Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2474909 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

sakin tatlilara girme onun hayali guzel olarak kalsin gece gece bu havada aciksaniz gelir alirim
Bu arada @Deniz lokanta isminden bahsediyoruz Hatay sofrasi diye.. Ama hatay mutfagi adana mutfagini sollar gecer

Daha bugün hataydaydım @ZEKI abi :icool: .Künefesi hariç hiçbir şeyi yok o şehrin.Hemen hemen bütün lokantalarına gittim her yemeğini denedim o övdükleri kağıt kebabı bile güzel değil.Gidip künefemi yedim döndüm  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZORBEY

Daha bugün hataydaydım @ZEKI abi :icool: .Künefesi hariç hiçbir şeyi yok o şehrin.Hemen hemen bütün lokantalarına gittim her yemeğini denedim o övdükleri kağıt kebabı bile güzel değil.Gidip künefemi yedim döndüm  :D

@Deniz Kağıt kebabını gel bizde dene ustalarımız Sanat eseri inşaa ediyorlar:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Kağıt kebabını gel bizde dene ustalarımız Sanat eseri inşaa ediyorlar:)
@ZORBEY kısmet olursa gelirim inşallah abi.Ama hatayın en çok övülen 3 farklı restoranında yedim 3 ünde de bana pek güzel gelmedi.Öyle övülecek bir yemek değil :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu arada aramızda lol oynayan varmı bilmiyorum ama beşiktaş espor takımının maçları bu youtube kanalında var
www.youtube.com/channel/UCPuFjObnngpxpuVJkzoNcmQ
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Gülmedim niye açım çünkü  :bawling:
Git ye la birşeyler ne aç duruyon.bak bana intense de patlattım şimdi mutluyum  :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Abdullah bey cafeler fotolarınız da göz kamaştırıyor :) kahvaltı felan mı gittiniz

Çevrimdışı Deniz

bu arada aramızda lol oynayan varmı bilmiyorum ama beşiktaş espor takımının maçları bu youtube kanalında var
Sen lol oynuyor musun @Tolga ? :)

Çevrimdışı Abdullah

Git ye la birşeyler ne aç duruyon.bak bana intense de patlattım şimdi mutluyum  :ishock:
Yatacam ya yiyecek olsaydım çoktan yerdim :D

Çevrimdışı ZORBEY

@ZORBEY kısmet olursa gelirim inşallah abi.Ama hatayın en çok övülen 3 farklı restoranında yedim 3 ünde de bana pek güzel gelmedi.Öyle övülecek bir yemek değil :)

bencede tartışmasız en iyi yaptıkları şey künefe. gerisi şüpheli:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı TØLGA

Sen lol oynuyor musun @Tolga ? :)
bir ara oynadım ama öyle prof degil bunlar gibi kendi çapımızda şimdi izliyorum zevkli oluyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

bir ara oynadım ama öyle prof degil bunlar gibi kendi çapımızda şimdi izliyorum zevkli oluyor  :biggrinking:
İyi iyi uzak dur oynayanları görüyorum hayatları rezil  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

ben arada oynuyorum maçlarını da izledim ilk maç hariç :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga nasıl bişe prof nasıl olunuyor  :alala: :alala:

Çevrimdışı TØLGA

:tabe: :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah bey cafeler fotolarınız da göz kamaştırıyor :) kahvaltı felan mı gittiniz
Yok ya burada nerede adam gibi kahvaltı yapacak yer. Hamamonunun yerini tutmuyor burası
 Aksarayda düzgün bi mekan yok ki öyle gitsek güzel bi kahvalti yapsak ama nerdee

Çevrimdışı Deniz

Gidicem kısmetse @Abdullah
Uçak biletimi ayırttım.Eğer sıkıntı çıkmazsa pazartesi alacam biletleri.Doğu üstte miyiz yine ? @yiğitcan1903 :halay:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga nasıl bişe prof nasıl olunuyor  :alala: :alala:
bunlar ibiğini dibiğini herşeyi biliyor uygulayabiliyor onun gibi ben o kadar çok oynamadım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Gidicem kısmetse @Abdullah
Otobusle mi gideceksin abi yoksa hizlitren falan mi

Çevrimdışı TØLGA

ben arada oynuyorum maçlarını da izledim ilk maç hariç :)
bütün maçları var youtube kanalında nazar değmesin 6da 6 gidiyorlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

ya manyak onlar benim kuzen mesela günde herlade bir 12 saat oynuyordur
takıma felan da dahildi bir ara ama sıkılıp bırakıyor sonra geri dönüyor
bilmiyorumda normal insan işi değil

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok ya burada nerede adam gibi kahvaltı yapacak yer. Hamamonunun yerini tutmuyor burası
 Aksarayda düzgün bi mekan yok ki öyle gitsek güzel bi kahvalti yapsak ama nerdee
buarada var süper serpme :) ye yiyebildigin kadar  :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe