2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638813 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Cidden bak sag bek transferi bizim kirmizi cizgimizdi ne oldu isim bile cikmiyor artik
sağbek önceliğimiz değil maç orta sahada kazanılıp kaybedilir.tabi orta saha sorunumuz mu var teknik adam sorunumuz mu var asıl mevzu orası.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2019, 00:51:37 MURAT ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

T.D. degişmedigi sürece transfer yapılmasın
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mellfred

Tolgay da gidecek herhalde  :alala:

FB Tolgay Arslan'a 2.5 milyon euro teklif yapmış. Kabul etmemişiz. (YasaklıSite)
Tolgay’ı yarım sezonluğuna kiralasak aslında
Bütün enerjisiyle asılır gidince sezon sonu 7’ye satarız
Maaşını da Fener’e ödetir 500binde kiralama bedeli alırız

Çevrimdışı mylife1903

Bu transfer dönemine stoper - sağ bek - forvet transferi yapacağız diye girdik. Stoper ve forvet bölgesine takviye yaptık. Kanatlarımızı kaybettik. Şimdi orta saha alalım diyoruz. Yine planlamadan uzak bir transfer dönemi daha. Her sene aksiyon...
Toronsoforo yonotom yopoyoyoyo hoco zoton korosmoson

Sonra hoca gomelim istiyorlar. Yeter da gina geldi. Bi kerede dedigini yapin adamin ama tam dedigini
Ne dedi
Sagbek santrafor onnumoero mu ustune gidenin yerine adam isterim dedi mi? Dedi

Adama sus payi gibi bir buraq verdiler
Cocuk topa dokanmaya korkuyor taraftar tepesine binecek diye

Bu okanlar yeni degil
Fikret orman ve yonetimi hep bombaciydi
Sezere falan bonservis vermis adamlar bunlar, gidip gsden daniyi kiralayip o daniyi gene gs macinda sahaya suren adam bunlar
Genclerle oynayalim falan diyonuz
Bu yonetimin alacagi genclerin cogu
Sinan kurumus berat cetinkaya falan ayarinda olur

Çevrimdışı mylife1903

Bence kanatsız direk 4-3-1-2 şeklinde oynayalım  :ebebe:
Yaw yillardir diyom gereksiz bu kanat oyunculari bu sistemden vazgecmek lazim diye
Ama ileride 1-2 sor oynariz biz kagawa gelirse 2-1 olur

Çevrimdışı mylife1903

Yaz doneminde yapilmasi gereken bir suru transfer olacak. Secimdi, teknik drektordu vs derken yaz kampina gene yetismeyecekler onumuzdeki yil da yalan olacak.
Tek onumuzdeki sene mi?

Çevrimdışı mylife1903

T.D. degişmedigi sürece transfer yapılmasın
Td degisecekse eldekilerin de satilmamasi lazim
Belki gelen gonderilenlerle calismak isteyecekti

Çevrimdışı mylife1903

Rezillik. Millet bonservisle oyuncu satar bizden alacak olan sözleşmeyi feshetmemizi bekliyor.

Resmen batan geminin mallari gibi..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim taktik super
Rahmetli aysen guruda taktigi, goster ama verme
Simdi aliyon pepeyi 4.5 maas diyon vergisiz diyon masrafsiz diyon
Adam geliyo
Oynamaya basliyor 1 ay boyle azicik odeme yapiyon
2-3-4-5-6 ay para vermiyon
Bugun pazartesi yeni kalktim
Sali sallanir
Carsamba carsafa dolanir derkeen
Sene bitiyir
Cekiyon Kenara pepejan ister sev ister oldur bizde para yoh. Seninde alacagin birikti biz sana alacagina karsilik bonservisini verelim

Rezalet vallahi

Daha bu adamlar gene sahaya cikiyordu tamam fazla zorlamadilsr salak mi adam ama yeni gelen tiransferleri gorecez
Simdi gitti diye seviniyonuz oyuncular icin gelenlere bu muamele cekilince yandim anam diye bagiracaksiniz

Çevrimdışı mylife1903

Bu yönetim bunu ilk defa yapmıyor ki  :tabe: Daha geldikleri sene Fernandes'i göndermeyerek beleşe bırakmış oldular mesela  :tabe: Bu sene sürekli gidiyor zaten. Al al dönemi bitti sat sat dönemi başladı. Şimdi de sat sat yapamayınca serbest bırak serbest bırak dönemi başladı :ebebe:
Herkesi satiyirlar tiransfer sihirbazi falan diyirlardi
Sen git hele pektoyu sat ne bilem tolgayi sat

Gelen falan olmaz vidayi satarlar yarin yerine sitoper almazlar sonra neden nejip neden nejip

Çevrimdışı mylife1903

Kulup cok seffaf o sebeple bilemiyoz ne maas aldigini 2-2.5 arasi bisi aliyor tolgay herhalde
Paraya bah
Barselona real ortasahasinda bu parayi almayan 5-6 tane topcu vardir
Bu adam gider mi?
Oadro disi da kalmis, mis gibi sabah antreman aksam antreman yemegininde tesislerde yer saglikki yasar gebermez 90 yasina kadar yasar
Neden gitsin adam
Pekto gitti mi
Veli gitti mi

Mal mal adamlara cins cins paralar veriyorlar
Pektoya 1.7 milyon yuro sonra pepe babel karijma adriyano para alamiyor
Pektoya 170bin yuro cok be

Mesela bizim lens gider mi?
Nerde bulacah bu yagli sozlesmeyi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gece neler olmuş öyle  :alala: Daha yeni stoper değiştirmişken bir de Vida mı çıktı  :alala:

Roma, Domagoj Vida'yı gündemine aldı. (Sky Italia)

Roma, daha önce Inter'e de önerilen Domagoj Vida'yı transfer listesine aldı. (@DiMarzio)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Gece neler olmuş öyle  :alala: Daha yeni stoper değiştirmişken bir de Vida mı çıktı  :alala:

Roma, daha önce Inter'e de önerilen Domagoj Vida'yı transfer listesine aldı. (@DiMarzio)
Alacagi varsa hemen gonderek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alacagi varsa hemen gonderek
Bu sefer parayla gönderiyoruz  :ebebe: Roma cimridir fazla vermez ama  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu sefer parayla gönderiyoruz  :ebebe: Roma cimridir fazla vermez ama  :tabe:
Islak islak gonderiyoz iste
Aziz yildirimdan alsinlar bornozu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Vay be nereden nereye.. Sosyalkartal bile gelip transfer uydurmuyor bu hallere mi düşecektik?

Çevrimdışı KAP

sağbek önceliğimiz değil maç orta sahada kazanılıp kaybedilir.tabi orta saha sorunumuz mu var teknik adam sorunumuz mu var asıl mevzu orası.

Bence de oyle ama her maca Dorukhan sagbeke kayacak mi endisesi oluyor bende, her macin bir enstantanesinde Gokhan Gonul yuzunu burusturarak omzunu tuttugu bir sahne oluyor kesin. Sag bek sorunu bizde ortasaha sorunu demek aslinda. Medeli koysun raziyim da Dorukhan'a yazik oluyor orada.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kulup cok seffaf o sebeple bilemiyoz ne maas aldigini 2-2.5 arasi bisi aliyor tolgay herhalde
Paraya bah
Barselona real ortasahasinda bu parayi almayan 5-6 tane topcu vardir
Bu adam gider mi?
Oadro disi da kalmis, mis gibi sabah antreman aksam antreman yemegininde tesislerde yer saglikki yasar gebermez 90 yasina kadar yasar
Neden gitsin adam
Pekto gitti mi
Veli gitti mi

Mal mal adamlara cins cins paralar veriyorlar
Pektoya 1.7 milyon yuro sonra pepe babel karijma adriyano para alamiyor
Pektoya 170bin yuro cok be

Mesela bizim lens gider mi?
Nerde bulacah bu yagli sozlesmeyi

Benim de aşırı şeffaflıktan göremediğim bi Negredo fesihi var. Pepe giderken borcu alacağı vs virgülüne kadar gösterildi. Negredo bir yıllık alacağıyla mı gönderildi, içerideki parasını mı yaktı ne oldu bilen yok.
Vagner Love ne alıp da gitti? Neler ödendi?
Daha 200bin euro'ya Olcay'ın ts'ye gönderilmesi ve ts'ye yaklaşık 1 milyon dolar verilen gizli transferimiz Mertcan Çam olayları var.
Şeffaflığa gel. Geçen merak ettim bu yazın bizle alay eden Mertcan nerede oynuyor diye. Meğer bizim büyük umutlarla transfer ettiğimiz genç yetenek 3. Lig Grup 1'de Hekimoğlu Trabzon takımında forma terletiyormuş. Sen git Beşiktaş'tan eskinin 4. ligi, 1. lige Süper lig dendikten sonra 3. lig adını alan amatör ligin bir üstündeki lige düş. Kim inanır buna?
Fikret Orman yazın demişti "Mertcan sözleşme şartlarına uymadığı için fesih ettik" diye. Şartlara uysa baya amatörün bi tık üstü futbolcumuz olacakmış.. Çok şeffafız gerçekten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Orkan Cinar oynasin diyenleri gordukce uzuluyorum cidden sinirlenmeyi biraktim. Abicim bu adam adanademirsporda bile sans bulamadi,  niye Besiktasta oynasin biri bana aciklayabilir mi ? Sedat Sahinturku geri cagiralim oynatalim denilse onda belki biraz mantik ararim ama besiktasin kanatinda oynayacak adam bi alt ligde gittigi zaman orayi toz duman edebilmeli. Yoksa gule gule demeyi bilmemiz lazim. Zaten cogu kiralanan genclerimizin sonu hep 2.ligde sirkulasyon oyuncu olmak oluyor.

Yahu takımın en iyi oyuncusu geçen sene Eskişehirspor'da oynayan Dorukhan değil mi?

Senin elinde iyi kötü yatırım yaptığın, 22 yaşında bir adam var. Sezon bitti sayılır, çıkart kalan 15 maçta oynat. Göstersin hünerlerini, tutarsa 10 sene kanat aramazsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

10 milyon üstüne satmak lazım.

Şu anda takımın en çok maaş alan futbolcusu durumunda.

Çevrimdışı murat

Bence de oyle ama her maca Dorukhan sagbeke kayacak mi endisesi oluyor bende, her macin bir enstantanesinde Gokhan Gonul yuzunu burusturarak omzunu tuttugu bir sahne oluyor kesin. Sag bek sorunu bizde ortasaha sorunu demek aslinda. Medeli koysun raziyim da Dorukhan'a yazik oluyor orada.
işte asıl sorun ne sağbek ne ortasaha,necipten stoper uyduran,doğru kadroyu oyuna süremeyen,tek değişiklikle takımı çorbaya çeviren, futbolcuların tel tel dökülmesine zemin hazırlayan,adam kayıran otoritesini kaybetmiş hocada.şu takımda necip ve pektemek oynamaz önce zaten burada hata var.şu takım iyi bir teknik direktörle

gg(medel)     vida        mirin            adri
                        atiba(tolgay) dorukhan(ozi   )
                                      layiç               
                     lens(güven)                     caner
                                      burak

şeklinde çıkar ama tabi yeni bir teknik direktör gelip takımı toparlaması lazım.ozi ve tolgayı öldürdü hoca atiba ve lensi de süründürüyor burakta hazır değil.gg ve adrianodaki sorun yaş ile mi alakalı hoca sorunumu para sorunumu ondan emin değilim.             

Çevrimdışı mylife1903

Vay be nereden nereye.. Sosyalkartal bile gelip transfer uydurmuyor bu hallere mi düşecektik?
Sikaryona zu bjk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Müthiş fikir aslında

Satın alma opsiyonlu kiralama benim kafama acayip yattı :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

Yahu takımın en iyi oyuncusu geçen sene Eskişehirspor'da oynayan Dorukhan değil mi?

Senin elinde iyi kötü yatırım yaptığın, 22 yaşında bir adam var. Sezon bitti sayılır, çıkart kalan 15 maçta oynat. Göstersin hünerlerini, tutarsa 10 sene kanat aramazsın.

Sadece şunu söyleyim orkan için oynarsa keşke q7 yi göndermeseydik de böyle vasat altı adamlara kalmasaydık dersin.Bu sene en az 4-5 kez canlı izlemiş biri olarak söylüyorum.

Çevrimdışı sametbagan

en iyi yaptığımız şey stoper alıp satmak yemin ederim stoper sirkülasyonundan gına geldi bana.

Fikret orman yönetiminde tam 1 sezonu sağlıklı bir şekilde maçların yüzde doksanında oynayan ikili hatırlayamıyorum ben
1 hafta önce yazdım bu iletiyi.Şimdi vida haberleri çıkmaya başladı tekrar.Dediğim gibi stoper değiştirmekten gına geldi bana.
Sezon sonu yada seneye devre arası da mirin iyi çıkarsa onu da para lazım diye marcelo gibi okuturlar 3-5 e nasılsa 350 k aldık deriz.
Bizde burada yönetim güzellemesi yaparız.

Çevrimdışı mylife1903

Sadece şunu söyleyim orkan için oynarsa keşke q7 yi göndermeseydik de böyle vasat altı adamlara kalmasaydık dersin.Bu sene en az 4-5 kez canlı izlemiş biri olarak söylüyorum.
4-5kez oynadi mi o?
Tam tembel teneke sabah erken antreman varmis diye takim degistirmis falan riportajinda soyluyordu
2 sefer ayagi kirilan topcu almayacan zaten
At olsa kafasina sikarlardi

Etiketler: