Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2471102 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

gelmiyorum küstüm  :bandit: @Tolga
kim küstüdü laa göster hemennn alayım boyunun ölçüsünü  :kar:
arkadaş neden kaale almıyorsun sen beni  :bandit: @Serkan7738
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 01:27:09 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Koguş felan bıraktık o iş atladık 2 saatte testere aldık  :bandit:
stat başlığında bunca mesaj okuyunca böyle oluyor :)  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Koskoca 6 ay
Hey gidi hey  :evillol:
hiç sorma 18.000 koskoca gitti 6 ay yapmamak için  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

stat başlığında bunca mesaj okuyunca böyle oluyor :)  :evillol:
Aynen @FARUK hiç sorma yoksa 6 ay tatil e gidecektim  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Allah allah nedenmiş bakalim @ALI RIZA  :alala:
çünkü Kimse yazmıyor buraya muhabbet etmiyoruz... @dişi kartal melek sen oldun mu ekip toplanıyor @Serkan7738 @Abdullah @Tolga @Deniz

Sattın mı evleri  :money: :money: :money:

Çevrimdışı Melekcik

gelmiyorum küstüm  :bandit: @Tolga
Aaaaaa neden belki ozamana kadar evlenirsin ayrıc beşiktaşa küsülmez :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

çünkü Kimse yazmıyor buraya muhabbet etmiyoruz... @dişi kartal melek sen oldun mu ekip toplanıyor @Serkan7738 @Abdullah @Tolga @Deniz

Sattın mı evleri  :money: :money: :money:
Birini sattım 220.000 ne biraz rahatım. Da kafam takildi senin dugunu ne zaman yapacagiz @ALI RIZA (konunun hası sabahlarız )  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Birini sattım 220.000 ne biraz rahatım. Da kafam takildi senin dugunu ne zaman yapacagiz @ALI RIZA (konunun hası sabahlarız )  :kop: :kop: :kop:
ohh ohh Sevindim sattığına darısı diğerlerine...
Güzel konu aslında ince yerden vurdun  :evillol: evirip cevirmek te olmaz 2 sene tahmini diyeyim ama 1,5 sene de olabilir tabi ki işlerimize bağlı... Ama seni untmadık haberin olsun  :ok: 

Çevrimdışı Melekcik

ohh ohh Sevindim sattığına darısı diğerlerine...
Güzel konu aslında ince yerden vurdun  :evillol: evirip cevirmek te olmaz 2 sene tahmini diyeyim ama 1,5 sene de olabilir tabi ki işlerimize bağlı... Ama seni untmadık haberin olsun  :ok: 
Benden gecti be @ALI RIZA bak denedim olmadi sen ve serkandan umitliyim  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Benden gecti be @ALI RIZA bak denedim olmadi sen ve serkandan umitliyim  :kop:
Gençsin hemen kendini karalara bağlama  :kop: :kop:
Bende ümidimi @Serkan7738 a bağlamısım inceden inceye hafiften hafife bir işler karıstırıyor gibi  :alala:

Çevrimdışı Melekcik

Bende ümidimi @Serkan7738 a bağlamısım inceden inceye hafiften hafife bir işler karıstırıyor gibi  :alala:
İnşallah allah onunda seninde gönlünüze göre eş nasip etsin @ALI RIZA  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

İnşallah allah onunda seninde gönlünüze göre eş nasip etsin @ALI RIZA  :tabe:
Amin amin etmiş işte beklemede bakalım  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

Yok o baska biseyden bahsediyo  :evillol: @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok o baska biseyden bahsediyo  :evillol: @ALI RIZA
@Serkan7738 bilmediğim ne acaba hele çıtlat bileyim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 bilmediğim ne acaba hele çıtlat bileyim  :kop: :kop: :kop:

Cok guldum ya resmen copy paste yapmis tabi suan ayni seyden bahsediyoruz umidiyle yaziyorum  :halay: @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Cok guldum ya resmen copy paste yapmis tabi suan ayni seyden bahsediyoruz umidiyle yaziyorum  :halay: @ALI RIZA
:alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Serkan7738

:alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

Bu ifadeden ayni seyden bahsetmiyoruz anlamini cikardim :)

Çevrimdışı Melekcik

Ne oluyor beynim eror verdi :alala: :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne oluyor beynim eror verdi :alala: :alala:
@dişi kartal melek ben su an sistemi geri yüklüyorum  :kop: :kop: bakalım birsey bulacak mıyım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Bu ifadeden ayni seyden bahsetmiyoruz anlamini cikardim :)
Onu bunu bos verde varmi hayirlı haberler halay cekecekmiyiz yakin zaman da :halay: :halay: :halay: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serkan7738

Onu bunu bos verde varmi hayirlı haberler halay cekecekmiyiz yakin zaman da :halay: :halay: :halay: :kop:

Ben devreleri yaktim bian once 15 subat gelsin  :ebebe: :ebebe: :photo: :bawling:

Çevrimdışı ALI RIZA

düğün mü var @dişi kartal melek  :halay: :halay: :halay: halayçılar çıksınlar meydana  :sevinc :sevinc :sevinc

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe