Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi kadro yaz yahu
TolgaGökhanNecipMirinCanerDorukhanMedelLjajicLensPektemekBurak
Serdar Ali Çelikler:“Domagoj Vida; Inter'de."“Quaresma vedalaştı; 850 bin Euro alıp gidecek."“Oğuzhan, 7 milyon Euro'ya satışa çıkarıldı."“F.Bahçe, Tolgay için Alper + 2 milyon Euro önerdi."“Adriano, Japonya ve Brezilya'dan kulüplerle görüşme halinde."(Life+ TV)
Vida’ya 3 kulüpten teklif geldi. En yüksek rakam 8 Milyon Euro ile Roma. Kulüp peşin 10 Milyon Euro istiyor. Roma’nın teklifi taksitli. Şuan durumu belirsiz. Yönetim peşin 10M da oldukça kararlı. Neler olur bekleyip görmek lazım. Roco’ya İspanya’dan ve İtalya’dan talipler var.. Gidebilir... (via. Ertuğrul Aytek)
peşin 8 versinler o da olur.
Fatih Doğan: "Beşiktaş elindeki 30 yaş üstü ve yüksek maaşlı oyuncuları göndermek için uğraşıyor. Yeni maaş skalasını 1.5-1.7 sınırına çekmek istiyorlar."
En üst sınır pektemek , alt sınır necip ve tolga oluyor.
Ljaiçle kariusuda bir şekilde elden çıkarırsak, kadro tam Rıza çalımbay hocam için ideal hale geliyor, az kaldı bu yönetim bunu da başarır
Su saatten sonra Ronaldo gelse Senol Gunes oynatmaz. Bence transfere gerek yok. Yüksek maaşlı ama ise yaramayan oyuncular elden cikarilsin. Senol Gunes yerine acilen yeni bir hoca getirilsin, önümüzdeki ki senenin alt yapısı atılsın bu yarim sezonda. Mayis'ta da yönetim değişsin yolumuza devam edelim. Fikret Orman ve yonetimi de "üst üste gelen 2 sampiyonlukla guc zehirlenmesi yaşayıp sert bir sekilde yere dusen" yönetim olarak tarihimize ibretlik bir vesika olarak asilsin.
8000-10000 suriyeli uye yapanin sirti yere gelmezAcaba hic suriyeli uyemiz var mi?
Valla isterse 100 bin üye olsun, Fikret Orman ve yönetiminin bir daha o koltukta oturmasına izin vermemeli taraftar. "Burası Besiktas basarisizliklar mukafatlandirilir" gibi loser bir mantigi geride bırakıp "burası Besiktas basarisizliklarin cezası hemen kesilir" mantigina gecmemiz şart. Yoksa "10 sene de 1 şampiyon olabilen kulüp" algısı uzerimize iyice yapisir.
Sirkulasyon iyi degildir bizim icinCok sirkulasyonla da 10 senede 1 kere sampiyon oluruzIki ucu bokli bi sopa bu
Yahu son 40 yılda 3 baskanimiz olmuş. Sirkulasyonun kotu oldugunu nereden cikardin? Bunu henüz bilmiyoruz. Fakat GS'de son 8 sezonda 4 baskan değişti ama adamlar 4 şampiyonluk kazandı. Bir de bunu deneyelim biz.