Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478486 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ZORBEY

ben hep burdayım abi konunun detaylarını bilmediğim için kulaktan dolma haberlerle yorum yapmak istemiyorum sadece  :)

giden gider, kalan beşiktaştır:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı sallapati

İyi geceler beyler Nasılsınız

Çevrimdışı Tolga

İyi geceler beyler Nasılsınız
İyidir seni sormalı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

giden gider, kalan beşiktaştır:)
bunu unutmayalım yeterki  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

stadta son testereler betonlanıyo tarihi bi gün bizim uğraştığımız şeylere bak

Çevrimdışı Abdullah

bunu unutmayalım yeterki  :)
Nasılsıniz Tolga bey  :D

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar konuyu uzatmanin anlami yok, giden gider kalan saglar bizimdir. Bazi insanlarin menfaatleri herseyin onune geciyor. Daha pazar gunu bana abicim nasilsin diyen zat bugun sahtekar diyor, faceinde ne sahtekarligimizi gordun diyince de "sana mi soracagim" diye yazip engelliyor ve sonra yorumuda yazsdiginida siliyor.
Bos verin gencligine verelim gecistirelim.

Çevrimdışı Abdullah

stadta son testereler betonlanıyo tarihi bi gün bizim uğraştığımız şeylere bak
Sorma abi sorma hic hoş değil. 
Dün de tarihi bir gündü abi nasıl becerdin iki kisiyi sakatlamayi :evillol:

Çevrimdışı Tolga

arkadaslar konuyu uzatmanin anlami yok, giden gider kalan saglar bizimdir. Bazi insanlarin menfaatleri herseyin onune geciyor. Daha pazar gunu bana abicim nasilsin diyen zat bugun sahtekar diyor, faceinde ne sahtekarligimizi gordun diyince de "sana mi soracagim" diye yazip engelliyor ve sonra yorumuda yazsdiginida siliyor.
Konunun içeriğini çoğumuz bilmiyoruz ama artık bu konuyu da çok uzatmanın bir manası yok.

Bundan sonra önümüze bakalım demek daha doğru olur :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Nasılsıniz Tolga bey  :D
iyi olmaya çalısıyoruz şükür
seni sormalı Abdullah bey  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Sikma canını güzel abim. Giden kaybeder sizi bilen biliyor, en azından ben biliyorum :)

Çevrimdışı Anıl

Yazmıştım bir daha yazayım son dönemde forumda anlamsız şekilde gereksiz bir gerginlik var.

Bu gerginliklerde yanlış anlaşılmalara ve atışmalara neden oluyor maalesef.

Her bölümde var bu yani sadece stat başlığında da değil :)
Bunun sebebi de bir anda artan üye sayısı bence. Çünkü tanımadığın biri birşey yazdığından onun ne amaçla veya ne düşünceyle yazdığını tahmin edemiyorsun. Adam belki tamamen mizah için yazıyor ama sen bilmediğin için gerginlik oluyor. Ama forumda yolunda gitmeyen şeyler var. Umarım yöneticiler sebebini farkedip önlemlerini alırlar :tabe:

Çevrimdışı Serkan7738

Sorma abi sorma hic hoş değil. 
Dün de tarihi bir gündü abi nasıl becerdin iki kisiyi sakatlamayi :evillol:

olm federasyona baskımı yaptınız bütün kupa maçları akşam 20 30 da olur kayseridekini 18 00 a almışlar ben 18 30 da çıkıyorum işten

Çevrimdışı Abdullah

iyi olmaya çalısıyoruz şükür
seni sormalı Abdullah bey  :D
Iyi ya bi an kendimi savaş alaninin ortasında buldum da ancak kendimize geldik :D

Çevrimdışı sallapati

İyiyim ben de teşekkürler.   :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Bunun sebebi de bir anda artan üye sayısı bence. Çünkü tanımadığın biri birşey yazdığından onun ne amaçla veya ne düşünceyle yazdığını tahmin edemiyorsun. Adam belki tamamen mizah için yazıyor ama sen bilmediğin için gerginlik oluyor. Ama forumda yolunda gitmeyen şeyler var. Umarım yöneticiler sebebini farkedip önlemlerini alırlar :tabe:
Anıl haklı olabilirsin. :)

Bu da ciddi bir etken gibi duruyor :ok:

Çevrimdışı Anıl

olm federasyona baskımı yaptınız bütün kupa maçları akşam 20 30 da olur kayseridekini 18 00 a almışlar ben 18 30 da çıkıyorum işten
İlk yarıdan işi bitirdik bitirdik, bitiremezsek geçmiş olsun o zaman :by2: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

İyiyim ben de teşekkürler.   :bandit:
arada kaynadın yazacaktım ben
gözükmüyorsun forumda artık pek fazla  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Eh bizim de nazımızı dinleyenler var yoksa takım harab olacak  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc gitme o maça artık hayır gelmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

gizliden gizliden noktasına virgülüne kadar her yazılanı okuyorum kardeşim yolunda gitmeyen şeylerin neyden kaynaklandığını çok iyi biliyorum aynı zamanda kişisel twetter adreslerinden yazdıklarınada bakıyorum ve neden olduğunu anlıyorum forumdaki yöneticilerde bunun mutlaka farkındadır aklı başında olan adam farkeder zaten yönetici olmasına gerek yok ben burdaki yöneticilerimizi çok seviyorum hepsi abim kardeşim gibi hiçbi özel derdimi anlatmaktan çekinmem sadece bazen çok iyi niyetli davranmasalar o insanlarda bidaha bidaha yapmaz belki o gerginlik çıkaran rahatsız eden hareketlerini

Çevrimdışı Türkay

abi ikinci yarı işimiz zor o zaman  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

@anilt bazi uyelerimiz sagolsun genclerin uzerine cok gidiyorlar, 1200 e yakin bir uye profilinden bahsediyoruz. Turkiyedeki bir cok koyden daha fazla nufus. Demografik ozellikleri cok fazla bu kadar cok degiskeni bir arada tek bir potada eritmek cok zor. Kufur olmadigi muddetce kimseyi uzaklastirmadik. Hep abi kardes iliskilerinde yuruttuk, zaten forum toplantilairnin amaci da bu degilmiydi birbirimizi tanimak ve seviyeyi bir tik yukari cikartmak.
Ama benim denetimcime haddini bil cok fazla ortalarda gozukuyorsun diyorsa birisi orda da ben karsisina cikarim.
Dikkat ettiysen stad basliginda hep genclerin yazmasi icin tesvik ediyorum bir anda hepsi elini ayagini cekti. Oysa stad basliginda bu genclerin enerjisi ayakta tutuyordu. Konu disi olacaktir bunu engellemek zor bir olay. Ama surekli mikser gibi durduk yerde ortaya konu disi muhabbet aciyorlarsa sonrasida geliyor.
Bugun ku konu ile ilgili ortaya yazmadan once abi ne oldu konu nedir diye ozelden yazsa anlatiriz.
Neyse saat 1 i gecmis..bos verin muhabbet cafede agzimizin tadini bozmayalim

Çevrimdışı Serkan7738

prensip olarak ilk yarısını izlemediğim maçın 2. yarısını takip etmem  :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

gizliden gizliden noktasına virgülüne kadar her yazılanı okuyorum kardeşim yolunda gitmeyen şeylerin neyden kaynaklandığını çok iyi biliyorum aynı zamanda kişisel twetter adreslerinden yazdıklarınada bakıyorum ve neden olduğunu anlıyorum forumdaki yöneticilerde bunun mutlaka farkındadır aklı başında olan adam farkeder zaten yönetici olmasına gerek yok ben burdaki yöneticilerimizi çok seviyorum hepsi abim kardeşim gibi hiçbi özel derdimi anlatmaktan çekinmem sadece bazen çok iyi niyetli davranmasalar o insanlarda bidaha bidaha yapmaz belki o gerginlik çıkaran rahatsız eden hareketlerini
@Serkan7738 bizlerde ozellikle bende siz gencleri cok seviyorum hep ugrastigm yas araligi 18-23 arasi. Sizler forumun gulen yuzlerisiniz. O eski atismalarinizi ozlemedim desem yalan soylemis olurum. Sen tolga, deniz, abdullah, turkay, ali riza..

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe