Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485990 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

bende çok izliyorum filimdi yabancı diziydi sabah benim kafadansın derken yanılmıyomuşum bak  :evillol: :evillol:
 the wampire diaries sarmadı hiç ya 3 bölüm izledim bıraktım
the maze runner çıktı şimdi sinemada izlemiştim tavsiye ederim
güzel filmdir
şaka yaptığını söyle @Tolga  :kop: az evvel indirdim   :kop: :kop: sen benim yansımamsın ama benim yansımam biraz fırlama olur sen yansımanın yansımasısın  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi 37 tane ziyaretçi mi var ben mi yanlış görüyorum :alala:
doğru gördüğünden neden süphe ediyorsun ki  :kop: Ziyaretçilerimiz he zaman bekleriz  :ok: @Abdullah

Çevrimdışı TØLGA

şaka yaptığını söyle @Tolga  :kop: az evvel indirdim   :kop: :kop: sen benim yansımamsın ama benim yansımam biraz fırlama olur sen yansımanın yansımasısın  :kop: :kop:
:kop: :kop: yarıldım şuan gülmekten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: yarıldım şuan gülmekten
resmini değiştir başka tarafa bak  :kop: :kop: filmler başka neler var hang tarz müzikleri dinlersin en sevdiğin yemek ve içecek nedir  :alala:  @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

resmini değiştir başka tarafa bak  :kop: :kop: filmler başka neler var hang tarz müzikleri dinlersin en sevdiğin yemek ve içecek nedir  :alala:  @Tolga
tadında kalsın arada film paslarız birbirimize dar alanda kısa paslar ile :D daha çok bilimkurgu fantastik aksiyon yüzüklerin efendisi serisi hızlı ve öfkeli serisi dizi olarak the walking dead supernetural arrow teen wolf the flash vb. bitmişlerden  spartacüs
bla bla buna benzer herşey çoğu filmi izlerim ama sevdiğim tarzlar böyle galaksinin koruyucularıda iyidir bak espriler flen on numara  :ok:
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 03:44:35 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

tadında kalsın arada film paslarız birbirimize dar alanda kısa paslar ile :D daha çok bilimkurgu fantastik aksiyon yüzüklerin efendisi serisi hızlı ve öfkeli serisi dizi olarak the walking dead supernetural arrow teen wolf the flash vb. bitmişlerden  spartacüs
bla bla buna benzer herşey çoğu filmi izlerim ama sevdiğim tarzlar böyle galaksinin koruyucularıda iyidir bak espriler flen on numara  :ok:
supernatural teen wolf walking dead dışında hepsi izliyorum...! bekliyorum...!

Çevrimdışı TØLGA

supernatural teen wolf walking dead dışında hepsi izliyorum...! bekliyorum...!
walking dead izlenmezmi yaaa candır o  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

walking dead izlenmezmi yaaa candır o  :icool:
anlamadıgım için izlemedim  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

videoya göre sorgularsan müdür sensin  :evillol:
ama dersin biz gençlerin müdürü kim dersen (senle tolganın) @Deniz derim
Forum un müdürü dersen Büyük Beşiktaş Taraftarı derim
Büyük Beşiktaş Taraftarı dışında asıl müdür kim dersen @Necmi abi @Altuğ :pray: :pray: :pray:
Sen nesin (Ali Rıza) sorarsan sizler gibi üyeyim...!
burda herkes Beşiktaş taraftarıdır. Bundan daha güzel bir rütbe olabilirmi, ve tartışmasız hepimiz eşitiz sadece yaşca büyük abiler ve küçük kardeşler var bizdeki sistemde bunun üzerinde yürüyor tribünde olduğu gibi Beşiktaşımızın değerleri neyse burdada o değerler söz konusu saygı sevgi hoşgörü adalet tarafsızlık boş verin ünvanları sınıflar yoktur sadece Beşiktaş vardır.

Çevrimdışı TØLGA

anlamadıgım için izlemedim  :evillol:
başları biraz sıkıcı gelebilir  ama kaliteli dizidir zombi dizisi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

başları biraz sıkıcı gelebilir  ama kaliteli dizidir zombi dizisi  :evillol:
bilmem ısınamadım ilk bölümler di ondan olabilir

Çevrimdışı Deniz

Gencler persin of interesti izleyin amerikanin en cok izlenen dizisi.bu diziden sonra amerikan hukumetinin birçok oyunu gun yuzune cikti :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz yanacaksınız hepiniz demiştimmmm  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz yanacaksınız hepiniz demiştimmmm  :evillol: :evillol:
Ben de mi   :iscrewy: @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Ben de mi   :iscrewy: @Tolga
benle o zaman uğraşan kim varsa hepsi sırasıyla  :evillol: :evillol:
sebdeb öyle bir performans beklemiyorum ama  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah ,@Tolga yine yanlış anladı olum şu çocuğu nasıl kurtaracaz bilemedim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah ,@Tolga yine yanlış anladı olum şu çocuğu nasıl kurtaracaz bilemedim  :kop: :kop: :kop:
son yazdığıma bak paşam yanlışlık flen yok kıvır bakam kıvır asenayı geçtin  :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

son yazdığıma bak paşam yanlışlık flen yok kıvır bakam kıvır asenayı geçtin  :busted_cop:
Bundan sonra forumda @Tolga var diye teşbih istiare mübalağa intak gibi söz sanatlarını kullanmayacam  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Gençler ben dışarı yokum yokluğumda çok gevezelik yapmayın ben gelince birlikte yaparz  :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Gençler ben dışarı yokum yokluğumda çok gevezelik yapmayın ben gelince birlikte yaparz  :kop: :kop:
@Abdullah kayboldu  :alala: hadi sanada güle güle  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah kayboldu  :alala: hadi sanada güle güle  :evillol: :evillol:
Loca yapıyorum yeğen  :bandit: @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Loca yapıyorum yeğen  :bandit: @Tolga
kolay gelsin ilgimi çekmiyor oraları pek  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah