Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2474280 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Türkay

Yok yok daha erken bakalım diğer maçlara etki edersen senin kayseri biletin benden serkanın yanına  :kop: :kop:

bizim takım kart yemeden ve bize kriz geçirtmeden maç kazanamıyor ben yavastan valizimi toplıyım o zaman.  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

Önder özeni dinliyorum da bu adam niye gider anlamıyorum gerçekten kitap gibi anlatıyor bu futbol beyni çok yaşardı işimize  :akuma: :s20:
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 22:24:00 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Önder özeni dinliyorum da bu adam niye gider anlamıyorum gerçekten kitap gibi anlatıyor bu futbol beni çok yaşardı işimize  :akuma: :s20:
Şimdi Önder özen karşıtları gelir @dişi kartal melek @Necmi abi :kop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı leylileyli

Kisisel Block sistemi ekleyebilirmiyiz?
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 22:41:46 leylileyli ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Kisisel Block sistemi ekleyebilirmiyiz?
Nasıl yani neyi blockluyoruz :alala: @leylileyli

Çevrimdışı leylileyli

Nasıl yani neyi blockluyoruz :alala: @leylileyli

Nasil deyim, mesela bir üyeden edepsiz cevaplar görsek, bir kisisel bir block sistemi olmazi lazim, mesela ben o üyenin cevaplarini artik görmek istemiyorum ve block dügmesine basariz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Nasil deyim, mesela bir üyeden edepsiz cevaplar görsek, bir kisisel bir block sistemi olmazi lazim, mesela ben o üyenin cevaplarini artik görmek istemiyorum ve block dügmesine basariz.
o zaman da 1 mesaj yüzünden tüm mesajları görmeyecek olursun... o da olmaz sorun olur... Rapor olaran bildirebilirsin modüretör e bildire basarak

Çevrimdışı leylileyli

o zaman da 1 mesaj yüzünden tüm mesajları görmeyecek olursun... o da olmaz sorun olur... Rapor olaran bildirebilirsin modüretör e bildire basarak
Hmm... Iste o bir kisisel bir secenek dir ben mesela artik o üyeden mesaj görmek istemiyorum, rapor cok fayda etmez. Her forum ve chat konuda normalde block sistemi vardir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hmm... Iste o bir kisisel bir secenek dir ben mesela artik o üyeden mesaj görmek istemiyorum, rapor cok fayda etmez. Her forum ve chat konuda normalde block sistemi vardir.
bakarız @Altuğ ilgileniyor genelde

Çevrimdışı Altuğ

@leylileyli merhaba bu tarz sorularınızı lütfen öneri,istek kısmından sorarsanız sorunuza daha hızlı yanıt alırsınız.

Profil -> Arkadaşlar / Engelli Listesi -> Engellenenler Listesini Düzenle

Alanından bahsetmiş olduğunuz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Çevrimdışı leylileyli

@leylileyli merhaba bu tarz sorularınızı lütfen öneri,istek kısmından sorarsanız sorunuza daha hızlı yanıt alırsınız.

Profil -> Arkadaşlar / Engelli Listesi -> Engellenenler Listesini Düzenle

Alanından bahsetmiş olduğunuz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yine arkamdan atılmış @Tolga @Abdullah @dişi kartal melek
kim arkandan atmış valla ben direkt yüzüne söylüyorum ne söylüyorsam  :bandit:

Çevrimdışı ZORBEY

Volkan şen Bizim macta oynuyabilecekmi kesin bilgisi olan varmı:)??
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı TØLGA

Volkan şen Bizim macta oynuyabilecekmi kesin bilgisi olan varmı:)??
oynayamıyor sarı kart cezalısı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

yine arkamdan atılmış @Tolga @Abdullah @dişi kartal melek
Hayırdır maç izlerken rizeye yoğunlaşmışsın  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 00:12:13 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZORBEY

oynayamıyor sarı kart cezalısı  :biggrinking:

işte bu duruma keyifle siğaramı yakar kıh kıh icerim:)) ama eğer oynarsa sen kendine yeni bir modem al tolga:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Abdullah

işte bu duruma keyifle siğaramı yakar kıh kıh icerim:)) ama eğer oynarsa sen kendine yeni bir modem al tolga:)
yok abi kesin oynayamiyor. Eğer oynayacak olursa tff kendine yeni bir bina yaptirmaya baslasin.  :bandit: :fkr:

Çevrimdışı TØLGA

Hayırdır maç izlerken rizeye yoğunlaşmışsın  :kop: :kop:
çözümü bulduk biz kötülediği oyuncu gol atıyor attırıyor bundan sonra bu taktiği kullanıcaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

haydaaaaa hahaha :D yok yok kesinnnnnnn bilgi
bir sarı daha yiyip kırmızı olsaydı hafta içinde oynayıp
kupada beşiktaş maçında oynayabiliyordu  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

çözümü bulduk biz kötülediği oyuncu gol atıyor attırıyor bundan sonra bu taktiği kullanıcaz  :biggrinking:
Yağ zaten demba ba da ptt ligi golcusu :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Yağ zaten demba ba da ptt ligi golcusu :kop: :kop: :kop:
bizzz ona yaa diyoruz ama hadi yağ olsun senin hatrına  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe