Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2475101 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

Ders dışında sosyal aktivitem çok iyiydi  :evillol: Cuma namazına gideyim 30 45 dk kadar geliyorum hayırlı cumalar @Melekcik  :evillol:
bir de giriş işlemleri diğer isminle yapmalısın unutma...Onu da değiştiririm olmasa  :ok:
Sağ ol. Allah kabul etsin beşiktaş için dua etmeyi unutma @ALI RIZA  :bigstar: :bigstar: :bigstar:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Sağ ol. Allah kabul etsin beşiktaş için dua etmeyi unutma @ALI RIZA  :bigstar: :bigstar: :bigstar:
teşekkürler... @Melekcik  Dua ettim Bu sene ve önümüzdeki 3 yıl şampiyonluk garanti  :ok:

Çevrimdışı Melekcik

teşekkürler... @Melekcik  Dua ettim Bu sene ve önümüzdeki 3 yıl şampiyonluk garanti  :ok:
inşallah bu sene olalım önümüzdeki sene yüksek ihtimal şampiyonuz @ALI RIZA   :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

inşallah bu sene olalım önümüzdeki sene yüksek ihtimal şampiyonuz @ALI RIZA   :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

burada güneş var @ALI RIZA  :bandit: :bandit:
:alala: :alala: :alala: güneşe görene kadarmış lapa lapa kar PÜF oldu  :kop:  güneş çıktı  :iscrewy: akşama da halı saha macı var umarım iptal olmaz  :bandit: @Melekcik
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 13:47:11 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Melekcik

:alala: :alala: :alala: güneşe görene kadarmış lapa lapa kar PÜF oldu  :kop:  güneş çıktı  :iscrewy: akşama da halı saha macı var umarım iptal olmaz  :bandit: @Melekcik
doğa ette liverpool maçı iptal olmasın  @ALI RIZA  :ok: :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

doğa ette liverpool maçı iptal olmasın  @ALI RIZA  :ok: :ok:
o maç iptal olursa sizler gidemez misiniz   :naughty: :naughty: :naughty: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

o maç iptal olursa sizler gidemez misiniz   :naughty: :naughty: :naughty: @Melekcik
evet ikinci defa gidemem. uefa genelde ertesi gün sabah oynattığı için 2 gün İstanbul da kalırız sen geleceksin değil mi söz ver bakalım  @ALI RIZA  :dont: :dont:

Çevrimdışı ALI RIZA

evet ikinci defa gidemem. uefa genelde ertesi gün sabah oynattığı için 2 gün İstanbul da kalırız sen geleceksin değil mi söz ver bakalım  @ALI RIZA  :dont: :dont:
malesef melekçik malesef  :idisapprove: :idisapprove: olurda lig bitmeden lig maçlarını istanbulda bir maça denk gelirse belki olabilirr @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

malesef melekçik malesef  :idisapprove: :idisapprove: olurda lig bitmeden lig maçlarını istanbulda bir maça denk gelirse belki olabilirr @Melekcik
zor be @ALI RIZA Beşiktaş Konya ya gelirse belki ama Anadolu maçına o kadar yol çekilmez otobüsle 17 18 saat birde olimpiyat  :by2: :by2:
vodafone arena ya kalır   

Çevrimdışı ALI RIZA

zor be @ALI RIZA Beşiktaş Konya ya gelirse belki ama Anadolu maçına o kadar yol çekilmez otobüsle 17 18 saat birde olimpiyat  :by2: :by2:
vodafone arena ya kalır   
hiç sorma dediğin doğru... Vodafone kalırsak ise o zaman da bilet bulma cabası üstelik... İş bulup extradan bir kombine almam lazım peşin fiyatına 12 taksit ile  :evillol: :evillol: yoksa yeni stat içini ancak lick tv de görürüz  :s20: @Melekcik ismin de güzel oldu  :kop: :kop: yazması bile kolay bir de böyle yazsaydık mazallah " @dünyayı kurtaran dişi kartal melekmiş aman alahım millet sevinçten çıldırıyor"  gibi nick olsa idi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

hiç sorma dediğin doğru... Vodafone kalırsak ise o zaman da bilet bulma cabası üstelik... İş bulup extradan bir kombine almam lazım peşin fiyatına 12 taksit ile  :evillol: :evillol: yoksa yeni stat içini ancak lick tv de görürüz  :s20: @Melekcik ismin de güzel oldu  :kop: :kop: yazması bile kolay bir de böyle yazsaydık mazallah " @dünyayı kurtaran dişi kartal melekmiş aman alahım millet sevinçten çıldırıyor"  gibi nick olsa idi  :kop: :kop: :kop:
kombinem ben ilk çıktığı zaman aldım 5 yıldır aralıksız alıyorum gitmesem de @ALI RIZA   :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: evet isim güzel oldu içimdeki çocuk duygularım çıktı.niye extra kombine alacaksın ki yatarak mı izleyeceksin :alala: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 14:26:09 Melekcik ]

Çevrimdışı ALI RIZA

kombinem ben ilk çıktığı zaman aldım 5 yıldır aralıksız alıyorum gitmesem de @ALI RIZA   :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: evet isim güzel oldu içimdeki çocuk duygularım çıktı
işte öyle yapmak lazım almak lazım elimizde kalmalı... passo masso olayı davası sonuçlansa da bakalım ona göre alsak... @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

yine millet yok burada bizim mesaj kutumuz gibi oldu @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA bey yeşilin tonu güzel olmuş kim yaptıysa teşekkür ediyorum  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim yapmadıgım kesin  :evillol: ben saha güzel renkler secerdim  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

aha da biri geldi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

yine millet yok burada bizim mesaj kutumuz gibi oldu @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:
aynen hiç sorma @Melekcik burayı sana özel açmışım  :kop: :kop: kimse yok gelemez izin gerekir  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Benim yapmadıgım kesin  :evillol: ben saha güzel renkler secerdim  :bandit: :bandit:
lila iyi giderdi @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

aha da biri geldi  :kop: :kop: :kop:
abdullağ gelmiş @Melekcik yabancı değil bizim abdullağ @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

tabii tabii kesin seçerdin  :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe