Bunun sebebi de bir anda artan üye sayısı bence. Çünkü tanımadığın biri birşey yazdığından onun ne amaçla veya ne düşünceyle yazdığını tahmin edemiyorsun. Adam belki tamamen mizah için yazıyor ama sen bilmediğin için gerginlik oluyor. Ama forumda yolunda gitmeyen şeyler var. Umarım yöneticiler sebebini farkedip önlemlerini alırlar 
@anilt bazi uyelerimiz sagolsun genclerin uzerine cok gidiyorlar, 1200 e yakin bir uye profilinden bahsediyoruz. Turkiyedeki bir cok koyden daha fazla nufus. Demografik ozellikleri cok fazla bu kadar cok degiskeni bir arada tek bir potada eritmek cok zor. Kufur olmadigi muddetce kimseyi uzaklastirmadik. Hep abi kardes iliskilerinde yuruttuk, zaten forum toplantilairnin amaci da bu degilmiydi birbirimizi tanimak ve seviyeyi bir tik yukari cikartmak.
Ama benim denetimcime haddini bil cok fazla ortalarda gozukuyorsun diyorsa birisi orda da ben karsisina cikarim.
Dikkat ettiysen stad basliginda hep genclerin yazmasi icin tesvik ediyorum bir anda hepsi elini ayagini cekti. Oysa stad basliginda bu genclerin enerjisi ayakta tutuyordu. Konu disi olacaktir bunu engellemek zor bir olay. Ama surekli mikser gibi durduk yerde ortaya konu disi muhabbet aciyorlarsa sonrasida geliyor.
Bugun ku konu ile ilgili ortaya yazmadan once abi ne oldu konu nedir diye ozelden yazsa anlatiriz.
Neyse saat 1 i gecmis..bos verin muhabbet cafede agzimizin tadini bozmayalim