Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478469 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı cagdas44

Stadin acilisini gormeden seni Amerikalarda gorecegiz demektir. Hadi hayirlisi olsun. Donusunde donecegin yer belli oldu mu

Yok hocam yılbaşına kadar yurt içindeyim muhtemelen :) bu sene o stat açılacak en azından bir maç izleyeceğim yoksa gitmem  :D

Dönüş Erzincan Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği

Çevrimdışı Deniz

@cagdas44 yazın ben de amerikada olacam büyük ihtimalle (kaçamazsam  :D ) .Eğer o tarihte orada olursam alışma döneminde yaşayabileceğin sıkıntılarda elimden geldiği kadar yardımcı olurum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Yok hocam yılbaşına kadar yurt içindeyim muhtemelen :) bu sene o stat açılacak en azından bir maç izleyeceğim yoksa gitmem  :D

Dönüş Erzincan Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği
Erzincan icin cok guzel bir sehir diyorlar, havasi iklimi yumusakmis (merkez icin) hayirlisi olsun

Çevrimdışı cagdas44

@cagdas44 yazın ben de amerikada olacam büyük ihtimalle (kaçamazsam  :D ) .Eğer o tarihte orada olursam alışma döneminde yaşayabileceğin sıkıntılarda elimden geldiği kadar yardımcı olurum :)

2016'da oralardayım beklerim :)

@ZEKI hocam daha önce gitmiştim Erzincan'a deprem dolayısıyla 3-4 katlı bir şehir havası temiz, doğal güzellik konusunda zengin havayolu ulaşımı rahat bir yer

Çevrimdışı ALI RIZA

cik cik cik @Melekcik sesin çıkmıyor   :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

cik cik cik @Melekcik sesin çıkmıyor   :upto: :upto: :upto: :upto:
misafirim vardı 2 gündür yeni gittiler @ALI RIZA  :bandit: :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 18:06:27 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

@Serkan7738 Eskişehir de misin yoksa. ba gitti :ebebe: :ebebe:  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Melekcik

İyi demek isterdim de ne bu bya adamların elinden gelse kendi 18 den cikmayacaklar bu futbolun hali ne olacak yazik simdi bize gelelim iler hucum hattı nispeten etkili ama geri felaket kale cenkle tolgayla mustafayla veliyle neciple ersanla bunlar anadolu takimda bulunan siradan futbolcular Gelelim yönetime yazik degilmi su takima transferde tecrübeli bir stoper almaya beşiktaşın gücü yetmedi ise yazık  aman serdara  bir şey olmasın der hale geldik opare transferi ile bu Şapiyonluk kaçarsa biliçin futbolcuların kadar yönetimin hatası büyük. Teşekkürler stat için ama olmuyor takım hep bir noktadan ileri gidemiyor.önder özen motta ile ilgili para olmadığı icin alındı yoksa başka kaliteli oyuncular alinir dedi. Bizim takım da gökhan demba ba sosa hariç 1.sınıf oyuncu yok bunu görmeyen yönetim yazık  :akuma: :s20:
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 21:25:59 Melekcik ]

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Şiiiiiii @ALI RIZA   :poke: :poke: :poke: :poke: :poke:
Efendim @Melekcik geldim bende2 gündür scout ekibinin programı ile ilgileniyordum program hata verdi veritabanı sorunu yaşadım ne kudumsuz hafta  :s20: :s20:

Çevrimdışı Melekcik

Efendim @Melekcik geldim bende2 gündür scout ekibinin programı ile ilgileniyordum program hata verdi veritabanı sorunu yaşadım ne kudumsuz hafta  :s20: :s20:
Geldikçe geliyor daraldım @ALI RIZA  :s20: :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

Geldikçe geliyor daraldım @ALI RIZA  :s20: :akuma:
Gelbir de 2 gündür bana sor kafayı yedim 8 saatte 1 sorunu çözemedim gene uyumadım aklımda programın yazılım kodlarını düşündüm en son bugun hallettim @Melekcik ama hala sorun çıkartırmı düşünmüyor değilim  :alala:

Çevrimdışı Easthanbool

Bilic'e ağza alınmayacak hakaretler eden 'Rasim Ozan Kütahyalı' denen şeref yoksunu vatandaş için suç duyurusunda falan bulunulacak mı acaba? Yoksa new york falan gezmelere devam mı edecek sayın başkan.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 13:37:09 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik nerelerdesin sesin çıkmıyor  :alala:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Sesin soluğun çıkımıyor ? @Melekcik hayırdır  :alala:
Yok be sakin olunca buralar sıkıcı @ALI RIZA  :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok be sakin olunca buralar sıkıcı @ALI RIZA  :money: :money:
Neresi sakin @Melekcik üyeler stat başlıgını seviyor buranın güzelliğini sevmiyor  :evillol:
Bugün mü gidiyorsun yarın mı ? Biletini nereden aldın ?

Çevrimdışı Melekcik

Neresi sakin @Melekcik üyeler stat başlıgını seviyor buranın güzelliğini sevmiyor  :evillol:
Bugün mü gidiyorsun yarın mı ? Biletini nereden aldın ?
Bugün aksam yolculuk başlar arkadaş işten cıksın @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugün aksam yolculuk başlar arkadaş işten cıksın @ALI RIZA
Ohh Ohh süper bol bol yerime de bağır çekirdek taraftarı olma sakın  :kop:

Çevrimdışı tayfun

@Necmi abi sana mesaj atmaya çalıştım ama geldi mi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sana mesaj atmaya çalıştım ama geldi mi.
@tayfun geldi cevap attım sana lazım acil :D

Çevrimdışı Melekcik

Ohh Ohh süper bol bol yerime de bağır çekirdek taraftarı olma sakın  :kop:
Aaaaa o nasıl laf @ALI RIZA eski kapalıdan kim kaldı bir ben birde sen  :kop: :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe