Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2489155 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

simdi aklima geldide as400 leri yazinca, bu gencler 5 inclik disket 3,5 inclik disket gorduler mi floppy disket
telefon jetonu falan bilirler mi
ohooo abi sen de naptın bizi liseli mi sandın  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

simdi aklima geldide as400 leri yazinca, bu gencler 5 inclik disket 3,5 inclik disket gorduler mi floppy disket
kücükdüm ama telefon jetonu disket flen biliyorum onlari  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

1.44mb hafızaya 10 tane oyun atardık 16 mb edo ram 8mb s3 trio ekran kartıyla takılırdık @ZEKI abi :D

Çevrimdışı Efe

ben bilirim abi disket jetonla aramışlığımda var yani kaç kere :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

kücükdüm ama telefon jetonu disket flen biliyorum onlari  :evillol:

telefon betonu asdfgfssdghgfdsghdsgasd :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc :sevinc @Tolga

Çevrimdışı Abdullah

betona demire bağlamada üzerime yoktur muhabbet cafeyide stad başlığına çevireyimde görün siz herkes buraya geliyormuş falan forum bölünüyormuş  :evillol:
ahhah abi biz o kadar uğraştık buraya en fazla ziyaretçi çekebiliyorsun forum üyeleri gelmiyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

off düzeltmiş yaa

Çevrimdışı TØLGA

telefon betonu asdfgfssdghgfdsghdsgasd :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc :sevinc @Tolga
ahaha ne yaziyo orda bak bakalim  :evillol: :evillol:
Trolledim seni
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

telefon betonu ??  :iscrewy:

Çevrimdışı Abdullah

off düzeltmiş yaa
yılda bir göz muayenesi şart  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

yılda bir göz muayenesi şart  :evillol: :evillol:

abi düzeltti ya bildiğin telefon betonu yazdı :D hadi inkar et hadi :D

Çevrimdışı Efe

ahhah abi biz o kadar uğraştık buraya en fazla ziyaretçi çekebiliyorsun forum üyeleri gelmiyor  :evillol: :evillol:

ben bilgileri burda vereyim bak nasıl geliyorlar anında görüntü olur mabetide ayarlarım zeki abide gelir gör sonra bi anda 200 sayfa olur burası :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

off düzeltmiş yaa
ava giderken avlanmak böyle birşey olsa gerek :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

ava giderken avlanmak böyle birşey olsa gerek :kop: :kop:

kabul et iyi yakaladım :D:D

Çevrimdışı TØLGA

trolledim diyorum yaaaa  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

telefon betonu,demiri,youtong tuğlası ,testere kirişi vs :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

ben bilirim abi disket jetonla aramışlığımda var yani kaç kere :icool:
disket jetonu ben bile bilmiyorum bursa dami vardi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
intikam souk yenen bir yemektir @Efe

gencler herseyi biliyorlarmis helal valla..

Çevrimdışı Abdullah

1.44mb hafızaya 10 tane oyun atardık 16 mb edo ram 8mb s3 trio ekran kartıyla takılırdık @ZEKI abi :D
Usb belleklerin ilk zamanları dayım 50Mb mıydı neydi  hafızası bunun içine oyunların masaüstü kısayollarını atıp gelmiş 1 gün uğraşmıştı garibim oyunlar niye açılmıyor diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

telefon betonu,demiri,youtong tuğlası ,testere kirişi vs :D

@Efe yavaştan stad bilgilerini sızıyo buraya :D

Çevrimdışı Efe

disket jetonu ben bile bilmiyorum bursa dami vardi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

çok intikamcı bi beyfedisiniz açık vermeyin gözlerim kartal gibidir biliyorsunuz :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

ben bilgileri burda vereyim bak nasıl geliyorlar anında görüntü olur mabetide ayarlarım zeki abide gelir gör sonra bi anda 200 sayfa olur burası :D
Bana uyar abi ama çok abartırsanız konu dışı yapmayın diye kovabiliriz haberiniz olsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Efe yavaştan stad bilgilerini sızıyo buraya :D

ooo bu muhabbeti gören gelir muhabbet cafe muhabbet tribünü olur  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

ahah abi çok iyi yakalamışın  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

Usb belleklerin ilk zamanları dayım 50Mb mıydı neydi  hafızası bunun içine oyunların masaüstü kısayollarını atıp gelmiş 1 gün uğraşmıştı garibim oyunlar niye açılmıyor diye  :kop: :kop:

olm hatıralarım canlandı aynısını ben yaptım eve gidene kadar da internet cafeciyi nası kekledim diye kıs kıs güldüm evde dünya başıma yıkıldı

Çevrimdışı TØLGA

Su telefona format artik hazir kelimeler aciliyo netten bakim bi nazil kapatiliyomus bakalim :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe