2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4630541 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Caner sıkıntı yaratmaz.Hem Adem oynayacak kanatlarda.Hoca sık sık denedi çünkü.Lens daha korkutucu geliyor bana.Adriano sakatlık yaşamasın yeter diğer türlü kanatlardan pek sorun yaşamayız artık.Mühim olan takımın savunmasını düzeltmek ,mesafeyi azaltmak.Bunları yaparsak oyuncuların bireysel olarak yaşadığı sıkıntılar pek açığa çıkmaz.Caner'in Necip'in savunma defoları daha az sıkıntı yaratır.

Rakip ademi çizgiye doğru sıkıştırınca çok top kaybediyor gibi geliyor bana. yada hep o pozisyonları gözüme battı. o yüzden kanatta pek güvenemiyorum.

Çevrimdışı 38life

Kagawa çok zeki oyuncu en çok buna seviniyorum

Atiba ve Adriano ve Oğuzhanın yokluğunda takımın zeka seviyesi epey bi düşmüştü. İyi oldu bu.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın yükselen *oyununun çekirdeğinde altyapısını başta Almanya olmak üzere yurt dışında alan oyuncular vardı. O sezonlarda bir-iki tane de motorik özellikleri veya oyunu bilerek oynamasıyla fark yaratan yabancı oluyordu. O çekirdek son buldu. Yeni dönemde germanofon bir teknik direktör ile germanofon ağırlıklı bir ekip kurmaya çalışırdım.

Kagawa, Almanca biliyordur herhalde? Günün ilk saatlerinde Favre ve BVB'nin master planı içinde adını andık, akşamına haberi geldi.

Çevrimdışı 38life

Rakip ademi çizgiye doğru sıkıştırınca çok top kaybediyor gibi geliyor bana. yada hep o pozisyonları gözüme battı. o yüzden kanatta pek güvenemiyorum.

Gerçek bir kanat gibi oynamaz zaten, Sosanın ve Cenkin kanatta oynadığı maçları hatırlarsınız. Öyle birşey olacaktır.

Çevrimdışı mrred

Kagawa, Almanca biliyordur herhalde? Günün ilk saatlerinde Favre ve BVB'nin master planı içinde adını andık, akşamına haberi geldi.
O biliyordur da hoca kagawanın "almanca" bildiğini biliyor mudur
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Shinji - Şimdi espirileri de gelmeye başladı.

Aaah Shinji,
yarın olmaz shinji
Hemen shinji shinji

Çevrimdışı mrred

Vidanın satılmaması iyi oldu maaşı yüksek fakat defans kurgumuzun ikide bir değişmesi gerçekten iyi olmuyor hoca bu konuda haklı beyler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

En çok Ljajic'i CAM'den emekli edeceğimiz için seviniyorum. Sol kanatta verim alabilecek miyiz, hiç kestiremiyorum ama, idare edilir herhalde.

Yalnız sağ kanat ne olacak, işte o tam bir muamma... Lens'in ilk 11'in değişilmez oyuncusu olacağını düşünmek tüylerimi diken diken ediyor. Ljajic ve Lens'ten birinin sakatlanması ya da ceza alması halinde iş iyice karman çorman olacak, hep olduğu gibi... Bir maçta Güven'i sağda deneyecek, bir maçta Caner'i solda deneyecek, Pektemek'i oynatacak falan... Çorba!

Şöyle sağlam kanatlarımız olamadı. Umarım son anda N'jie de gelir de, bir nebze güçlenmiş olur elimiz... Sağ bek olayına hiç girmiyorum.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Son Durum: DORTMUND, GERMANY - JANUARY 20: Shinji Kagawa of Borussia Dortmund controls the ball during a training session at BVB training center

Çevrimdışı mrred

4 1 4 1 de oynayabilir aslında takım. Burak Adem Oğuzhan Kagawa Dorukhan top bizdeyken iyilerde top rakibe geçince sahayı iyi parselleyip topu hemen geri kazanmaları lazım yoksa çok gol yeriz. Tek başına Dorukhan orayı nasıl parsellicek çocuğun futbol hayatı 3 yıl kısalır o tempoya dayanılmaz yazık
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Yazın Kagawa adı geçtiğinde de söylemiştim. Töre - Kagawa iyi uyum sağlar gibi geliyor bana. Ama işte...

Çevrimdışı cursedofdragon

4 1 4 1 de oynayabilir aslında takım. Burak Adem Oğuzhan Kagawa Dorukhan top bizdeyken iyilerde top rakibe geçince sahayı iyi parselleyip topu hemen geri kazanmaları lazım yoksa çok gol yeriz. Tek başına Dorukhan orayı nasıl parsellicek çocuğun futbol hayatı 3 yıl kısalır o tempoya dayanılmaz yazık

topu rakibe vermicez vermemeliyiz.

Dorukhan-Oğuzhan
         Kagawa
Nji'e                  Ljajic
          Burak

Bu oyuncular vermez topu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Marsilya'nın Clinton N'Jie için 7 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu koymak istemesi üzerine görüşmeler tıkandı. (via: Fırat Günayer)

Çevrimdışı ozankarakoc

N'jie transferi için hem oyuncuyla, hem Marsilya'yla anlaşılmış, ama kulüp son anda 7 milyon euro 'zorunlu' satış opsiyonu koydurmak istemiş, görüşmeler durmuş. (... der Fırat Günayer)

Çevrimdışı 38life

Transfermarkt'a inanmayın Kagawa 7 ocakta Dortmund ile hazırlık maçı oynadı. İkinci yarının başında girdi maç sonuna kadar oynadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Marsilya'nın Clinton N'Jie için 7 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu koymak istemesi üzerine görüşmeler tıkandı. (via: Fırat Günayer)
Gerek yok bağlamaya.

Yazın Ljajic ve Kagawa alınacak zaten, 8 milyon euro çıktı olacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

N'jie tam bizim lige ideal bir kanat, keske olsa, işimizi fazlasıyla görür
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemini kapattık o zaman  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfermarkt'a inanmayın Kagawa 7 ocakta Dortmund ile hazırlık maçı oynadı. İkinci yarının başında girdi maç sonuna kadar oynadı.
Transfermarkt'ta oyuncu istatistiklerinde kulüp takımıyla oynadığı hazırlık maçları gösterilmiyor ki zaten.

Çevrimdışı ozankarakoc

Kagawa transferine kadar 'yönetim Beşiktaş'ı terketti herhalde' hissi içindeydim. Biraz olsun rahatladım. Güzel iş oldu. Taraftar en azından Kagawa'yı izlemek için birkaç maçlık kredi açar takıma... 'Gidecek miyim kalacak mıyım' derdi de kalmayacak yarından itibaren topçuların. Herkes işine odaklanırsa bir şeyler olabilir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Gerek yok bağlamaya.

Yazın Ljajic ve Kagawa alınacak zaten, 8 milyon euro çıktı olacak.

Ljajic'te güzel kazık yedik.

Çevrimdışı doganay

Ljajic takım iyi oynamaya başladığında oda performansini arttırır. Takım oyununda öne çıkar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı yoruk

Şimdi yeriyoruz vuruyoruz ama tebrik etmek de lazım. Kagawa beklenmedik hamleydi.
Ama ortada bir plan yok bence.Aslında tüm sıkıntı da burada.Bir plan olup olmadığı bir sonraki hamlelerinde belli olacak bence.Daha çok yazın yapacakları hamleler.Tamam Kagawa geldi ama sen arkayı tamamen değiştirip durursan orta alana yine transfer yapmazsan sağ bek sol bek yine almazsan hemen yarın Vida-Medel-Adriano gibi isimlerden 1-2 tanesi giderse ben ne anlarım bu işten ?
 Ne oynacağız ne yapacağız dersek , biraz daha sakin olacağız artık orası belli oldu.Biraz akıl olacak sahada.Top oynamak isteyenler olacak.Şenol Güneş esnek bir teknik adam olsaydı aslında çok değişken birden farklı modele uyacak bir kadro var elimizde.Ama değil.Bu yüzden halen transfer lazım diyorum.Orta alana adam lazım ya da Atiba'nın yine ahtapot moduna girmesi lazım.Mesafe dar olacak top bizde kalacak,topu alma süremiz yine normale dönecek.Bunların olması şart.Çünkü eksik takımız.Umarım Şenol Güneş bundan sonra doğru hamleler yapar.
 Kagawa-Ljajic ikilisi ile yapılacak bir plan var mı yok mu bunu da yazın göreceğiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔥Njie çok sorulmuş yazalım;
💣Oyuncu ile her konuda anlaşıldı.
💵 Kulübü ile de her konuda anlaşılmışken son dk satın alma opsiyonunu arttırarak zorunlu satın alma opsiyonu halinde 8 Milyon yapmak istediler.
✍️Yönetim bu şartı kabul etmediğini dile getirip son cevabı bekliyor..

EK: Şenol Hoca Ljajic’i kanatta oynatıp Kagawa ile orta sahada değiştirerek şans verebilir. O yüzden teklife olumsuz cevap gelirse tekrar teklif yapılmayacak. (via. Ertuğrul Aytek)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Ljajic 'in performansının artması için yanındakiler çok önemli.Asıl performansını daha göremedik .

Etiketler: