2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4653360 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma, Beşiktaş yönetiminin sezon sonuna kadar kalması için yaptığı teklifi "Ailem Porto'da yaşamak istiyor." diyerek reddetti. (via: Fırat Günayer)

Çevrimdışı levitate

Quaresma, Beşiktaş yönetiminin sezon sonuna kadar kalması için yaptığı teklifi "Ailem Porto'da yaşamak istiyor." diyerek reddetti. (via: Fırat Günayer)
ya daha neye kalacak ne teklifi yav

adamın ailesi çekip gitmiş işte daha ne yapmasını bekliyolar 30 gol 30 asist falan mı

yolla gitsin yav uğraşılmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 nin eşi ve çocukları da istanbuldan ayrılmış

Trt spor

Gidiyor , mutlaka kanat almak lazım yada Adiriyi beke monte edip kanada Caneri koymak lazım ki hica böyle yapar diye düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

4 ay ailesinden ayrı dayansin okadar Mayıs sonu gider. Tabi arada 1 kırmızı kart daha sıkıştırırsa , 1 hafta Portekiz'e gider gelir.

Çevrimdışı Dr.Zeck

yahu daha ne sansi verilecek...lens 1.5 senede ne kilo verdi, ne adam gibi bir form tuttu, 60dk oynayacak fizigi yok, rakip takibi desen eksik, hucum presi zaten yok, sozum ona kontraya cikacak diyoruz bekle ki az bucuk ivemelensin, anca rakibi arkadan tutup iterek topu almaya calisiyor cunku hizlanamiyor. 

hadi bunlari gectim, illa her topcu hizli olmak zorunda da degil, fakat topu ezmiyor demissin ben de o zaman sorayim, topu kontrol edebiliyor mu ki ezsin? soyle tek hamlede stop ettigi tek bir pas yok, sek sek oynuyor arkadas 25 saniyede kontrol edebilirse basari.. 

yani bu elemani Quaresma'yla karsilastirmak zaten pek anlamli degil, arada siklet farki var, lens'in kariyer zirvesi quaresma'nin kariyer dibiyle karsilastirilir ancak. neyse olay Quaresma olayi degil.. Lens de en az Quaresma kadar buyuk bir problem Besiktas icin, hem aldigi maas hem vermedigi verim ve isgal ettigi forma. Ileriye yonelik bir yatirim desek degil, oynatip satalim desek bir anlami yok adam zaten 30unu gecmis, verdigimiz at yukuyle para da cabasi. genc bir oyuncu oynatsak en azindan yetistirelim satalim deriz, bu adamin Besiktas'ta bir gelecegi de yok bugunu de yok.

ben lens ile quaresmayı karsılastırmıyorum ki.. quaresma hucum presi yapıyorda ne oluyor bi çalım yiyince basıyortekmeyi bumu sizin savundugunuz adam ?

ben lense iyi de demedim ama adama geldiğinde pas atılacak zamanda pas atıyor quaresma bi rabona yapıcam diye tüm takımı oyundan düşürüyor bunu söylemeye çalışıyorum..

Bence fazla süre almadı moral olarakta çöküşe geçer insan.. he belki fazla süre alsa yine kötü olacak orasını bilmem ama sunu biliyorum ki quaresmanın gitmesi bence takımı bi tık ileriye atıcak..

Çevrimdışı yoruk

Şu Medel konusu..
Çok değil 1.5 yıl önce oynatmıyor diye hocaya neler neler yazıldı.Sonra form tuttu oynadı herkes alkışladı falan ama şimdi yerden yere vuruyorlar ? E arkadaş ne bu değişim ? Tamam çok formda değil şu ara ama Medel aynı Medel.Yaptığı şeyler aynı yapmadıkları hataları oyun tarzı da aynı ? Caner için de böyle yapıldı ,değişen ne oluyor ben anlamıyorum gerçekten taraftarın düşüncesi çok oynak herhalde.Biraz iyi gördün mü adamları beğenmemeye başlıyorlar.Yarın Dorukhan 'a saranlar olursa şaşırmam

Çevrimiçi murat

Şu Medel konusu..
Çok değil 1.5 yıl önce oynatmıyor diye hocaya neler neler yazıldı.Sonra form tuttu oynadı herkes alkışladı falan ama şimdi yerden yere vuruyorlar ? E arkadaş ne bu değişim ? Tamam çok formda değil şu ara ama Medel aynı Medel.Yaptığı şeyler aynı yapmadıkları hataları oyun tarzı da aynı ? Caner için de böyle yapıldı ,değişen ne oluyor ben anlamıyorum gerçekten taraftarın düşüncesi çok oynak herhalde.Biraz iyi gördün mü adamları beğenmemeye başlıyorlar.Yarın Dorukhan 'a saranlar olursa şaşırmam
medel iyi bir savaşçı ama daha ötesi yok.ondan en fazla verim ve n az zararı bek bölgesinde alırız.pozisyon bilgisi zayıf alan kapatamıyor ama birebirde her adamı yer bitirir.koy beke teke tek oynasın orada rakibiyle hem tehlkeli bölgeden uzak durmuş olur.fiziki boyutlarıda stoper ve defansif ortasaha için biraz kısa.

Çevrimiçi Necmi

Bizde Lens kötü oyuncu demiyoruz ama Lens > Q7 dersen orada dur derler adama

Biri 3 metreden gelen topu ayağından 1 metre aşmadan kontrol edemiyor , oteki 30 metreden gelen topu Topuğuyla yumuşatıp önüne alıyor

Biri 40 metreden ayağa top atıyor oteki 10 metreye atamıyor

Lensin normal bir Orta açamadığı yerden Q7 rabona ile açıyor o ortayı

Yabanci sitelerde adamlar Neymar vs Q7 videoları yapıyor bizimkiler de Lens daha iyi topcu diyor :lol: :lol: :kop: :kop: :kop:
quaresma ne ortası açıyor işde 400  orta açınca 10 isabet sağlıyor
sen ona verdiğin şansı lense verde gör 400 orta açmıyor ama açtığı her ortayı ceza sahasına düşürüyor.
şu an Beşiktaşa başkan olsam 5 dakika sonra quaresma ile Beşiktaşın adı yan yana gelmez.
5 dakika  bile kulüpte tutmam bak kulübede demiyorum.
kötü oyuncu iyi oyuncu tartışması yapmıyorum ama takıma bunun kadar zarar veren ikinci bir oyuncu hatırlamıyorum
sürekli yeteneklerinden bahsediyorsunuz. sahaya yansıtmadıktan sonra yemişim yeteneğini
adam sırf ego çalım yerse egosu zarar görür döner tekmeyi yapıştırır. kötü oynadığında kendini attırmaya uğraşır
takım kaybetmiş kazanmış bu maç hayatiymiş onun için hiç önemi yok
gitmek istiyordur çünkü artık arkasında tribün taraftarı kalmadı en ufak bir yanlışında yuhalanıyor
duran topun başına geçse yuhalanıyor onun için Beşiktaşda yol kapandı. Artık tribün orta açmasını istemiyor sürekli bir
tepki oluyor orta açamazsa duran top kullanamazsa quaresma takımı on kişi bırakır hiç birşey yapamaz
akhisar maçında gördük takım böyle oynarsa quaresma takıma giremez. çünkü hiç birşey yapamıyor.
evet müthiş yetenek ama o yeteneği bir maç bile Beşiktaş için kullanmadı gittiği hiç bir takım için kullanmıyor
zaten o nedenle tutunamıyor bir bizi buldu bizim taraftar dışında ona tahammül edecek bir taraftar yok.
porto demeyin orası durak ve ordayken kim istese hemen yolluyorlar.
porto dışında Beşiktaş dahil her takımdan gönderildi. ama sorarsanız büyük yetenek avrupa onu konuşuyor
ama gençken bile Beşiktaş dışında talibi olmadı. Balatolli de büyük yetenek ama hiç bir yerde tutunamıyor.
yetenek kendi başına yetmiyor. quaresmayı lens gibi yapıp iki maç kulübede oturtup maçın bitmesine 5-10
dakika kala sok bakalım ne olacak iyi oyuncu profesyonel olandır. bana trivella yapan oyuncu değil
Beşiktaş kazansın diye ter akıtan oyuncu lazım. böyle bakınca bırak bağı quaresma lensin akıttığı tek damla
ter olamaz yetenekliymiş yemişim yeteneğini. yetenekli olmasın dümdüz oyuncu olsun ama takım için oynasın
bana yeter. adam sağ açık oynuyor quaresma yüzünden ya kulübede ya solda itilip kakılıyor yinede çıkıp
mücadelesini veriyor sen quaresma ile lensi yer değiştir bak bakalım bir gün bile Beşiktaşda tutabilecekmisin
dünya yıldızımızı.

Çevrimdışı yoruk

medel iyi bir savaşçı ama daha ötesi yok.ondan en fazla verim ve n az zararı bek bölgesinde alırız.pozisyon bilgisi zayıf alan kapatamıyor ama birebirde her adamı yer bitirir.koy beke teke tek oynasın orada rakibiyle hem tehlkeli bölgeden uzak durmuş olur.fiziki boyutlarıda stoper ve defansif ortasaha için biraz kısa.
Doğru..
Ama mesajımda asıl olarak şunu demek istedim.Oyuncu aynı oyuncu alan savunması bilgisi çok zayıf.Geldiğinde de böyleydi alkış alkış hep.Şimdi yine böyle.Ama gitsin gitsin futbolcu değil diyorlar  :evillol:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yerli genc futbolculari koy oynasin. Transfer yapmak ahmakliktir. Zaten batacak butun kulupler, ilk batanlardan olmayalim.

Avrupa basarisi falan hikaye artik. Kendi yetistirdigimiz futbolcularla Turk ligini domine etmemiz lazim. Gerisi hikaye.

Çevrimdışı Librarius

quaresma ne ortası açıyor işde 400  orta açınca 10 isabet sağlıyor
sen ona verdiğin şansı lense verde gör 400 orta açmıyor ama açtığı her ortayı ceza sahasına düşürüyor.
şu an Beşiktaşa başkan olsam 5 dakika sonra quaresma ile Beşiktaşın adı yan yana gelmez.
5 dakika  bile kulüpte tutmam bak kulübede demiyorum.
kötü oyuncu iyi oyuncu tartışması yapmıyorum ama takıma bunun kadar zarar veren ikinci bir oyuncu hatırlamıyorum
sürekli yeteneklerinden bahsediyorsunuz. sahaya yansıtmadıktan sonra yemişim yeteneğini
adam sırf ego çalım yerse egosu zarar görür döner tekmeyi yapıştırır. kötü oynadığında kendini attırmaya uğraşır
takım kaybetmiş kazanmış bu maç hayatiymiş onun için hiç önemi yok
gitmek istiyordur çünkü artık arkasında tribün taraftarı kalmadı en ufak bir yanlışında yuhalanıyor
duran topun başına geçse yuhalanıyor onun için Beşiktaşda yol kapandı. Artık tribün orta açmasını istemiyor sürekli bir
tepki oluyor orta açamazsa duran top kullanamazsa quaresma takımı on kişi bırakır hiç birşey yapamaz
akhisar maçında gördük takım böyle oynarsa quaresma takıma giremez. çünkü hiç birşey yapamıyor.
evet müthiş yetenek ama o yeteneği bir maç bile Beşiktaş için kullanmadı gittiği hiç bir takım için kullanmıyor
zaten o nedenle tutunamıyor bir bizi buldu bizim taraftar dışında ona tahammül edecek bir taraftar yok.
porto demeyin orası durak ve ordayken kim istese hemen yolluyorlar.
porto dışında Beşiktaş dahil her takımdan gönderildi. ama sorarsanız büyük yetenek avrupa onu konuşuyor
ama gençken bile Beşiktaş dışında talibi olmadı. Balatolli de büyük yetenek ama hiç bir yerde tutunamıyor.
yetenek kendi başına yetmiyor. quaresmayı lens gibi yapıp iki maç kulübede oturtup maçın bitmesine 5-10
dakika kala sok bakalım ne olacak iyi oyuncu profesyonel olandır. bana trivella yapan oyuncu değil
Beşiktaş kazansın diye ter akıtan oyuncu lazım. böyle bakınca bırak bağı quaresma lensin akıttığı tek damla
ter olamaz yetenekliymiş yemişim yeteneğini. yetenekli olmasın dümdüz oyuncu olsun ama takım için oynasın
bana yeter. adam sağ açık oynuyor quaresma yüzünden ya kulübede ya solda itilip kakılıyor yinede çıkıp
mücadelesini veriyor sen quaresma ile lensi yer değiştir bak bakalım bir gün bile Beşiktaşda tutabilecekmisin
dünya yıldızımızı.

Gittiği gün gerçekten çok sevineceğim. Burda defalarca yazdım, Quaresma’nın modern futbolda yeri yok. Herif çizgiye yapışık halde 10 metrelik alanda takılıyor 90 dakika boyunca. Ne yerleşik oyunda ne de kontralarda var. Takım içinde de sevildiğini hiç zannetmiyorum. İnşallah yarın bileti kesilir ve çok sevdiği Portosuna kavuşur. Böylece biz de onu güzel hatırlarız. Yoksa ıslıklarla küfürlerle uğurlanır böyle devam ederse.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Şu Medel konusu..
sorun şu oyuncular sürekli geri gidiyor bir medel değil hepsinde var bu sorun.

Çevrimiçi Necmi

Gittiği gün gerçekten çok sevineceğim. Burda defalarca yazdım, Quaresma’nın modern futbolda yeri yok. Herif çizgiye yapışık halde 10 metrelik alanda takılıyor 90 dakika boyunca. Ne yerleşik oyunda ne de kontralarda var. Takım içinde de sevildiğini hiç zannetmiyorum. İnşallah yarın bileti kesilir ve çok sevdiği Portosuna kavuşur. Böylece biz de onu güzel hatırlarız. Yoksa ıslıklarla küfürlerle uğurlanır böyle devam ederse.
takım merkezden hücum ediyor elini kaldırmış top istiyor
sürekli böyle takımın bütün balans ayarını bozdu.
şu anda ıslıklarla uğurlanıyor zatende bunu görmesi gerekenler görmüyor
çok az kaldı forma giyip sahaya bile çıkamayacak quaresmayı alkışlayan sayısı 500
kişiyi geçmez ama dişini sıkan 40 bin kişi var tribünde ufacık bir patlamaya bakar
artık duran topun başına geçse tribün uğuldamaya başlıyor orta açsa homurdanma başlıyor
ama şenol hocanın bunları görmesi için oyuncunun arka arkaya her maç yuhalanması lazım her halde
oziyide böyle yedi oynamaması lazımdı sürdü sahaya 30 da çıkardı bir sonraki maç yine sürdü devre arası çıkardı
böyle yapa yapa tribünleride biledi şimdi sahaya sürse ayağına top geldiği anda ıslıklanıyor.
şimdi hocanın oyunu tam tribünlerin istediği kıvama geldi artık kolay kolay taviz vermezler isteyecekler bu oyunu
orta açılmasını istemezler. zaten quaresmada artık tribün tepkisinden orta açmaya çekiniyor
heleki şut mesafesinde duran top falan kullanmaya kalkarsa taraftar sahaya bile inebilir
en son taraftar tepkisini gören atiba almışdı topu elinden
quaresmanın gitmesi hocanın geleceği açısındanda önemli zaten buraka kefil olduktan sonra
oyunu kolay kolay quaresma endexli yapamaz. şu anda tek derdi buraktır kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminin kapanmasına son 7 gün kaldı. Q7 ve Vagner Love'un takımdan ayrılmasını bekliyorum. Yerlerine birinin alınacağını, transfer yapacağımızı düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Transfer döneminin kapanmasına son 7 gün kaldı. Q7 ve Vagner Love'un takımdan ayrılmasını bekliyorum. Yerlerine birinin alınacağını, transfer yapacağımızı düşünmüyorum.

Hic gerek yok transfere. Eksik bolge varsa altyapidan cikarsinlar. Bu saatten sonra bulacagin oyuncudan hayir gelmez, menajer kakalamasi olur.

Çevrimdışı Librarius

takım merkezden hücum ediyor elini kaldırmış top istiyor
sürekli böyle takımın bütün balans ayarını bozdu.
şu anda ıslıklarla uğurlanıyor zatende bunu görmesi gerekenler görmüyor
çok az kaldı forma giyip sahaya bile çıkamayacak quaresmayı alkışlayan sayısı 500
kişiyi geçmez ama dişini sıkan 40 bin kişi var tribünde ufacık bir patlamaya bakar
artık duran topun başına geçse tribün uğuldamaya başlıyor orta açsa homurdanma başlıyor
ama şenol hocanın bunları görmesi için oyuncunun arka arkaya her maç yuhalanması lazım her halde
oziyide böyle yedi oynamaması lazımdı sürdü sahaya 30 da çıkardı bir sonraki maç yine sürdü devre arası çıkardı
böyle yapa yapa tribünleride biledi şimdi sahaya sürse ayağına top geldiği anda ıslıklanıyor.
şimdi hocanın oyunu tam tribünlerin istediği kıvama geldi artık kolay kolay taviz vermezler isteyecekler bu oyunu
orta açılmasını istemezler. zaten quaresmada artık tribün tepkisinden orta açmaya çekiniyor
heleki şut mesafesinde duran top falan kullanmaya kalkarsa taraftar sahaya bile inebilir
en son taraftar tepkisini gören atiba almışdı topu elinden
quaresmanın gitmesi hocanın geleceği açısındanda önemli zaten buraka kefil olduktan sonra
oyunu kolay kolay quaresma endexli yapamaz. şu anda tek derdi buraktır kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

Dorukhan’ın golünde de aynısını yapmış. Mesela o şut gol olmasa el kol hareketiyle Dorukhan’a tepki gösterirdi. Oyuncular bunu yaşamamak için topu hep buna atıyor. İnşallah bugün güzel haberi alırız. Eğer yönetim onu tutarsa sahada kabadayı kesilir başımıza. 36 yaşında adama süperstar muamelesi yapılıyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Doğru..
Ama mesajımda asıl olarak şunu demek istedim.Oyuncu aynı oyuncu alan savunması bilgisi çok zayıf.Geldiğinde de böyleydi alkış alkış hep.Şimdi yine böyle.Ama gitsin gitsin futbolcu değil diyorlar  :evillol:
bence bu konuda yanılıyoruz orta saha öyle boşki her yere koşmak zorunda kalıyor
insanlar işlerini düzgün yapmayınca çabalayanların üstüne daha yük biner ve hataya sefk eder
medeli önünde düzgün bir sekizle görmedikki. Dorukhan iyi ama oda şu anda kendini gösterme derdinde
daha olgun oyunu olmadı. stoperler sürekli değişiyor sol bekte sorun yaşıyoruz bir yerde sabit oynayamıyor
ordan oraya gönderiliyor oturamadı yerine alanları belirlensin ondan sonra hüküm keselim şu takımda medele hüküm kesilmez.
takımda sürekli komutanlar olmaz bu takımın askerede ihtiyacı var. taraftar herkesin komutan olmasını istiyor
sorun medelde değil takımın lideri yok tüm oyuncular savruluyor aslında
libero kesicidir ve dünyanın en iyi kesicilerindende biri libero oyun kurmaz oyunu sekiz kurar bizde sekiz olmayınca
bunu medelden bekliyor insanlar. Taliscayıda taraftar böyle yedi adam on oynuyor herkes orta sahaya gelsin oyun kursun istedi ozinin yapamadıklarını
taliscadan istediler. yapmayınca kötü oldu. şimdide sekizin yapması gereken işi medelden bekliyorlar yapmayınca kötü oluyor

sekize ya adam gibi biri gelmedikçe yada dorukhana bu sorumluluk tam olarak verilip görev tanımı yapılmadıkça
çok altı ve on numara gömeriz biz. yere göğe sığdıramadığımız atiba iki senedir neden kötü.
önce takımın hayati sorununu çözmek lazımki sonra altının onun aksayıp aksamadığını görelim.
biz iki senedir ortadan hücum edemiyoruz onu bırak her maç orta sahamız hangar gibi maça bakıyorsun bazen orta sahada oyuncu olmuyor
bomboş şimdi bu göbekle sen liberodan ne bekleyebilirsin koskoca orta sahada nereye koşacağını şaşırıyor atak kesmeye çalışmaktan oynamaya zaman bulamıyor
mesela tolgayı çok eleştiriyoruz ama onun oynadığı maçlarda medel çoğunlukla övgü aldı atağa kalkarken garip çalımlarından
falan top kaybı yapıyordu ama hiç bir zaman tolgay oynarken orta saha düşmüyordu. onun sorunu hücuma katkısının yetersizliği
ozi oynarken sola kaçar orta sahayı hep boş bırakır bunu doldurmak için on numara geriye gelir medel deli dana gibi ordan oraya koşar
sonuç ne hücumda ne savunmada balans tutmaz. sekiz altıylada kordine onlada kordine olmak zorunda tolgay altı ile olup on ile olamıyordu
ozi sekiz olduğunun bile farkında değil ya sola kaçar yada kaçamazsa rakibin arkasına saklanır hiç birini yapamadımı
topu sakın bana atmayın diye atılacağı yeri gösterir.
oyuncu yuhalanmasını kabul etmem ama gerçekten hak ediyor.
bizim en büyük eksikliğimiz üç senedir sekiz numara şimdi dorukhanın biraz oynaması bile takımda boşuna bu kadar fark yaratmıyor.
dorukhanı gördükten sonra kimse artık oziye tolgaya tahammül etmez.
bizim sorunumuz medel değil o görevini layikiyle yapıyor yeterki görevi dışında birşey istenmesin.
neleri yapamadığını yapması gerektiğini söylüyorsunuzda o istediğiniz şeyleri yanlış oyuncudan ve yanlış mevkiden istiyorsunuz.
her zaman söylüyorum her oyuncu asıl mevkisinde yapması gerekeni doğru yapsa yeter
biz kaç yıldır stoperden oyun kurmasını istedik kurmadı diye pepe bile tukaka oldu liberodan oyun kurmasını istedik kurmadı
tukaka oldu on numaradan oyun kurmasını istedik kurmadı tukaka oldu libero serbest adamdır topa ilk müdahaleyi yapar
ikinci görevide stoperlerin arkasını süpürmektir bunu medel on numara yapıyor topu kaptığı andada ya sekize gönderecek yada bekler haraketlenirse onlara gönderecek
bizde ne oluyor ortada vereceği sekiz yok sola dönse bekimiz hücum bölgesinden gelmemişki topu alsın GG de bunu tam yapamıyor
ne yapacak uzunmu oynasın. kimse görmüyor atibada oynarken hep stoperlere dönüyor. stoperler birbirine atıyor
biz savunmadan çıkmak için kaç pas yapıyoruz kendi yarı sahamızda topu ne kadar tutuyoruz buna bakan varmı
mesela en çok pasla golü bulduğumuz pozisyon son maç 17 pas yapmışız pasların bir kısmı zaten savunma oyuncularımız arasında olmuş ordan
sola göndermişiz sonra hücum oyuncuları arasında olmuş 17 pas içinde orta saha yok işde böyle bir kopukluk var
dorukhan oynuyordu ama hücum bölgesindeydi pas alışverişlerine bakın hep orta saha boş kalıyordu.
o boşluğu gören rakip oldumu bizi dağıtıyor. sonrada medel suçlu oluyor çünkü adam mücadele ediyor
çok fazla yere koşunca hatada yapıyor ister istemez

Çevrimiçi Necmi

Hic gerek yok transfere. Eksik bolge varsa altyapidan cikarsinlar. Bu saatten sonra bulacagin oyuncudan hayir gelmez, menajer kakalamasi olur.
Ne alakası var tarihimiz böyle gelip takımı sırtlayan oyuncularla dolu.
bu saatten sonra değerli olduğu için son ana kadar iyi fiyat isteyip alıcı bulamadıkları
oyuncuları son dakikada elden çıkartmak zorunda olanlarda oluyor.
iyi bir takım ümidi kalmayınca oyuncuylada pazarlık şansın artıyor.
kabul edelim türk takımlarını son seçenek görüyor biraz vasatın üstündeki oyuncular.
son seçeneklerde son anda değerlendirmeye alınır.
bu saatten sonra dediğinize alışın artık bizim transfer döneminin başında iyi oyuncu alma şansımız yok.
tek şekilde alabilirsin oyuncunun burası hakkındaki tüm olumsuzluklarını yıkacak yüksek bir maaş vererek
başka türlü bekleyeceksin birden çok oyuncudan hangisi takım bulamazsa üstüne atlamak için onu bile ikna etmek
zor oluyor.

ilave: Kendinizi bayern manu real barça falanmı sanıyorsunuz iyi oyuncuyu istediğiniz anda koşarak size gelsin.
fransa liginin orta seviye takımı istesin oraya gider sana gelmezler. bu ingiltere ispanya almanya italya içinde
geçerli.
hayaller yüksekte birazda gerçeklere bakmak lazım.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2019, 03:53:31 Necmi ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bende boyle dusundugum icin transfer yapilmasin diyorum.

Besiktas’in isine yarayacak oyuncuyu bu lige getirmesi icin 4 milyon ve uzeri maasi gozden cikarmasi lazim. Bizim artik boyle transfer yapacak durumumuz kalmadi. Konoplyanka monopolinka diye hayal kuranlar var. Gelecek vaat etmeyen hocayla yeni transfer isine hic girmeyelim. Hoca alt yapidan oyuncu cikarmaya baksin. Sampiyon yapacagi yok zaten.

Hocanin oyun sistemi degisti, artik o kadar orta acmiyoruz diye kandirmayin. Hoca takimi takim yapamadiktan sonra en iyi taktikle sahaya ciksa ne olur.
Ne alakası var tarihimiz böyle gelip takımı sırtlayan oyuncularla dolu.
bu saatten sonra değerli olduğ u için son ana kadar iyi fiyat isteyip alıcı bulamadıkları
oyuncuları son dakikada elden çıkartmak zorunda olanlarda oluyor.
iyi bir takım ümidi kalmayınca oyuncuylada pazarlık şansın artıyor.
kabul edelim türk takımlarını son seçenek görüyor biraz vasatın üstündeki oyuncular.
son seçeneklerde son anda değerlendirmeye alınır.
bu saatten sonra dediğinize alışın artık bizim transfer döneminin başında iyi oyuncu alma şansımız yok.
tek şekilde alabilirsin oyuncunun burası hakkındaki tüm olumsuzluklarını yıkacak yüksek bir maaş vererek
başka türlü bekleyeceksin birden çok oyuncudan hangisi takım bulamazsa üstüne atlamak için onu bile ikna etmek
zor oluyor.

ilave: Kendinizi bayern manu real barça falanmı sanıyorsunuz iyi oyuncuyu istediğiniz anda koşarak size gelsin.
fransa liginin orta seviye takımı istesin oraya gider sana gelmezler. bu ingiltere ispanya almanya italya içinde
geçerli.
hayaller yüksekte birazda gerçeklere bakmak lazım.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Gercek su ki Turk futboluyla beraber bizde batiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

ne  oldu gercekler aci geldi herhalde dimi yazik :akuma:
bu mesajı attığına göre senin üzerinden alıntı yapıp bir konuya açıklık getirelim
bu forumda bir mesajın silinmesi için forum kurallarına aykırı olması gerekir. Silinen mesaj üzerindende işlem yapılır
burda silinildiği düşünülen mesajlarda aslında silinmiyor futbol başlığınıda açtığımız için çift başlık oldu ve karma yazılıyor
başlığında konu dışı olan mesajlarıda asıl konusuna bir süre sonra taşıyoruz bunu hemende yapmıyoruz
sadece transfer bilgisi almak için girenler bir sürü konu dışı mesaj okumasın diye belirli aralıklarla mesajı ilgili konusuna taşıyoruz.
yaptığımız şey hem insanların mesajlarının silinip heba olmasını önlemek hemde konuları doğru şekle sokup
daha okunabilir olmasını sağlamak. Ama nedense sürekli suçlanıyoruz. aslında sizleri mesaj akışınızı bozmamak için arka
planda bir sürü mesai harcıyoruz.
bu tip sıkıntı görenler aslında Beşiktaş arena hasabına özel mesaj atarak kolayca bilgi alabilir. Her mesaja geri dönüyoruz gerekli açıklamayı yapıyoruz.
bunu yapma yerine forumda posta koymayada bize karşı kötü niyet olarak görüyoruz bunu konu dışı olarak değerlendirip işlem yapıyoruz.
insanların sorunu varsa çözümü bizimle irtibata geçerek çözerler bunu forumda yapmak hem insanları meşgul etmek
hemde haksız oldukları bir konuda tavır göstererek seninde yaptığın gibi konuyla alakası olmayan insanlarında
ceza almasına sebep oluyorlar. Burda sırf sorun çıksında foruma çatalım diye hazır bekleyenler var. Bu tip atılan mesajlarda birilerine gaz veriyor
bu nedenlede çok iyi niyetle bakamıyoruz.
insanlar kendi düşüncelerine zıt düşündüğümüzde hemen eleştiri kaldıramıyoruz mesajları siliyoruz damgasını yapıştırıyor
bizim sildiğimiz hiç bir mesaj yok silinenler sizin görmediğiniz bir alan var oraya taşınıyor. ordada forum kurallarına aykırı olan mesajlar dışında hiç mesaj bulamazsınız
silinen mesajda ya küfür hakaret yada aşağılayıcı üslup olur. yada foruma yakışmayacak üslup kullanılmış olur
yada renklilerden bahsedilmiştir. Beşiktaş başlığındaki renkli sohbetleri direk silinir.
bunlarda bir kişinin aldığı kararla olmuyor. silinen mesaj bir başka forum kurulu üyesinin itirazı olursa tartışılır
ve gerekiyorsa geri alınır. Bazen hızla toplu silme yapılması gerekiyor arada haksız yere silinmiş mesaj olursa geri alınır
mesaj sahibinide özel mesajla bilgilendirir özürümüzü dileriz.
her tartışma net karara bağlanamıyorsa forum üyesi lehine karar alınır. Bu nedenle aslında raporlanan mesajlarda ceza oranı düşükdür.
maç başlıklarında maç günü yazılan bir çok mesaj sadece silinmekle yetiniliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolga-Tolgay-Pektemek-Töre-Quaresma-Love

Gitme nöbentindeyim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga-Tolgay-Pektemek-Töre-Quaresma-Love

Gitme nöbentindeyim.
Tolgea - Töre sene sonu gider

Love - Q7 gitsin şimdilik yeter

Pekto uygun bir maaşa kalsın BATIYORUZ ! Acil alt yapıya yönelmemiz lazım

Seneye Vida da satilsin Mirinin yanına Alpay veya Ege den birini yerlestirelim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık