Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2471167 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Dunku videoyu paylastiktan sonra 12 tane biyikli takipcim oldu

Çevrimdışı Melekcik

Ben devreleri yaktim bian once 15 subat gelsin  :ebebe: :ebebe: :photo: :bawling:
Neyapacaksın maç günü pankarmı yoksa @Serkan7738  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Melekcik

düğün mü var @dişi kartal melek  :halay: :halay: :halay: halayçılar çıksınlar meydana  :sevinc :sevinc :sevinc
Halay basi benim itiraz istemem @ALI RIZA   :halay: :halay: :halay:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Maca gelmiyorum kustum @dişi kartal melek  :bandit:
Yok ya gel gelmezsen ben kuserim saka yaptik ya yoksa kayseri yakin marasa erinmem  @Serkan7738  :boxin: :boxin: :kar:

Çevrimdışı Serkan7738

Yok ya gel gelmezsen ben kuserim saka yaptik ya yoksa kayseri yakin marasa erinmem  @Serkan7738  :boxin: :boxin: :kar:

Kayseri bombos bina yigini hayal kirikligina ugrarsin koskoca forumda 1 kisi olmasindan belli deilmi  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Halay basi benim itiraz istemem @ALI RIZA   :halay: :halay: :halay:
yav tamam tamam itiraz etsek trip atıyorsun 2. de ben olurum... Artık damat @Serkan7738 da ortalarda bir yerde olur  :kop: :kop: :kop: @dişi kartal melek

Çevrimdışı ALI RIZA

Kayseri bombos bina yigini hayal kirikligina ugrarsin koskoca forumda 1 kisi olmasindan belli deilmi  :D
Kaderimiz aynı @Serkan7738  bende diyarbakırdan 1 kişi yim  :bawling: :bawling: bari evlen de kaderimizi değiştir  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

yav tamam tamam itiraz etsek trip atıyorsun 2. de ben olurum... Artık damat @Serkan7738 da ortalarda bir yerde olur  :kop: :kop: :kop: @dişi kartal melek

Halay istemem ben bitek tavuklari pisirmiseme oynarim dugunde cikis muzigimde sampiyonlar ligi jenerik muzigi olucak  :halay:

Çevrimdışı Melekcik

Derken cok celiskili konusuyorsun bugun @Serkan7738  :alala:  :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

Kaderimiz aynı @Serkan7738  bende diyarbakırdan 1 kişi yim  :bawling: :bawling: bari evlen de kaderimizi değiştir  :kop: :kop:

Bizim burda sirayla olur sen daha buyuksun once sen evlen @ALI RIZA  :ishock:

Çevrimdışı Serkan7738

Derken cok celiskili konusuyorsun bugun @Serkan7738  :alala:  :alala:
Yok sadece kayseriye giydiredim geldi onceki yazdiklarimdada baska mevzu dusunuyodum bian herkes ayni seyi dusunuyo sandim dedimya bugun devreleri yaktim diye @dişi kartal melek

Çevrimdışı Melekcik

Bak bak yine canin dayak istiyor heralde tabi ben olacagim kendi dugunum hariç (daha olmadı ) hep beni halay basi yaparlar iyi oynarim birgün flaş tv almayi düşündüm de vazgeçtim  :kop: :kop: :halay: :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

Halay istemem ben bitek tavuklari pisirmiseme oynarim dugunde cikis muzigimde sampiyonlar ligi jenerik muzigi olucak  :halay:
Dileberay getirelim kahtalıyla sana şarkı söylesinler  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Katiliyorum herkez sirasini bilecek  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gençlerin önünü açmışız büyük küçük devri değil demişiz  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bak bak yine canin dayak istiyor heralde tabi ben olacagim kendi dugunum hariç (daha olmadı ) hep beni halay basi yaparlar iyi oynarim birgün flaş tv almayi düşündüm de vazgeçtim  :kop: :kop: :halay: :halay:
:kop: :kop: :kop: :kop: flash tv çık oyna hit rekoru kırar  :evillol: :evillol: @dişi kartal melek

Çevrimdışı Serkan7738

Valla kötüyüm ben bugün oysaki 8 yildir ayni kisiyle kutlamistim bugunu hic onsuz aklima gelmemisti :bawling:

Çevrimdışı Melekcik

Gençlerin önünü açmışız büyük küçük devri değil demişiz  :ishock: :ishock: :ishock:
Bizim burada bir adet vardir geçler bilir misiniz bulgur pilavi pişirirlermis ortaya büyük yemek tabağı ile bırakırlarmış evlenmek isteyen ortasina kasigi dikerlermis dikeni evledirirlermiş sizde yapin belki olur @ALI RIZA @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

Bizim burada bir adet vardir geçler bilir misiniz bulgur pilavi pişirirlermis ortaya büyük yemek tabağı ile bırakırlarmış evlenmek isteyen ortasina kasigi dikerlermis dikeni evledirirlermiş sizde yapin belki olur @ALI RIZA @Serkan7738

Ben o pilavi muhtemelen dayanamaz yerim

Çevrimdışı Melekcik

:kop: :kop: :kop: :kop: flash tv çık oyna hit rekoru kırar  :evillol: :evillol: @dişi kartal melek
Kendi kanalimi kuracağım melekle halaylı günlerde program yapacağım @ALI RIZA  :kop: :halay: :halay:
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 02:47:55 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı Melekcik

Ben o pilavi muhtemelen dayanamaz yerim
Dik 2 3 saniyelik yine ye  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Valla kötüyüm ben bugün oysaki 8 yildir ayni kisiyle kutlamistim bugunu hic onsuz aklima gelmemisti :bawling:
Unutmaya calis gulmeye bak bende iyi degilim ama oyle gozukmek zorundayim @Serkan7738  :bandit: :money:
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 02:47:16 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Pirinç olsa olmaz mı  :evillol: :evillol: pirinç seviyorum şehriyeli süper oluyor acıktım mı yav acaba  :alala: :alala: @dişi kartal melek

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe