Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478549 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırdır Konuda gerginlik mi oldu  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı dropoon

bu stad elbet bitecek ve bu sitede sadece inşaat forumu olarak bencede kalmasın. gelişsin fikri olan bjk için bişeyler geliştirsin ben bundan tarafım. biz değilmiydik bjk nin basını yok diye ağlayan. kimse fikrini icra etmesse nasıl olcak bu işler. daima büyücen.

Çevrimdışı Melekcik

gizliden gizliden noktasına virgülüne kadar her yazılanı okuyorum kardeşim yolunda gitmeyen şeylerin neyden kaynaklandığını çok iyi biliyorum aynı zamanda kişisel twetter adreslerinden yazdıklarınada bakıyorum ve neden olduğunu anlıyorum forumdaki yöneticilerde bunun mutlaka farkındadır aklı başında olan adam farkeder zaten yönetici olmasına gerek yok ben burdaki yöneticilerimizi çok seviyorum hepsi abim kardeşim gibi hiçbi özel derdimi anlatmaktan çekinmem sadece bazen çok iyi niyetli davranmasalar o insanlarda bidaha bidaha yapmaz belki o gerginlik çıkaran rahatsız eden hareketlerini
Hakli olabilirsiniz ama burada hepimiz belli yaşa geldik. Arada olur lafım yok ama çok konu dışı oluyor. Bunu her zaman yöneticiler uyarmadan biz yapalim. . Bu rahatlık da yöneticilerin çok içli disliyiz nede olsa abi diyoruz affeder gibilerinden
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Yok yav sohbet muhabbet ediyoruz  :icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

prensip olarak ilk yarısını izlemediğim maçın 2. yarısını takip etmem  :bandit:
prensibini yesinler senin  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

sıkıntı yok sıkıntı yok konya yolundayımmm  :D

Çevrimdışı Abdullah

olm federasyona baskımı yaptınız bütün kupa maçları akşam 20 30 da olur kayseridekini 18 00 a almışlar ben 18 30 da çıkıyorum işten
Özel ilgilendik o işle ancak bu kadar yapabildik. Ilk yari isi bitirio aslari oyuncan cikaracaz ins  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

gizliden gizliden noktasına virgülüne kadar her yazılanı okuyorum kardeşim yolunda gitmeyen şeylerin neyden kaynaklandığını çok iyi biliyorum aynı zamanda kişisel twetter adreslerinden yazdıklarınada bakıyorum ve neden olduğunu anlıyorum forumdaki yöneticilerde bunun mutlaka farkındadır aklı başında olan adam farkeder zaten yönetici olmasına gerek yok ben burdaki yöneticilerimizi çok seviyorum hepsi abim kardeşim gibi hiçbi özel derdimi anlatmaktan çekinmem sadece bazen çok iyi niyetli davranmasalar o insanlarda bidaha bidaha yapmaz belki o gerginlik çıkaran rahatsız eden hareketlerini
Abi valla şimdi yazmak istemiyordum ama tamamen art niyetsiz olarak düşüncelerimi paylaşıcam. Şimdi genel olarak konuşucam ama tabi içerisinde görevini iyi şekilde yapanlarda vardır mutlaka. O yüzden hepsinden özür dileyerek yazmak istiyorum. Bence forumdaki en büyük sıkıntı Denetçiler. Şöyle ki mesela bir tartışma çıktığında veya çıkacak gibi olduğunda Denetçiler hemen müdahele etmeli tartışma kimlerin arasında çıktıysa veya çıkacaksa onları özelden uyarıp hemen mesajları kaldırmalılar. Genelde bu işler hep Ali Rıza abi veya Necmi abiye kalıyor ama onlar silene kadar da neredeyse herkes görüyor konuşmaları üzerine yazanlar oluyo ve tartışma kapanmışsa da tekrar başlıyo. Bunu da tamamen neredeyse tüm Denetçileri birebir tanıdığım için benim iyi niyetle yazdığımı anlayacaklarını düşündüğüm için söylüyorum :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Serkan7738 bizlerde ozellikle bende siz gencleri cok seviyorum hep ugrastigm yas araligi 18-23 arasi. Sizler forumun gulen yuzlerisiniz. O eski atismalarinizi ozlemedim desem yalan soylemis olurum. Sen tolga, deniz, abdullah, turkay, ali riza..
allah söyletiyor @ZEKI hocam 18 23 aralıgında olmayı özledim hep  :bandit: :bandit:
işin için de @Deniz varsa @Abdullah hediye  :-* abdullağın hediyesini gören @Tolga ise Atarlanıyor  :olmaz bilmiyorki bizde atara atar gidiyoruz diye  :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

Hakli olabilirsiniz ama burada hepimiz belli yaşa geldik. Arada olur lafım yok ama çok konu dışı oluyor. Bunu her zaman yöneticiler uyarmadan biz yapalim. . Bu rahatlık da yöneticilerin çok içli disliyiz nede olsa abi diyoruz affeder gibilerinden
yaa şöyle bir durum var biz eskiden çok konu dışı yapardık arada muhakkak gene yapıyoruzdur ama
artık böyle bir durum yok en aza indirdik üye sayısı artınca ve bir konu patlak verdimi mesela ben stadyum başlıgında
sallıyorum  slaven biliç bunu bunu demiş dedigimde o konu yorumlara açık ve uzar gider konusu olan yere yazdınmı sıkıntı
yok malesef bunu yapanda bizim arkadaşımız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

beni ifade eden en anlamlı avatarı buldum sanırım  :D

Çevrimdışı ZEKI

allah söyletiyor @ZEKI hocam 18 23 aralıgında olmayı özledim hep  :bandit: :bandit:
işin için de @Deniz varsa @Abdullah hediye  :-* abdullağın hediyesini gören @Tolga ise Atarlanıyor  :olmaz bilmiyorki bizde atara atar gidiyoruz diye  :sevinc
Allah icin sende cok yaslisin ya.... Ben yasliyim diye benim yazilari okumamislar bile bundan sonra  :steamed: :steamed: :steamed:
@ALI RIZA nerde bizim kamci

Çevrimdışı Melekcik

prensibini yesinler senin  :evillol: :evillol:
Türken Şoray kanunları gibi mübarek desene erinirim gitmeye 2. Yarı için dese  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

prensip olarak ilk yarısını izlemediğim maçın 2. yarısını takip etmem  :bandit:
Iyi yiy şükür bu macu da kurtardik sevdim bu prensibini :D ama internetten de uzak dur mümkünse  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Türken Şoray kanunları gibi mübarek desene erinirim gitmeye 2. Yarı için dese  :kop: :kop: :kop:

stad işyeri arası 17km :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

beni ifade eden en anlamlı avatarı buldum sanırım  :D
@Serkan7738 gene resmini degistirmissin  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 gene resmini degistirmissin  :halay: :halay: :halay:

@ZEKI abi bende artık uğursuz şuursuz olduğumu kabullenmeye başladım  :halay:

Çevrimdışı TØLGA

binersin taksiye ne olacak 17 km nedir arkadaş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

@anilt bazi uyelerimiz sagolsun genclerin uzerine cok gidiyorlar, 1200 e yakin bir uye profilinden bahsediyoruz. Turkiyedeki bir cok koyden daha fazla nufus. Demografik ozellikleri cok fazla bu kadar cok degiskeni bir arada tek bir potada eritmek cok zor. Kufur olmadigi muddetce kimseyi uzaklastirmadik. Hep abi kardes iliskilerinde yuruttuk, zaten forum toplantilairnin amaci da bu degilmiydi birbirimizi tanimak ve seviyeyi bir tik yukari cikartmak.
Ama benim denetimcime haddini bil cok fazla ortalarda gozukuyorsun diyorsa birisi orda da ben karsisina cikarim.
Dikkat ettiysen stad basliginda hep genclerin yazmasi icin tesvik ediyorum bir anda hepsi elini ayagini cekti. Oysa stad basliginda bu genclerin enerjisi ayakta tutuyordu. Konu disi olacaktir bunu engellemek zor bir olay. Ama surekli mikser gibi durduk yerde ortaya konu disi muhabbet aciyorlarsa sonrasida geliyor.
Bugun ku konu ile ilgili ortaya yazmadan once abi ne oldu konu nedir diye ozelden yazsa anlatiriz.
Neyse saat 1 i gecmis..bos verin muhabbet cafede agzimizin tadini bozmayalim
Zeki abi bence amaca ulaşıldı artık. Yani zaten tanımak ve tanışmak isteyen yine bir şekilde bunu başarır artık çünkü artık bu altyapı oluşturuldu. Malesef iyi niyeti suistimal eden, etmek isteyen ve edecek bir sürü kişi vardır bu 1200 kişi içinde. O yüzden artık biraz daha keskin davranmanız daha iyi olabilir. Yoksa dediğin gibi 1200 kişiyi idare etmek hiçte kolay değil. Ve bundan sonra daha da zorlaşacaktır. Çünkü sürekli artan bir üye sayısı var :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Iyi yiy şükür bu macu da kurtardik sevdim bu prensibini :D ama internetten de uzak dur mümkünse  :evillol:
twitterdan ugraşırız sonrada adam bir gol yicez diyor beşiktaşımı çok iyi biliyor bilmiyorum yiyoz kesin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:steamed: :steamed:

Çevrimdışı Melekcik

Sen kalk o gün bana çaya gel yoksa harbi harbi maça gideceksin @Serkan7738

Çevrimdışı Türkay

Zeki abi bence amaca ulaşıldı artık. Yani zaten tanımak ve tanışmak isteyen yine bir şekilde bunu başarır artık çünkü artık bu altyapı oluşturuldu. Malesef iyi niyeti suistimal eden, etmek isteyen ve edecek bir sürü kişi vardır bu 1200 kişi içinde. O yüzden artık biraz daha keskin davranmanız daha iyi olabilir. Yoksa dediğin gibi 1200 kişiyi idare etmek hiçte kolay değil. Ve bundan sonra daha da zorlaşacaktır. Çünkü sürekli artan bir üye sayısı var :tabe:

biraz daha katı kurallar gelebilir gelmeli de bence.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

twitterdan ugraşırız sonrada adam bir gol yicez diyor beşiktaşımı çok iyi biliyor bilmiyorum yiyoz kesin  :biggrinking:
bunu kim diyooorrr  :akuma: :akuma: kim o som agzini aciyor :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ZORBEY

bu stad elbet bitecek ve bu sitede sadece inşaat forumu olarak bencede kalmasın. gelişsin fikri olan bjk için bişeyler geliştirsin ben bundan tarafım. biz değilmiydik bjk nin basını yok diye ağlayan. kimse fikrini icra etmesse nasıl olcak bu işler. daima büyücen.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe