Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2554672 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

kendimi direkt yaşlı sınıfına geçiriyorum öyleyse  :D
@Abdullah neden  :alala: :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Melekcik

ruh yasimin genç olduğunu hiç sanmıyorum :ebebe:
seninle alakalı öyle düşünürsen öyle olur kendini şartlandırma  :olmaz :olmaz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

seninle alakalı öyle düşünürsen öyle olur kendini şartlandırma  :olmaz :olmaz
yok sartlandigimdan değil de ayarsizlik var biraz  :evillol: bazen 3 yaşlarında bir çocuk gibi bazen 70 yaşında dede gibi hissediyorum kendimi :D

Çevrimdışı Melekcik

yok sartlandigimdan değil de ayarsizlik var biraz  :evillol: bazen 3 yaşlarında bir çocuk gibi bazen 70 yaşında dede gibi hissediyorum kendimi :D
biz ona ergenlik diyoruz  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA yalan değilmi film bazı ülkelerde yasaklı konusu malum bunu diyen kız açtırma konuyu :naughty: :naughty:
Yasaklı olabilir o ülkelerin kendi sosyal görüşüdür...
Aynı durum biz de de var misal yeri geldi mi Ünlüler toplumun önder kişileri olur örf ve adetten sorumlu kişiler olur (futbolcular dahil) Yaptıkları el kol kelimelerde toplum olarak hemen zıplarız örf adetlerimize ters vs vs günlerce aylarca konusuruz ama sokaga çıktık mı sanki o tepkiyi gösteren biz değilmişimiz gibi aynı hareketleri yaparız...
Kimse bana diyemezki yapmıyıorum diye küfürlü konusan arkadaşları ile el kol hareketi eden kişiler yoktur...

Film gelince Zaten tolga bunu demesi bir açık kapı bırakmasıdır... Ayıp yöneü yok Bence gençleri böyle şeylerden uzak tutarak gençleri buna sürüklüyoruz... Aile bireyler olarak tam olarak karşımıza alıp anlatmıyoruz... Bu da toplum da cinsiyet arası yanlış anlamaçalara çatışmalara yol açıyor...
önceki sayfa da verdiği kitap örnekleri bunun basit örneği.. @dişi kartal melek

Çevrimdışı ALI RIZA

Selam gençler ve kendini genç hissedenler   :D
hoş geldin ihtiyar... @Abdullah

Çevrimdışı Melekcik

Yasaklı olabilir o ülkelerin kendi sosyal görüşüdür...
Aynı durum biz de de var misal yeri geldi mi Ünlüler toplumun önder kişileri olur örf ve adetten sorumlu kişiler olur (futbolcular dahil) Yaptıkları el kol kelimelerde toplum olarak hemen zıplarız örf adetlerimize ters vs vs günlerce aylarca konusuruz ama sokaga çıktık mı sanki o tepkiyi gösteren biz değilmişimiz gibi aynı hareketleri yaparız...
Kimse bana diyemezki yapmıyıorum diye küfürlü konusan arkadaşları ile el kol hareketi eden kişiler yoktur...

Film gelince Zaten tolga bunu demesi bir açık kapı bırakmasıdır... Ayıp yöneü yok Bence gençleri böyle şeylerden uzak tutarak gençleri buna sürüklüyoruz... Aile bireyler olarak tam olarak karşımıza alıp anlatmıyoruz... Bu da toplum da cinsiyet arası yanlış anlamaçalara çatışmalara yol açıyor...
önceki sayfa da verdiği kitap örnekleri bunun basit örneği.. @dişi kartal melek
@ALI RIZA sence bir kızın bu flime gidelim demesi erkeğe normal mi?  :alala: :alala: ama yazdıkların çoğu doru bende bize uymaz diyorum bence  :ok: :ok:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Abdullah

belirtiler o yönde  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
çok şükür geçtik o yolları arkada kaldı onlar  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: :alala: ben mi ergenim  :iscrewy: :olmaz
19 yaşında değil misin ?
Uluslararası platformada 12-21 yaş arası ergen yaş olarak adlandırılır... @Abdullah resmiyete göre koşusursak  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA sence bir kızın bu flime gidelim demesi erkeğe normal mi?  :alala: :alala: ama yazdıkların çoğu doru bende bize uymaz diyorum bence  :ok: :ok:
bir kizin diyeceği ancak bu filmi izleme kitabını okuma olur bu tavsiyeyi geçen hafta aldim birinden çünkü  :D. Tolga gel beraber gidelim teklifini biraz zor bulur :kop:

Çevrimdışı Abdullah

19 yaşında değil misin ?
Uluslararası platformada 12-21 yaş arası ergen yaş olarak adlandırılır... @Abdullah resmiyete göre koşusursak  :kop: :kop:
19 bitti 20yim artik  :) resmiyetteki rakam bir genelleme sonuçta o sınır icerisinde degilim bence  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Normal film erkeğe yada bayana göre adlandırılamaz... Erkek olarak bayana dediğinde ters etki yaratır erkeğe dediğinde de ters ve heycanlı etki yaratır...
Sinemaya gittiğinde ihtimalle bayanda orada bu film izleyecektir ama kafanda ne şekilde lanse edersin o ayrı konu... @dişi kartal melek

Çevrimdışı Melekcik

çok şükür geçtik o yolları arkada kaldı onlar  :evillol:
peki atarlanma ergen genç  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

fazla gitmeyelim üstüne ters tepe bilir gelişimini etkiler @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Normal film erkeğe yada bayana göre adlandırılamaz... Erkek olarak bayana dediğinde ters etki yaratır erkeğe dediğinde de ters ve heycanlı etki yaratır...
Sinemaya gittiğinde ihtimalle bayanda orada bu film izleyecektir ama kafanda ne şekilde lanse edersin o ayrı konu... @dişi kartal melek
normal filmde haklısında bu normal bir film değil  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

fazla gitmeyelim üstüne ters tepe bilir gelişimini etkiler @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Yok yok artık aşmış merdivenleri @dişi kartal melek

Çevrimdışı ALI RIZA

normal filmde haklısında bu normal bir film değil  :ok: :ok: :ok:
değildir tabi ama gidilemeyecek film de değil...  :bandit: :bandit:
hatırlar mısınız fatih akın duvara karşı film vardı orada da bazı sahneler absürt resmen bay bayan gidenler hem etkili hem tipkili idi... her iki karşı cins etkilenmişti... @dişi kartal melek
hele bir film gelsin torrent vs düşsün bakalım...
Melissa P. izlemiştim 7-8  sene evvel ondan evvel de kitabı vardı... onun gibi (sahneler) ona benzer bir film bekliyorum bakalım...

Çevrimdışı Melekcik

değildir tabi ama gidilemeyecek film de değil...  :bandit: :bandit:
hatırlar mısınız fatih akın duvara karşı film vardı orada da bazı sahneler absürt resmen bay bayan gidenler hem etkili hem tipkili idi... her iki karşı cins etkilenmişti... @dişi kartal melek
hele bir film gelsin torrent vs düşsün bakalım...
Melissa P. izlemiştim 7-8  sene evvel ondan evvel de kitabı vardı... onun gibi (sahneler) ona benzer bir film bekliyorum bakalım...
doğrudur ben sinemada arkadaştan öte diye bir filme girdim bana ters filmin yarısında çıktım  :tabe: :tabe:   

Çevrimdışı ALI RIZA

doğrudur ben sinemada arkadaştan öte diye bir filme girdim bana ters filmin yarısında çıktım  :tabe: :tabe:   
Film sadece fragman göre yargılamak yanlış... Orada konusu çok farklı olarak ta ele alınmış olabilir... Ama ülkemizde de tepki alır... Yasaklanır da

Çevrimdışı TØLGA

bir kizin diyeceği ancak bu filmi izleme kitabını okuma olur bu tavsiyeyi geçen hafta aldim birinden çünkü  :D. Tolga gel beraber gidelim teklifini biraz zor bulur :kop:
oğlum bak giderim kızla foto cekinirim bu kadar iddalaşma   :naughty: @Abdullah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe