2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626015 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Murat Özen gece gece saldi Zehri , Njie de tamam :ishock: :ishock: :ishock:

L'equipe'in haberiymiş.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Clinton N'Jie'nin Sabiha Gökçen'de görüldüğü söyleniyor.

Çevrimdışı Librarius

Ben hiçbir 'özel'liğini görmüyorum. Bence ortalamanın çok az üzerinde bir oyuncu.

Bu arada rakamlar bazen yanıltıcı olabiliyor. Futbol katili Quaresma'nın bu sezon 3 gol 12 asistle oynadığını unutmayalım.

İşte tam da bunu kastettim. Kenarda bekleyip el kol hareketleriyle her topu kendisine isteyen, aldığı pasları heba eden, boşta bekleyen arkadaşları varken maç başına 20 orta denemesi yapan, ve bu ortaların çoğunu cezasahasında tek oyuncumuz varken yapan bu arkadaş 1 asist yapsın diye en az 3 golden ve takım organizasyonundan feragat ediyoruz. Bu modern futbol katili arkadaşa rağmen son 7 maçta 6 gole etki etti. Bunların çoğuda al da at asistleriydi. Yani direk oyuna katki vererek yaptığı asistler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı enesbjk

Bu kadar aptalca bir transfer haberi yapılamaz  :ebebe: Kagawa Monaco'ya gitti bunlar Beşiktaş'a gelecek diyor  :ebebe:

FLAŞ! Beşiktaş, Kagawa için 6 aylık kiralama teklifinde bulundu. Sezon sonu satın alma opsiyonu 2 milyon euro. (Futbol Arena ÖZEL)
Ahahaha abi biraz da seni gömelim, hep basket takımını gömecek değiliz.

Çevrimdışı cursedofdragon

abooo  :icool:

Çevrimdışı ozankarakoc

İşte tam da bunu kastettim. Kenarda bekleyip el kol hareketleriyle her topu kendisine isteyen, aldığı pasları heba eden, boşta bekleyen arkadaşları varken maç başına 20 orta denemesi yapan, ve bu ortaların çoğunu cezasahasında tek oyuncumuz varken yapan bu arkadaş 1 asist yapsın diye en az 3 golden ve takım organizasyonundan feragat ediyoruz. Bu modern futbol katili arkadaşa rağmen son 7 maçta 6 gole etki etti. Bunların çoğuda al da at asistleriydi. Yani direk oyuna katki vererek yaptığı asistler.

Bakış açısı meselesi... Umarım sezon sonunda sen haklı çıkarsın da 10 milyon euro'luk masrafını hakettiğini gösterir Adem kardeşimiz.

Çevrimdışı Librarius

Bakış açısı meselesi... Umarım sezon sonunda sen haklı çıkarsın da 10 milyon euro'luk masrafını hakettiğini gösterir Adem kardeşimiz.

İnşallah. CL’ye kalabilirsek Adem’i rahatlıkla 10 üzeri satarız. Yeterki iyi bir sahaiçi organizasyonumuz olsun ve CL’ye kapak atabilelim.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2019, 02:31:19 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir gün once ne yazmışım Gelmesini istiylrum ama Monaco aradan çekilmese iş zordu. Neyse sonuçta aldık

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

N'jie - Aldığım son bilgi, bu transferden vazgeçildiği yönünde. Sebebi maliyet mi yoksa hoca falan mı, hiç bilmiyorum. En iyisi bekleyip görelim. Fransız basını 7 milyon euro zorunlu opsiyon yazmış. Bunu da sordum, yok öyle bir şey cevabını aldım. Zaten mantıklı gelmiyor bu rakam. (via. Mikail Serin)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KAP

Kagawa gelmisse en cok Ljacic adina sevinirim. Adamin pas alisverisi yapabildigi Dorukhan vardi belki oynarsa Adriano. Performans etkisi bakimindan Kagawa-ljacic 1+1 olmaz, 1+2 olur. Oguzhan da kipirdanirsa seneye guzel seyler olur, yaz transferleri de kampa yetisirse tabi. Ne diyorduk bir de, ha sag bek alalim.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ozankarakoc

Kagawa gelmisse en cok Ljacic adina sevinirim. Adamin pas alisverisi yapabildigi Dorukhan vardi belki oynarsa Adriano. Performans etkisi bakimindan Kagawa-ljacic 1+1 olmaz, 1+2 olur. Oguzhan da kipirdanirsa seneye guzel seyler olur, yaz transferleri de kampa yetisirse tabi. Ne diyorduk bir de, ha sag bek alalim.

Aslında bizim Caner'i elden çıkarıp, bir de sol bek almamız gerekiyordu. Ama kanat gelmezse Caner'e mahkum olacağız yine, en azından Adriano ve Ljajic'in alternatifi olarak. Yine plansız işler...

Çevrimdışı KAP

Aslında bizim Caner'i elden çıkarıp, bir de sol bek almamız gerekiyordu. Ama kanat gelmezse Caner'e mahkum olacağız yine, en azından Adriano ve Ljajic'in alternatifi olarak. Yine plansız işler...

Adriano yazin giderse o bolge sag taraftan daha kotu olacak. Yonetim simdiden yaz icin bek transferlerine bakiyor olsa da yazin basinda suralari kapatmis olsak.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi öyle diyor, ama borcun böyle hesaplandığından emin değilim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belli degil ne yaptiklari, kimse sormayinca da aciklamiyorlar ha sorsan da aciklamazlar, kongrede kucuk enisteyi onden gonderip kavga cikartirlar.
Locayi boyle hesapliyorsa bunu dogru kabul eidyorsa yahut metitlari buysa futbolcu sozlesmelerini de byle yapmalilar mac oynadikca da ya da ay ay azaltmaliksr toplam rakamdan

Çevrimdışı mylife1903

Kagawa da gelmiş  :ebebe: Q7 giderse orta oyunu tarih olacak  :ishock:
Yooo kagava kesecek layic vuracak

Çevrimdışı mylife1903

hadi hayırlısı olsun inşallah camiaya bir hava gelsin gs 5 puan önümüzde arkadaşlar 2.lik çok önemli bizim için şenol hocada inşallah hemen oynatır adamı ama ademi izleyenler önceden adem kanatta nasıldı sırbistan milli takımındada kanatt oynuyor ama hiç izlemedim verimi nasıl adem-kagawa-lens hücum hattı sizce nasıl olur 
          burak
En mantikli hamle bir santrafor daha alip buraqi sola kaydirmak
Ya herro ya merro ozzi-layic oynariz ortada onlerine kagava
Hocayi ikna odasina alip 4321 oynamak su goruntude daha mantikli
Dodo atiba ozzi gibi dizilirsin onlerine de kagava layic atarsin
Islak islak bi santrafor daha bulmak lazim

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar bazen şampiyonluktan koyabilirsin ama mücadele azmini hırsını kaybedersen asıl yıkım budur. Yarışmacı olmak başka bir şey. Sonuçta bir şampiyon çıkacak bu değilki şampiyon olmasan gerisi önemli değil. Bugün her galibiyet kaç milyon tl cl elemesi ayrı bir dünya.  Ama başkan ama td ama takım bu sene tribünde çok kötü.tribünde bir negatif enerji var
Camianin modunu baskan kendi dusurdu. Kuculecez falan diye basladi
Daha 3 ay once diyordu buyuyecez acilacaz cin falab muslumN ulkeler dunyanin en buyuk musluman futbol takimiyiz gibi talihsiz mesnetsiz garip aciklamalar yapiyordu.
Sanki musluman olcer var elinde.
Neye gore musluman kim belirliyor futbolun dinini imanini yahu musluman topcu saysan 4-5tNe takimda a yok sahibiyse musluman olan araplarin takimlara baksin once

Çevrimdışı mylife1903

Kagawanın gelişiyle Oğuzhan tekrar 11'e girebilir ve kendi kapasitesini gerçekleştirme fırsatını bulabilir diyecem ama tam bunu derken aklıma takımın başında hala Şenol hocanın olduğu geliyor. Hayırlısı artık...
Kagava gelince ozzinin ne kadar yetersiz oldugu anlasilir
Senol gunes gelene kadar sanki cok gozukuyordu ozzi sahalarda bilic veliyi oynatiyordu

Çevrimdışı mylife1903

N'jie transferi için hem oyuncuyla, hem Marsilya'yla anlaşılmış, ama kulüp son anda 7 milyon euro 'zorunlu' satış opsiyonu koydurmak istemiş, görüşmeler durmuş. (... der Fırat Günayer)
Ellere var da bize yooh mi demis

Çevrimdışı mylife1903

F.t. yi günahım kadar sevmem, ama bu takimin basinda olsaydi suan basak ile aramizda en fazla 4-5 puan vardı, iyi yada kötü az cok mücadele vardı. Takımda bukadar ruhsuzluk ve kopukluk olmazdı. Yönetimin nekadar hatası varsa en az Şenol Güneş.'ninde okadar hatasî var bu durumda olmamizin. Hocaya hic üzülmeye gerek yok
Ft sene basi istifa eder
Yonetimi de taraftara havale eder 3 sene sonra tekrsr gelene kadar da kaos olurdu

Çevrimdışı mylife1903

8 milyonluk adamı gerçekten 1.5 milyona aldıysak, maaşı da Pektemek ayarındaysa, belki de adamlar haklıdır :D
Yanlis olan pektonun maasi
Kagava dususte olan bi oyuncu maasi normal
Posasini cikartip gonderdiler

Çevrimdışı mylife1903

Clinton N'Jie'nin Sabiha Gökçen'de görüldüğü söyleniyor.

Taliskadir insallah

Çevrimdışı mylife1903

Nijeyi de abuya mu sormuslar?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kagawa olursa iyi hamle tamamen ligi camianın kafasında bitirmemesi için iyi oldu uefa için mücadele edebiliriz. konya-malatya-antalya kpaşa ve trabzon rakipler bunlardan kupaya bağlı 1 veya 2 takımla birlikte uefaya kalma şansımız olabilir.

Ayrıca q7 nin top kontrol becerisinden yararlanıp karambole top kesmesinden çok daha fazla hücum alternatifimiz olur.

Mali olarak da yıllık 2.2 m maaş 1.6 m bonservis iyi para, uzakdoğudan sadece pr ile parası çıkarılabilir. Ljacic i de seneye itelersek forvet arkası 2-3 yıl sorun yaşamaz.

Tek sorun form tutana kadar zaman geçer ve lisansı yetişir inş. Dalga Konusu olmayalım da siktorson gibi  :D

Karius-GG-Vida-Mirin-Adriano-Dorukhan-Atiba-Kagawa-Lens(Töre)-Caner-Burak ideal kadro olur ama Şenol Güneş en az 3-4 fantazi yapacaktır kadroda...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Savaş

Dun gece 11 dakikalik dortmund videosunu izledim, huzurla yattim uyudum. Ulan dedim ne topcular var bee!

Aldıysak cok net transfer doneminin en iyi transferini yaptık.

Son dakika voleyi vurmuş olabiliriz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kawaga'yi almissak guzel hosta, basta hala Senol Gunes var. Onu ne yapacaz. Bu takima kimi getirirsen getir duzelmez bu futbol. Kawaga'ya da 6 ay sonra cop muamelesi yapar bazi arkadaslar.

Etiketler: