2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625835 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Ljajic takım iyi oynamaya başladığında oda performansini arttırır. Takım oyununda öne çıkar diye düşünüyorum.

Katılıyorum ama 6.5 milyon euro, Ljajic için çok ama çok fazla. Biz (ya da ben) Ljajic'in liderliğinde 'iyi oynamaya' başlayacağımızı umuyorduk. Adamda liderlik vasıflarından eser yok. 'Yardımcı oyuncu'... Kagawa biraz üstlenirse o işi, Ljajic'le birlikte iyi iş yapabilirler. Ljajic 4 sezon sol açık oynamış, ama bana nedense ön liberoda daha iyi iş yapar gibi geliyor. Ljajic-Dorukhan orta sahası fazla yumuşak kalmayacak olsa, süratli de bir sol açıkla işler büsbütün değişebilirdi. Ama şu durumda Ljajic'i sol açık olarak değerlendirmekten başka çare yok gibi.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ljajic'te güzel kazık yedik.
Ljajici her türlü iyi bir fiata satabiliriz, yugoslav isimli topcular herzaman avantajlıdır bu konuda. Hersey Avrupada 2-3 macda kendisini göstermesine bakar. Ama yinede bizim icin cok yanliş bir transferdi zaten.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

6 aylık 1.1 milyon maaşa Kagawa mi :o_o:

2 milyon € da satın alma opsiyonu

Müthiş iş müthiş gerçekten tebrik edilesi bir transfer başarısıdır bu , çok bekledik ama değdi önümüzdeki sezon için..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yoruk

Katılıyorum ama 6.5 milyon euro, Ljajic için çok ama çok fazla. Biz (ya da ben) Ljajic'in liderliğinde 'iyi oynamaya' başlayacağımızı umuyorduk. Adamda liderlik vasıflarından eser yok. 'Yardımcı oyuncu'... Kagawa biraz üstlenirse o işi, Ljajic'le birlikte iyi iş yapabilirler. Ljajic 4 sezon sol açık oynamış, ama bana nedense ön liberoda daha iyi iş yapar gibi geliyor. Ljajic-Dorukhan orta sahası fazla yumuşak kalmayacak olsa, süratli de bir sol açıkla işler büsbütün değişebilirdi. Ama şu durumda Ljajic'i sol açık olarak değerlendirmekten başka çare yok gibi.
Çok pasif.Biraz daha sorumluluk almalı evet.Biz bu adama 20 maç 25 maç kardeş senin takımın bu demeliyiz.Şu ana kadar böyle olmadı.Bizim ihtiyacımız olan bu.Bundan sonra olabilir mi ? Evet.

Mesela Adem geçen maç son dakikada şut yerine pas vermeyi denedi.Orada şutu çekmeliydi.Bence yavaş yavaş alışacak.(Evet halen alışma sürecinde çünkü geri oyuncular sürekli değişti,forvet sürekli değişti.Kanatlar ayrı dünya.Bu nedenle hem Adem hem Loris için ben daha erken daha zamanı var diyorum )

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 aylık 1.1 milyon maaşa Kagawa mi :o_o:

2 milyon € da satın alma opsiyonu

Müthiş iş müthiş gerçekten tebrik edilesi bir transfer başarısıdır bu , çok bekledik ama değdi önümüzdeki sezon için..
Yanlış bilgi  :tabe:
1.1 milyon maaş
1.5 milyon euro satın alma opsiyonu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔥Ajdin Hasic: Transferinde aşılamayan hukuksal problemler devam ediyor. Beşiktaş hala oyuncunun peşinde..
🔥Orkun Kökcü: Sezonu Feyenoord’da tamamlamak istiyorlar. Sezon sonu tekrardan görüşme gerçekleşecek.

Soranlar olduğu için azda olsa özet geçeyim dedim. Cansınız.. (via. Ertuğrul Aytek)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Rakip ademi çizgiye doğru sıkıştırınca çok top kaybediyor gibi geliyor bana. yada hep o pozisyonları gözüme battı. o yüzden kanatta pek güvenemiyorum.

Haklısın kanatlarda çok bomba toplar kaybetti, çok riskli toplar kaybetti bütün takım ataktayken, ama hep çok koşup yorulduktan sonra oldu.  Son maçta bir sol bir sağ kanatta önemli top kayıpları oldu ama hiç saklanmıyor ve çok yoruluyor, sorumluluk alan az olunca yorgun bile olsa toptan kaçmıyor bu yönü olumlu. Başrol oyunculuğundan kaçmıyor velhasıl.
Eğer rol ve pas paylaşımı yapabileceği adamlar olmaz ise, oyun içinde zaman zaman  dinleneceği bölümleri yaratamaz isek, gömecek bir Oğuzhan daha çıkarırız, kabak çeğirdeği çintleyip vakit geçiririz gömerken.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben hocaya üzülüyorum ya... Fatih Terim olsaydı kıyameti koparırdı şu 'dayatmalar' karşısında:

- Babel'i yolluyoruz, yerine oynatabileceğin adamlar: Ljajic, Güven, Caner
- Quaresma'yı yolluyoruz, yerine oynatabileceğin adamlar: Lens, Gökhan Töre, Pektemek
- Adriano'nun yerine oynatabileceğin tek adam: Caner
- Pepe'yi yolluyoruz, Mirin'i alıyoruz.
- Vida'yla Mirin'den biri sakatlanırsa yerine oynatabileceğin adamlar: Roco, Necip, Medel
- Love'ı gönderdik, Burak'ı istedin, aldık. Burak sakatlanırsa oynatabileceğin adamlar: Güven, Pektemek
- Gökhan Gönül'e alternatif sağ bek alacaktık, almadık.
- Ama ne yaptık biliyor musun? Kagawa'yı aldık! Süürpriiiiiiiz!

Çevrimdışı ozankarakoc

Ljajici her türlü iyi bir fiata satabiliriz, yugoslav isimli topcular herzaman avantajlıdır bu konuda. Hersey Avrupada 2-3 macda kendisini göstermesine bakar. Ama yinede bizim icin cok yanliş bir transferdi zaten.

Bu sene Avrupa sürpriz olur. Ayrıca 6.5 milyon satış opsiyonu + 1.25 milyon kiralama ücreti + oyuncuya ödenen 2.25 milyon maaş... 10 milyon euro'luk transfer. 'Zararın neresinden dönülürse kardır' modunda satılırsa satılır. Ama 'iyi paraya' satılması çok zor bence, bir mucize olmazsa...

Çevrimdışı sozkul

Ben hocaya üzülüyorum ya... Fatih Terim olsaydı kıyameti koparırdı şu 'dayatmalar' karşısında:

- Quaresma'yı yolluyoruz, yerine oynatabileceğin adamlar: Lens, Gökhan Töre, Pektemek
- Vida'yla Mirin'den biri sakatlanırsa yerine oynatabileceğin adamlar: Roco, Necip, Medel
- Love'ı gönderdik, Burak'ı istedin, aldık. Burak sakatlanırsa oynatabileceğin adamlar: Güven, Pektemek

Adriano gitti mi ki?

Çevrimdışı ozankarakoc

Adriano gitti mi ki?

Yok, 'alternatif olarak' Adriano'nun yerine oynatabileceği tek adam, bambaşka özelliklere sahip Caner demek istedim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

F.t. yi günahım kadar sevmem, ama bu takimin basinda olsaydi suan basak ile aramizda en fazla 4-5 puan vardı, iyi yada kötü az cok mücadele vardı. Takımda bukadar ruhsuzluk ve kopukluk olmazdı. Yönetimin nekadar hatası varsa en az Şenol Güneş.'ninde okadar hatasî var bu durumda olmamizin. Hocaya hic üzülmeye gerek yok
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Librarius

Temizledik ,temizlemesine ama zamanı çok hatalı oldu.Asıl sorun bu zaten.Vida giderse kamp gören 3 isim gitmiş olacak ki zaten stoper eksiğiz Vida tamamen hata olur.
Bir takımın göbeği bu kadar değişmemeli.Hele hele büyük takım isen.
Roco gidiyor Vida geliyor Mirin yeni geldi bu adam seneye kimle oynayacak ne zaman alışacak yeni adamına ? Hoş alışmasın çünkü yine bozulacak stoper rotasyonu alıştık artık

Bu sene zaten gitti, şimdiden önümüzdeki ki seneyi kurgulamak lazım. Giden hiçbir oyuncu icin üzülmedim. Hele hele Tolgay, Babel ve Quaresma'nin gitmesi harika oldu. Kagawa cok iyi bir transfer oldu. Adam golcu bir ortasaha oyuncusu. Fakat kanada Marsilyali siyahi cocuk mutlaka alınmalı. N'jie sagda, Ljajic solda, Burak onde ve Kagawa 10 numarada. Bizi gayet iyi götürür bu sezon. Insallah N'jie'yi almamazlik yapmazlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bakalım Necip'i kesebilecek mi ?  :biggrinking:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Ljajic'te güzel kazık yedik.

Kazik mi yedik? Adam son 7 maçta 2 gol 4 asist yapti. Senol Gunes'in corba sistemine ve Quaresma gibi modern futbol katili bir oyuncunun bozduğu takımda yapti bunu. Ljajic bu ligin en özel oyuncusu. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ferdi1903

Fenerliler kagawa bitik adamda kas erimesi var alani yoktu bjk kitlemisler diyola tolgayin parasiyla kagawayi aldik semsiye girdi haberleri yok

Çevrimdışı ozankarakoc

Kazik mi yedik? Adam son 7 maçta 2 gol 4 asist yapti. Senol Gunes'in corba sistemine ve Quaresma gibi modern futbol katili bir oyuncunun bozduğu takımda yapti bunu. Ljajic bu ligin en özel oyuncusu. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz?

Ben hiçbir 'özel'liğini görmüyorum. Bence ortalamanın çok az üzerinde bir oyuncu.

Bu arada rakamlar bazen yanıltıcı olabiliyor. Futbol katili Quaresma'nın bu sezon 3 gol 12 asistle oynadığını unutmayalım.

FORZA BEŞİKTAŞ ÖZEL!

🔸Clinton N'jie'nin menajeri ile yönetim tekrardan bir araya gelecek.
🔸Oyuncuyla anlaşılmıştı sadece kulübüyle opsiyon sorunu çıkmıştı.
🔸 Başkan 7M €'ya tamam dedi.
🔸 Şuanda oyuncu İstanbul'da

Çevrimdışı ozankarakoc

Fenerliler kagawa bitik adamda kas erimesi var alani yoktu bjk kitlemisler diyola tolgayin parasiyla kagawayi aldik semsiye girdi haberleri yok

8 milyonluk adamı gerçekten 1.5 milyona aldıysak, maaşı da Pektemek ayarındaysa, belki de adamlar haklıdır :D

Çevrimdışı ozankarakoc

FORZA BEŞİKTAŞ ÖZEL!

🔸Clinton N'jie'nin menajeri ile yönetim tekrardan bir araya gelecek.
🔸Oyuncuyla anlaşılmıştı sadece kulübüyle opsiyon sorunu çıkmıştı.
🔸 Başkan 7M €'ya tamam dedi.
🔸 Şuanda oyuncu İstanbul'da

Ooooo...

Biraz da mizah

Şenol Güneş'i ikna etmek için bu resim kullanıldı. :lol: :lol: :lol: