Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2474726 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

@dişi kartal melek hakli @ALI RIZA birde bana kılıc salliyorsun kırbaç

oturup konusmak lazim

@ZEKI hocam oturmakla olmaz birşeyler de içeriz hemen geliyorum

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek hakli @ALI RIZA birde bana kılıc salliyorsun kırbaç

oturup konusmak lazim

haklısın bence süresiz forum dışı bırakalım :kop: :ok: :ok: :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

@ZEKI hocam oturmakla olmaz birşeyler de içeriz hemen geliyorum
sen bittin görmeyim seni liverpool maçında zaten 10 kişi geliyorum @ALI RIZA   :boxin: :boxin: :kar: :kar: :hiho: :hiho:
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 17:58:32 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

sen bittin görmeyim seni liverpool maçında zaten 10 kişi geliyorum @ALI RIZA   :boxin: :boxin: :kar: :kar: :hiho: :hiho:
ama o gelmiyoorr :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

10 mu  :saeek: :saeek: :saeek: 15 de forumdan bekleyen var 25 kişi @dişi kartal melek  ayrıca ben yok  :upto: :upto: :upto: :outtahere:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

10 mu  :saeek: :saeek: :saeek: 15 de forumdan bekleyen var 25 kişi @dişi kartal melek  ayrıca ben yok  :upto: :upto: :upto: :outtahere:
bak gel maça iyi olur nede olsa liverpool la her sene oynamıyoruz @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

bak gel maça iyi olur nede olsa liverpool la her sene oynamıyoruz @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
Teklif güzel  :alala: :alala: :alala: düşünmem lazım sonuç ta önemli  :nargile: :nargile: :nargile: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

Teklif güzel  :alala: :alala: :alala: düşünmem lazım sonuç ta önemli  :nargile: :nargile: :nargile: :upto: :upto: :upto:
aaaa sen tabela taraftarımısın aha buda 3. ayıbın @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop:  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

aaaa sen tabela taraftarımısın aha buda 3. ayıbın @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop:  :upto: :upto: :upto:
@dişi kartal melek Laflara bak laflara  :vur  tabela taraftarı nedir o sonuç lafı orada bana olacakaların sonucu  :olmaz :olmaz :olmaz 3.ayıbı geri al hele  :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek Laflara bak laflara  :vur  tabela taraftarı nedir o sonuç lafı orada bana olacakaların sonucu  :olmaz :olmaz :olmaz 3.ayıbı geri al hele  :akuma:
peki yanlış olmuş olabilir ama sen yine bu smaile kullandın  :vur ayıp  :kuserim :kuserim @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

peki yanlış olmuş olabilir ama sen yine bu smaile kullandın  :vur ayıp  :kuserim :kuserim @ALI RIZA
Sende bana Tabela tarfatarı dedin ben her hafta ses kısıklıgı ile eve gidiyorum  :kuserim :kuserim :kuserim @dişi kartal melek

Çevrimdışı Efe

bursa kartal yuvası anatolium avm de açılmıştır bursalı arkadaşlara duyrulur :ok:

Tel: 0224 261 08 20
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Sende bana Tabela tarfatarı dedin ben her hafta ses kısıklıgı ile eve gidiyorum  :kuserim :kuserim :kuserim @dişi kartal melek
olsun bu senin bayana şiddet göstermeni gerektirmez hele ki yanlış anlamış ise :kuserim :kuserim
ama her hafta kazanıyoruz onu ne yapıcaz  :kop: :kop: :kop: :kop: (allah bozmasın)  @ALI RIZA
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 18:47:24 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı Melekcik

bursa kartal yuvası anatolium avm de açılmıştır bursalı arkadaşlara duyrulur :ok:

Tel: 0224 261 08 20
bir maraşa açılmadı birde büyükşehir  :s20: :s20: :akuma:

Çevrimdışı ZEKI

bir maraşa açılmadı birde büyükşehir  :s20: :s20: :akuma:
pizzara avm nin icinde yok mu hayret

Çevrimdışı Melekcik

pizzara avm nin icinde yok mu hayret
yok piazza da fb va gs var bjk yok adidas da varda formalar belli komisyon alıyorlar ya ondan almıyorum :s20: :s20: :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

olsun bu senin bayana şiddet göstermeni gerektirmez hele ki yanlış anlamış ise :kuserim :kuserim
ama her hafta kazanıyoruz onu ne yapıcaz  :kop: :kop: :kop: :kop: (allah bozmasın)  @ALI RIZA
tamam @dişi kartal melek şiddet yok  :-* :-* :naughty: :naughty: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

:o_o: :o_o: :o_o: :o_o: şiddete karşıyız  :drunkard: :drunkard:
Demi demi hadi iyisin guzel haber aldım onun şerefine affettim seni birdaha olmasın @ALI RIZA  :money: :-* :-* :-*
Maça geliyorsun itiraz istemem

Çevrimdışı ALI RIZA

Demi demi hadi iyisin guzel haber aldım onun şerefine affettim seni birdaha olmasın @ALI RIZA  :money: :-* :-* :-*
Maça geliyorsun itiraz istemem
@dişi kartal melek  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Haberlerin daim olsun

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe