Peki, bu yeni anlaşmaya uymayan ve gelirinden fazla harcayan kulüplere YD'nin dediği gibi TFF'nin transfer yasağı, puan silme, lisans vermeme cezalarını uygulayacağına inanabiliyor musun?
yok takımına göre muamele yaparlar ama işde orda uefa devreye giriyor
tff uygulayamaz ama kredi tahtası kapanacağı için kredi çekemeyecek borçlansada ödemeyecek birde
yöneticileri sorumlu tutan yasa çıkarsa önüne geçerler bu sefer kulüplerin yöneticilere dava açma hakkı doğuyor
kimse cesaret edemez.gelir gider dengesini %20 nin üstünde bozamassın kuralı uefada var zaten
bunuda çatır çatır uyguluyorlar uymayan ffp kıskacına giriyor. tff birşey yapmayacak uefa kurallarıyla bire bir entegre olacak tff uygulamasa uefa uygular artık eski devir bitti. eskiden herşeye göz yumuyorlardı şimdi fifa uefa işin çok içinde
kulüpleri direk mali olarak denetliyor müfettiş atıyor türk kulüpleri topun ağzında tff yide sıkıştırıyor
denetimi sağla diye pek oynayacakları yer kalmadı aslında uefa hamle yapmasaydı fenerin bu durumda olduğunu kim bilecekti
ben 3-4 yıldır bunun olacağını söylüyordum fener batık diye haberler geliyordu şimdi düştükleri duruma bak ben bunun olacağını iki sene önce söylemişdim arkadaşlar fenere birşey olmaz diyorlardı adamlar küme düşecek gs ye arsalar kısa bir nefes aldırdı oda bitti
önümüzdeki sene gs fenerdende beter olur