2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624218 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Tarafsızlığın sembolü, futbol camiasının yüz akı spor basını, Beşiktaş'ın Keçiörengücü'nden bedelsiz olarak transfer ettiği 17 yaşındaki Shinji Kagawa'ya geniş yer ayırdı.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

Kagawa'ya mesih muamelesi yapıyoruz çok büyük bir misyon yükledik sanki? İyi adamDI, kariyeri parlakTI, skorerDİ, asistçiyDİ . Fakat hepsini formda iken yaptı. Şimdi ne durumda bilmiyoruz. Fazla kaptırıp hayalkırıklığı yaşamayalım sonra. Halen daha topu direklerden atacak eleman konusunda sıkıntımız var. İstediğin kadar iyi oyna, sonuç için topu içeri atma becerimizin 1,2 tık üste çıkması lazım.

Çevrimdışı Halit

Tarafsızlığın sembolü, futbol camiasının yüz akı spor basını, Beşiktaş'ın Keçiörengücü'nden bedelsiz olarak transfer ettiği 17 yaşındaki Shinji Kagawa'ya geniş yer ayırdı.

Normal aslında. Bizim hiç spor medyası ile ilişkimiz olmadı. Biz medya olayına fazla takılmamak lazım.  Ama bence yapılması gereken sosyal medya mecrasını sık, aktif ve efektif kullanmaktan geçiyor ve böylelikle (basının yapmadığı/yapamadığı/tarafsız olamadığı) bugünlerde iletişimi taraftar ve hedef kitleye ulaşmamızı sağlayacaktır.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Halit

Adriano yazin giderse o bolge sag taraftan daha kotu olacak. Yonetim simdiden yaz icin bek transferlerine bakiyor olsa da yazin basinda suralari kapatmis olsak.

Birşeyi kaçırmayalım.  Bankalar Birliği ile yapılan/yapılacak olan anlaşma 4 büyükleri zorlayacak gibi duruyor.  En azından yaz transfer döneminde bir hayli sıkıcı geçeceği kesin.  Çünkü onay almadan transfer yapılamayacak gibi duruyor benim bu sistemden anladığım.  Ayrıca şunu da unutmamak lazım.  Yabancı oyuncu kısıtlaması olacak mı veya serbestliği ne kadar daha devam edecek.  Caner uysun/uymasın Türk pasaportu olmasından dolayı her zaman avantajlıdır.  Ayrıca altyapıdan çıkartamıyorsak, anadolu kulübünden alacağın oyuncuya vereceğin bonservis Caner'den daha pahalıya gelme ihtimali var.  Özellikle Kasımpaşadan aldığı 10+3 milyon Euro karşılığındaki oyuncunun hem GS'ye hemde genelde dört büyüklere getirdiği extra maliyet söz konusu olacaktır.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bizim orta sahadan rakipler en son yürüyerek geçiyolardı.. Kagawa'lı Ljajic Oğuzhan falan derken artık emekleyerek bile geçerler herhalde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kagawa'ya mesih muamelesi yapıyoruz çok büyük bir misyon yükledik sanki? İyi adamDI, kariyeri parlakTI, skorerDİ, asistçiyDİ . Fakat hepsini formda iken yaptı. Şimdi ne durumda bilmiyoruz. Fazla kaptırıp hayalkırıklığı yaşamayalım sonra. Halen daha topu direklerden atacak eleman konusunda sıkıntımız var. İstediğin kadar iyi oyna, sonuç için topu içeri atma becerimizin 1,2 tık üste çıkması lazım.
O zamanlar fiyatı 15 milyon EuroyDU.

Elbette düşüşte ve çıkış arıyor. Böyle zamanlarda alacaksın bu adamları.

Yönetim ne zaman bu politikayı değiştirdi, o zaman mantara bağladı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Bizim orta sahadan rakipler en son yürüyerek geçiyolardı.. Kagawa'lı Ljajic Oğuzhan falan derken artık emekleyerek bile geçerler herhalde.

Senin ileri ucun diri değil. Tabi ki orta sahaya yük binecek. İleri ucun iş yapsa zaten rakipler korkudan cesaret edip çıkamayacaklar veya güçleri yetmeyecek. Problem orta sahanın takım savunması ama başlangıç noktası santrafor. Beşiktaş takımı ileri gitti mi atak sonlandıracak veya ribaund alacak bunları yapmadığın anda orta sahamız Medelin de marifetiyle bir anda oyundan düşüp büyük boşluklar veriyor. 34 yaşındaki Burakla nasıl ribaund alıp rakibi sıkıştıracaksın o da Şenol Güneşin uzmanlık alanı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Tolgay'la Quaresma'nın ayrılıkları resmi olarak hala açıklamadı, can sıkıcı.

Çevrimdışı Akil Emre

Şu Tolgay'la Quaresma'nın ayrılıkları resmi olarak hala açıklamadı, can sıkıcı.

Benim içime de bi kurt düştü , birde fb bi ortadaha almış diolar bu tolgay işallah elde patlamaz.

Çevrimdışı worns

Kağıt üzerinde kötü transferler değil yapılanlar. Sene başında da öyleydi. Tüm sirkülasyona rağmen ligin standartlarına göre gayet iyi bir kadroya sahip olduğumuzu da düşünüyorum. Ama sorun tek tek oyuncular değil. Şu an ki saha içi düzensizlik, var olan tüm değerlerin gözden düşmesine neden olduğu gibi yeni parlamaların olmasını da çok zorlaştırıyor. Oyunu bilen tüm orta saha oyuncularının hep birlikte kariyer çöküşü yaşaması tesadüf değil yazmıştım. Kagawa tipi oyuncuların işlerlik kazanabilmesi için saha içinde başka değişikliklere ihtiyaç var. Doğru kullanılırsa efektif oyuncu. Ama bütün şekli olumlu/olumsuz tek başına değiştirebilen Talisca türü biri değil. Eğer orta saha için yeni bir geometri ve mantık geliştirilmezse Kagawa'da diğerlerinin yanına yazılır.
Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Ljajic ve Kagawa deriz çok etkisizler. (!)

Yoksa sene başından beri yapılan transferler Karius, Ljajic, Mirin, Burak, Kagawa. Sadece şu 5'li bile kariyer ve profil olarak lig standarlarına göre iyi bir takım kurulmaya uğraşıldığını gösterir. Hatta bence bir önceki sezona göre daha dikkatli düşünülmüş oyuncular. Sorunu burada aramamak gerekir.

Çevrimdışı kyiv

O zamanlar fiyatı 15 milyon EuroyDU.

Elbette düşüşte ve çıkış arıyor. Böyle zamanlarda alacaksın bu adamları.

Yönetim ne zaman bu politikayı değiştirdi, o zaman mantara bağladı.

Kagawa ismi yanlış demiyorum tıpkı geçen sene Vagner Love isminin fiyat hariç yanlış olmadığını düşündüğüm gibi. Sadece Kagawa gelecek herşey düzelecek diye şartlanmamak lazım sonra malum hayalkırıklıkları yaşıyoruz. İyi bir Adem Ljajicte çok daha etkili olurdu ama olmuyor işte Kagawa da da aynı sorunu yaşamayız umarım. Quaresma ile aynı takımda oynamayacak bunun kıymetini bilir inşallah  :)

Çevrimdışı Ömer Kaan

En büyük transferimiz şayet gerçekleşirse Quaresma'nın gidişi olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gerçek mi acaba? Çok senaryo.gibi duruyor ama

2- NELER OLDU?
 22.10 Fikret Orman, Şenol Güneş, Hüseyin Yücel ve Ali Naibi aynı mekanda..
Konu KAGAWA! ve atılan twitler.
(benim twit ve altına yazılanlar konuşuluyor)
Hüseyin Yücel: Hocam Kagawa nasıl? Alalım mı?
Güneş; 10 numara oyuncu. Çok iyi? İmkan varsa.. (..)

H.Yücel: 750 bin€ ben vereyim.
F.Orman: 250 bin€’da ben takviye edeyim. Bu fırsat.
Ali Naibi: Başkanım 5 aylık 1.250 bin istiyor bir sorayım.
Kagawa: 1 milyon€ ok.
Güneş: Bize güç katar. Tşkler.
Kiralama ücreti yok, sezon sonu 1.5 mil€ öderse oyuncu Beşiktaş’ın

(via. Fatih Doğan)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kagawa transferi tamam. Aldığım son bilgi şu N'jie transferi iptal oldu... Beşiktaş Jagawa'yı alarak  transferi büyük ölçüde bitirdi. Genede yarın son gün kapıyı Aralık bırakıyorum.

N'jie ile ilgili aldığım istihbarat bu transferin olmayacağı yönünde. Ama tabi bugünü beklemek lazım. Ben yinede açık kapı bırakıyorum. Çünkü her dakika başka fikirler oluşabiliyor.o yüzden bekliyeceğiz. Quaresma bugün feshetmesi  bekleniyor.
(via. Ali Aydın)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

2- NELER OLDU?

(via. Fatih Doğan)

Ali Naibi de bi 250 ateşleseymiş ya. Hemen konuyu değiştirmiş kendisine gelince sıra  :lol: :lol:

Çevrimdışı KAP

Birşeyi kaçırmayalım.  Bankalar Birliği ile yapılan/yapılacak olan anlaşma 4 büyükleri zorlayacak gibi duruyor.  En azından yaz transfer döneminde bir hayli sıkıcı geçeceği kesin.  Çünkü onay almadan transfer yapılamayacak gibi duruyor benim bu sistemden anladığım.  Ayrıca şunu da unutmamak lazım.  Yabancı oyuncu kısıtlaması olacak mı veya serbestliği ne kadar daha devam edecek.  Caner uysun/uymasın Türk pasaportu olmasından dolayı her zaman avantajlıdır.  Ayrıca altyapıdan çıkartamıyorsak, anadolu kulübünden alacağın oyuncuya vereceğin bonservis Caner'den daha pahalıya gelme ihtimali var.  Özellikle Kasımpaşadan aldığı 10+3 milyon Euro karşılığındaki oyuncunun hem GS'ye hemde genelde dört büyüklere getirdiği extra maliyet söz konusu olacaktır.

Yabancı sayısının olası değişikliğini hesaba katmamıştım ama gündemde değil gibi duruyor, seslendiren kalmadı. Başakşehir, gs vs kadrosunu yabancılarla doldurdu, hep beraber sıkıntı yaşarız.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

Ali Naibi de bi 250 ateşleseymiş ya. Hemen konuyu değiştirmiş kendisine gelince sıra  :lol: :lol:
:evillol: benzin puskurttum etrafa okurken

Çevrimdışı Liquidator

Quaresma ve Beşiktaş Kulübü arasında görüşme sürüyor. Arada yaklaşık 200 bin Euro fark var. Sorun giderilirse ayrılık açıklaması bugün yapılacak. :akuma:

Via. Övünç Özdem
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı yoruk

Üçü aynı anda oynamaz,oynamasın zaten.Ayrıca forvetin Love - Larin olduğu için böyle oluyordu.Burak 2 maçta az da olsa farkettirdi.Eğer daha sağlam daha yakın oynarsak orta alan kolay geçilmez zaten.Kolay geçilmediği sürece de Necip Caner'in defoları daha az görünür.Dorukhan daha dengeli daha ekonomik oynar.

Çevrimdışı Akil Emre

Giden gitmiyor gelen gelmiyor hala, ben kagawa ve şu kanat adamının gelmesini istiyorum

Çevrimdışı Liquidator

Shinji Kagawa, bugün 16.00'da İstanbul'da olacak. (NTV)

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın yeni transferi Kagawa saat 16.00'da İstanbul'a geliyor.. (via. Fırat Günayer)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

33 - 2014/15 sezonundan bu yana Borussia Dortmund formasıyla resmi maçlarda en fazla asist yapan oyuncu Shinji Kagawa (33). ✈.(@OptaCan)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herhalde N'jie transferi Quaresma hala fesih yapmadığı için durduruldu. 200 bin euro için rezil etti bizi. Giderayak son oyununu oynuyor. Bakalım neler olacak? Büyük ihtimale daha gelen olmaz bu saatten sonra. Zaten gelmesi de risk olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

2- NELER OLDU?

(via. Fatih Doğan)

Biz transferleri bu mesajlaşmalar sonucu yapıyorsak gerçekten ayvayı yemişiz. :)
Çok üzülürüm bu mesajlaşma doğruysa.
Bizim forumuda alsınlar whatsapp grubuna gönlümüzden kopan  3-5 de biz atalım böyle ehven fiyatlı yapamadığımız transferler varsa.. :)

Etiketler: