Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477558 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

Daha 5 saat var  :duman:
Pes15te Liverpool-Beşiktaş maçı yaptırayım biraz sonucu yazarım.  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

bak lafa bak gene bana smiley kullandıracaksın zorla kanıma giriyorsun @dişi kartal melek  oyuna gelmeyeceğim   :money: :money:
istiyorsan kullan @ALI RIZA  :boxin: :boxin: :boxin:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

buradayım @dişi kartal melek 2 saat gözlerimi dinlendirdim  :bandit: sonra duş aldım sonra kahvealtı (kahvaltı) yaptım sonra forum konu dışıları bakıyorum stat başlıgında şimdi buaradayım...

@ALI RIZA alışık değilim senin burada olmayışına. alıştıkya tek ikimiz kalıyorduk korkuttun mabet falan yakaladı sandım :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

sen yeterki iste ekip sağlam
kalede @Necmi abisi defansta @ZEKI hocası @Ahmet abisi kanatlarda @Deniz  ve @Çağrı sııııııı orta sahası @bjk_mabet @Geovani  @ahmet türken @Altuğ @Yunus abisiiiiii forvette Ali Rıza sı ile bu sene şampyonluk tam zamanı  :halay: :halay: :halay: :halay:
@ALI RIZA  :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimdışı Melekcik

benim için küçük dünya için büyük bir uygulama :)
@dişi kartal melek  :upto: :upto: :upto: nerdesin melekçikkkk  :naughty: :naughty: :naughty:
iş aldım onun için araziye gittim @ALI RIZA ayrıca melekcik nedir yaaa  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz @Abdullah @Serkan7738 @anilt yeşil sokak holiganları hazırmıyız maça  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

4 saat var geçmiyor zamaaaan  :bur2:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz beşiktaş maçına iddaa oynama'mı istemiyorsan birkaç maç ver bakıyım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

@Deniz @Abdullah @Serkan7738 @anilt yeşil sokak holiganları hazırmıyız maça  :evillol: :evillol:
Bu olaya acil çözüm bulmamız gerekiyor, milletin diline düştük :D

Çevrimdışı Anıl

Maça hazırım ya heyecan yok bende yeniliriz büyük ihtimal :by2:

Çevrimdışı TØLGA

oglum yaaaa :D vurun bunu ne diyor adam  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Yeşillik sana yaramamış Anıl deme böyle şeyler   :boxin:  :D

Çevrimdışı TØLGA

napoliye handikap girdim sağlam kadro ile çıkıyor elemanlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

oynamayan varsa direk girsin o kadar garanti handikap 3.30 oran var  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2015, 19:17:25 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

hele trabzon eksik kadro ile çıkacakken bankonun bankosu  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serkan7738

gayet rahatım içimde hiç şüphe yok çıkıp erkek gibi oynuycaklar herşeylerini vericekler sonuç ne olursa olsun benim sevgimden bi gram kaybetmiycekler

Çevrimdışı TØLGA

gayet rahatım içimde hiç şüphe yok çıkıp erkek gibi oynuycaklar herşeylerini vericekler sonuç ne olursa olsun benim sevgimden bi gram kaybetmiycekler
yeşil sokak holiganları olarak sen neden gitmedin bu maça @Serkan7738  beyyy  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

yeşil sokak holiganları olarak sen neden gitmedin bu maça @Serkan7738  beyyy  :biggrinking:

havaalanında pisti temizlemekle kar küremekle meşguldüm @Tolga cım :)

Çevrimdışı TØLGA

havaalanında pisti temizlemekle kar küremekle meşguldüm @Tolga cım :)
haydaaaaaaaaa   :halay: :halay:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

haydaaaaaaaaa   :halay: :halay:

hostesler bile kar kürüyo mini eteklerle yoksa bu yolcular bizi yer nese 11 dk sonra bitiyo mesai  :evillol: @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

hostesler bile kar kürüyo mini eteklerle yoksa bu yolcular bizi yer nese 11 dk sonra bitiyo mesai  :evillol: @Tolga
yazıkkkkk laaaa üşürler size bişey olmazda bayanlara yazıkkkk  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

haydi trabzon hahahah  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Ben değilim ya giremedim havaya @Tolga  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah abi maç noldu  :evillol:
Hiç sorma hiç ilk yarı 5 oldu kapattım  :ebebe:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe