Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2486986 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Abdullah

Alıntı
Sen Alianz Arena'ya takmışsın her cümlede Alianz, abi bırak tadilatını Alianz'ın ilk hali şu stadla kıyaslanmaz. Benim Alianz ile aynı kalitede stad isteme derdim yok. Bayern düzeyinde bir stad istemiyorum. Ama burda Bjk'nin stadı bizde iyi olsun ne olacak ki yazanları okuyunca deliriyorum. Bizim 85 dk elemekle elenmek arasında gidip geldiğimiz Liveprool'dan 1-2 sene evvel 8 tane yemiş takım. Son 10 yılda Ülkede ciddi şirket kurulup herkesin Bjk'ye çalıştığı, lobilerle 2003'te Şampiyon yapılmış, bu kadar güçlü lobilerle Şampiyon olduğu 2003'te bile Trabzonspor'u yenememiş. 2008'de kimsenin olmadığı ligde 70 puanla bedavadan şampiyon olmuş sıradan bir takım. Son 6 yıldır ise bizimle kıyaslanamayacak kadar başarısız.

trabzon forumunda yazmış birisi sinir oldum  :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

Oğlum abdestinizi flen alin kuruyer kalmasin iddaa yaptim bu aksam Beşiktaş yenecek o kadar :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

trabzon forumunda yazmış birisi sinir oldum  :akuma:
yawww Bırak ben girdim güldüm güldüm ciktim  ciddiye alma takaları  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Oğlum abdestinizi flen alin kuruyer kalmasin iddaa yaptim bu aksam Beşiktaş yenecek o kadar :biggrinking:
:bandit: varya maçı bi kazanamayalım maç sonu çekeceğin var

Çevrimdışı TØLGA

:bandit: varya maçı bi kazanamayalım maç sonu çekeceğin var
benim ne suçum var len gecen partizan macinda`da oynadim yendik bana suç atmayin :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Tolga yenemezsek  :-* :hiho:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Tolga yenemezsek  :-* :hiho:
ulen partizan macinida benim sayemdemi yenmiş oluyoz öyleyse ala ala :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah @Deniz iddaa çok pis yatti şimdiden besiktasim yenecek ama :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah @Deniz iddaa çok pis yatti şimdiden besiktasim yenecek ama :bandit:
yenmezse kaybol zaten  :boxin:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

yenmezse kaybol zaten  :boxin:
twitterda @SDemirsoy @Abdullah  bu arkadaşlar 3 4 atariz diyorlar bence onlara söyle bunu  :D bende yeneriz diom ceremesini tek basima cekiyom  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga kaybol  :boxin: :boxin: :iwantattention: :s19: :vur
demba ba ya söyleyin atcakti o ilk yaridaki pozisyonu nazara geldi adam  :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Berabere kaldik ya son on dk elim ayagim titredi şekerim düştü galba ben bbirşeyler yiyim az :D tüm forum üstüme cullancakti tirstim :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

naber @Abdullah nerde adamım  :ok:

Çevrimdışı Deniz

@Tolga yaktın lan bizi  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga yaktın lan bizi  :bandit:
yawww Birak bilic yakti ben gördüm ortasahanin düştüğünü o 10dk sonra grdu is isten gcmis necipi aliyo :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

yawww Birak bilic yakti ben gördüm ortasahanin düştüğünü o 10dk sonra grdu is isten gcmis necipi aliyo :ebebe:
Sen iddia oynamasan o da görürdü  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga git yemek ye...!

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah @Deniz @ALI RIZA nerde bu millet nerde bu devlet  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Abdullah @Deniz @ALI RIZA nerde bu millet nerde bu devlet  :bandit:
millet burada muhabbette tek sen varsı  :alala:

Çevrimdışı TØLGA