Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485574 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

sana diyorum takıl bana hayatını yaşa illa okul okuyacağım ders çalışacağım...! bırak ders çalışmayı salla gitsin geçersin takılmana bak...! iç gez eğlen...!
Iki gün önce ne diyordu şimdi ne diyor nasıl bir tutarsızlık çözemedim :evillol: okul bitsin sonra gezer eğleniriz :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

neye göre anlıyorsan :iscrewy:
videoya göre sorgularsan müdür sensin  :evillol:
ama dersin biz gençlerin müdürü kim dersen (senle tolganın) @Deniz derim
Forum un müdürü dersen Büyük Beşiktaş Taraftarı derim
Büyük Beşiktaş Taraftarı dışında asıl müdür kim dersen @Necmi abi @Altuğ :pray: :pray: :pray:
Sen nesin (Ali Rıza) sorarsan sizler gibi üyeyim...!

Çevrimdışı Abdullah

yat uyu len kalkamıcan sabah @Abdullah  :vur
Valla bu gidişle hiç uyuyamayacam  :by2: uyanirim sıkıntı değil :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Iki gün önce ne diyordu şimdi ne diyor nasıl bir tutarsızlık çözemedim :evillol: okul bitsin sonra gezer eğleniriz :bandit:
Ben mi dedim 2 gün evvel  :alala: :alala: nerde dedim 2 gün olmuş mu _? @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Büyük Beşiktaş Taraftarı dışında asıl müdür kim dersen @Necmi abi @Altuğ :pray: :pray: :pray:
Ilk satir harici on numara yazı olmuş :claps: bence ilk satırı bir daha düşün  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla bu gidişle hiç uyuyamayacam  :by2: uyanirim sıkıntı değil :bandit:
ben seni uyandırırım boş ver...! @Tolga sen neden uyumuyorsun...!

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah yarın bağımsız partimizi kuruyoruz olmucak böyle :evillol: :evillol: benim bir tane müdürüm var oda necmi abi o kadar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ilk satir harici on numara yazı olmuş :claps: bence ilk satırı bir daha düşün  :bandit:
ilk satır esprisi olsun 2. satırı kabul ediyorsun yani  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

ben seni uyandırırım boş ver...! @Tolga sen neden uyumuyorsun...!
bir sebebi yok dün hiç uyumadım bu akşam 3 saat flen kestirdim uykum gelince yatarım  :uyucam:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Ben mi dedim 2 gün evvel  :alala: :alala: nerde dedim 2 gün olmuş mu _? @Abdullah
Tutarsızlık abidesi  :evillol: ara bul kendin yönetici değil misin uyuyorum ben iyi geceler :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah yarın bağımsız partimizi kuruyoruz olmucak böyle :evillol: :evillol: benim bir tane müdürüm var oda necmi abi o kadar  :bandit:
Paralel yapilanma mi kuracan len  :vur

Çevrimdışı Abdullah

ilk satır esprisi olsun 2. satırı kabul ediyorsun yani  :evillol: :evillol: :evillol:
El mecbur adam mesaj bile siliyor napcen  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

bir sebebi yok dün hiç uyumadım bu akşam 3 saat flen kestirdim uykum gelince yatarım  :uyucam:
dizi izle...!
1) The Vampire Diaries
2) The originals
3) The flash
4) Gotham

izlediğim takip ettigim ayrıca torrent ten film indir izle sil  :ok:
üniversite yıllarında how i meet your mother ve smallvile izliyorum bitirmiştim...! vampir diaries ve how met your mother üni bitince de  izlemeye devam ettim...!

Çevrimdışı TØLGA

Paralel yapilanma mi kuracan len  :vur
bir virüs gibi yayılacağız içeri eş başkanlık yapacaz seninle neyse detayları özelden anlatırım sonra  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Tutarsızlık abidesi  :evillol: ara bul kendin yönetici değil misin uyuyorum ben iyi geceler :bandit:
edemiyorum keyf benim ders çalışma bence  :evillol: gez gez nasıl öğrencisiniz anlamıyorum pişman olursunuz...!  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Abdullah

bir virüs gibi yayılacağız içeri eş başkanlık yapacaz seninle neyse detayları özelden anlatırım sonra  :eyes
:fkr:

Çevrimdışı Abdullah

edemiyorum keyf benim ders çalışma bence  :evillol: gez gez nasıl öğrencisiniz anlamıyorum pişman olursunuz...!  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
Meslek seçimi doğru olursa sıfır pişmanlık :ok:

Çevrimdışı TØLGA

dizi izle...!
1) The Vampire Diaries
2) The originals
3) The flash
4) Gotham

izlediğim takip ettigim ayrıca torrent ten film indir izle sil  :ok:
üniversite yıllarında how i meet your mother ve smallvile izliyorum bitirmiştim...! vampir diaries ve how met your mother üni bitince de  izlemeye devam ettim...!
bende çok izliyorum filimdi yabancı diziydi sabah benim kafadansın derken yanılmıyomuşum bak  :evillol: :evillol:
 the wampire diaries sarmadı hiç ya 3 bölüm izledim bıraktım
the maze runner çıktı şimdi sinemada izlemiştim tavsiye ederim
güzel filmdir
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 03:27:55 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA abi 37 tane ziyaretçi mi var ben mi yanlış görüyorum :alala:

Çevrimdışı TØLGA

@ALI RIZA abi 37 tane ziyaretçi mi var ben mi yanlış görüyorum :alala:
onlar bizim yeni kuracağımız bağımsız partinin üyeleri şuan ziyaretçiler ama 1 kaç dakikaya hepsi üye olacaklar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

onlar bizim yeni kuracağımız bağımsız partinin üyeleri şuan ziyaretçiler ama 1 kaç dakikaya hepsi üye olacaklar  :biggrinking:
Yakında bu başlığın ziyaretçi sayısıyla stat basligininkini karsilastiririz :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Yakında bu başlığın ziyaretçi sayısıyla stat basligininkini karsilastiririz :evillol:
diger başlıkda 21 ziyaretçi var  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

diger başlıkda 21 ziyaretçi var  :kop: :kop:
Azmin zaferi :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Son kez iyi geceler  :uyucam:

Çevrimdışı ALI RIZA

Meslek seçimi doğru olursa sıfır pişmanlık :ok:
nasıl meslek secimi daha ne istiyorsun...! seçmişisn zaten pişman olmazsın derslerine çalış yeterki  :evillol: :evillol: @Abdullah
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 03:34:25 ALI RIZA ]

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe