geldik @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

gözlerimize inanamadık burada birilerini görünce şaşkınlıktan anca kendimize geldik @Abdullah
İnanıyım mı  :dry: @Melekcik

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

bak bak   :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik
nası olsa geliceksin buraya :) o iş bende
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ZEKI

sen beni cagirdiginda ben bol bol konusuyordum zaten @ALI RIZA
burdaki muhabeti disardan izliyorum cok iyi gidiyor muhabetiniz o yuzden mudail olmuyorum ama olurum.
12 gun kaldi saka bir yana sen gel hele bir @ALI RIZA bu arada bizim kullanamadigimiz smiley lari aktif etseniz ama balonlari aslaa..

Çevrimdışı ALI RIZA

İnanamadık hala

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe