2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4659257 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Bende beğendim, fotoğraf bana olumlu  duygular verdi, Ayaktaki futbolcudan söz ediyorsak tabiiki.  :)

Futbolcu dediğin Amokachi gibi olacak önce omuzu koyacak rakibi sendeletecek ondan sonra deparla basıp gidecek...

Ah Amokachi ah doyamadık deparlarına :isad:

Kara trendi mübarek...

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcu dediğin Amokachi gibi olacak önce omuzu koyacak rakibi sendeletecek ondan sonra deparla basıp gidecek...

Ah Amokachi ah doyamadık deparlarına :isad:

Kara trendi mübarek...
Tsye saplamisti cok fena

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2019, 19:51:54
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
icardi ile soriano'yu da salmıştı barça. bazı oyuncular yetenekli olsa da potansiyelini sonradan ortaya çıkarabiliyorlar.

Bu açıklama ve örnek beni çok rahatlattı . 👍
Onlar kadar performansa gerek yok zaten bizim ligde 😊

Çevrimiçi Rasim

onun herkes farkında abi bize karşı attığı gol yoksa bir oyuncunun bu sefer bizim maçta oynadığı maçı koyuyor adamlar.

arka planda o ertugrul denilen lavuk var güya Besiktasli geciniyor o hazirliyor görselleri :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Peki, bu yeni anlaşmaya uymayan ve gelirinden fazla harcayan kulüplere YD'nin dediği gibi TFF'nin transfer yasağı, puan silme, lisans vermeme cezalarını uygulayacağına inanabiliyor musun?
yok takımına göre muamele yaparlar ama işde orda uefa devreye giriyor
tff uygulayamaz ama kredi tahtası kapanacağı için kredi çekemeyecek borçlansada ödemeyecek birde
yöneticileri sorumlu tutan yasa çıkarsa önüne geçerler bu sefer kulüplerin yöneticilere dava açma hakkı doğuyor
kimse cesaret edemez.gelir gider dengesini %20 nin üstünde bozamassın kuralı uefada var zaten
bunuda çatır çatır uyguluyorlar uymayan ffp kıskacına giriyor. tff birşey yapmayacak uefa kurallarıyla bire bir entegre olacak tff uygulamasa uefa uygular artık eski devir bitti. eskiden herşeye göz yumuyorlardı şimdi fifa uefa işin çok içinde
kulüpleri direk mali olarak denetliyor müfettiş atıyor türk kulüpleri topun ağzında tff yide sıkıştırıyor
denetimi sağla diye pek oynayacakları yer kalmadı aslında uefa hamle yapmasaydı fenerin bu durumda olduğunu kim bilecekti
ben 3-4 yıldır bunun olacağını söylüyordum fener batık diye haberler geliyordu şimdi düştükleri duruma bak ben bunun olacağını iki sene önce söylemişdim arkadaşlar fenere birşey olmaz diyorlardı adamlar küme düşecek gs ye arsalar kısa bir nefes aldırdı oda bitti
önümüzdeki sene gs fenerdende beter olur

Çevrimdışı kyiv

Tsye saplamisti cok fena

Gollerini izledim tekrar az önce...Galatasaray Fenerbahçe delmiş geçmiş hem pasör hem de azımsanmayacak kadar golcüydü.

Çevrimdışı Akil Emre

Bu arda muhabbeti nerden çıktı, hiç ihtimal vermiyorum ama

Çevrimdışı mylife1903

arka planda o ertugrul denilen lavuk var güya Besiktasli geciniyor o hazirliyor görselleri :akuma:
Basalim mekani abi
Burda ertugrul denilen bir hiyar varmis diye

Çevrimdışı Orhan_

Neden ya?

Biz bırakmamış olsaydık Monaco'lu Thierry Henry bize teklif yapacaktı, neden bıraktığımızı anlamamıştı falan.

Dün öyle yazıyordu haber siteleri?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorunun cevabını habere inananlar versin :icool:

Çevrimiçi Rasim

su sahis https://twitter.com/EAkgunduz  :busted_cop:
Beşiktaş!

Çevrimdışı scarfright

Doğru eger daha önce 1903e mesaj attıysan çekilişe katılmış oluyorsun her ay çekiliş yapiyorlar bende sezon basi bilet kazanmıştım
Teşekkür ederim. Sanırım bi mesaj atmıştım bununla ilgili. İlk seferden tutturdum ne güzel:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Rasim

yok takımına göre muamele yaparlar ama işde orda uefa devreye giriyor
tff uygulayamaz ama kredi tahtası kapanacağı için kredi çekemeyecek borçlansada ödemeyecek birde
yöneticileri sorumlu tutan yasa çıkarsa önüne geçerler bu sefer kulüplerin yöneticilere dava açma hakkı doğuyor
kimse cesaret edemez.gelir gider dengesini %20 nin üstünde bozamassın kuralı uefada var zaten
bunuda çatır çatır uyguluyorlar uymayan ffp kıskacına giriyor. tff birşey yapmayacak uefa kurallarıyla bire bir entegre olacak tff uygulamasa uefa uygular artık eski devir bitti. eskiden herşeye göz yumuyorlardı şimdi fifa uefa işin çok içinde
kulüpleri direk mali olarak denetliyor müfettiş atıyor türk kulüpleri topun ağzında tff yide sıkıştırıyor
denetimi sağla diye pek oynayacakları yer kalmadı aslında uefa hamle yapmasaydı fenerin bu durumda olduğunu kim bilecekti
ben 3-4 yıldır bunun olacağını söylüyordum fener batık diye haberler geliyordu şimdi düştükleri duruma bak ben bunun olacağını iki sene önce söylemişdim arkadaşlar fenere birşey olmaz diyorlardı adamlar küme düşecek gs ye arsalar kısa bir nefes aldırdı oda bitti
önümüzdeki sene gs fenerdende beter olur
iyide abi biz bu banka isine neden giriyoruz bize faydasi varmi bizi gene kekliyecekler gibi geliyor bana Seba döneminde bu vergileri af durumu vardi ordada bizi keklemislerdi birinde 100 küsür milyon birinden 30-40 arasi birsey bizdende 3 milyon indirim yaptilar diye biliyorum :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bahsettigin gibi olursa hic acimasinlar. Uymayan takimin ipini ceksinler.

Ben bu isin ucunda isik goremiyorum. Bu kadar batik durumdan cikmanin tek yolu giderleri azaltip, ozune donmektir. Yani sporcu yetistirmektir, uretmektir. Ama biz hep tuketiyoruz.

Kulupler bu dar kiskacin icinde alt yapiya yonelir diyecem ama yeterli sporcu yetistiremiyoruz. Cok nadir, Cengiz Under gibi cikiyor.

Bizim altyapidaki cocuklari incelesek cogu eski-yeni yonetici akrabasi cikar heralde. Gunahlarini almiyim ama oyle sanki.
devlet bankası değil bankalar birliği tüm bankaları kapsıyor zararı telafi etmeye çalışmıyorlar
direk ticaret yapıyorlar hemde kendilerini garanti altına alarak. bu işden zararlı çıkan aslında kulüpler
ama denize düşen yılana sarılır diyorlar. uygulanma diye birşey yok mecbur uygulayacaklar işin içinde finans sektörleri var ve kulüplerle bunlar anlaşıyor. her kulüple ayrı ayrı anlaşılacak devletin yaptığı tek şey bankaların alacaklarını garanti altına almak bunuda ipotekle sağlayacaklar bu anlaşma koşulları bankaların lehine. riske girmeden para kazanıyorlar ortada yanlış bir şey yok
bankalar adına peşkeş çekilen birşey yok şu an kur yüksek faizler yüksek ülke batık durumda bu yapılanma kararı alınmak zorundaydı
iş sadece kulüpler değilki bu karar genel alındı kredi borcu olan özel her şirket bu yapılanmayı yapabilir kulüplere özel alınmış bir karar değil zaten açık açık söylediler bu kulüplere peşkeş çekmek değil diye herkesin kredibilitesi tükendi bankalarda çıkmaza girdi bu yapılanmalar olmasa onlarda ipin ucunda kredi veremiyorlar mevcut kredilerini nakte çeviremiyorlar insanlar firmalar batarsa onlarda batar. o döngüyü sağlamak zorundalar anladığım bu her iki kurumuda kurtarma yolu geri dönüşü olmayan kredi firmayı batırdığı gibi bankayıda batırır. firmanın ödeyemez duruma gelmesi bankanın işine yaramaz. ödeyebilir hale getirmek zorundalar. açık söylüyorlar bu borç zaten finans borcu ve bunu kulüpler ödeyemez duruma geldi diyorlar bunu ödenebilir hale getirmek zorundalardı garantisiz yapamıyorlardı şimdi devlet araya girdi ödeme garantisini ipoteklerle sağlıyor bankalar parasını kurtarıyor 5 yılda geri gelmesi gereken parayı on yılda kurtaracaklar ama bunun faiz farkınıda alacaklar söylüyor naklen yayın geliri bu borcu 4 yılda ana para olarak ödüyor diyor 2 yılda faizi ediyor naklen yayın anlaşması 5 yıllık yapıldı bir yılı riske atıyorlar o bir yılda önemli değil zaten 5 yılda faizi kurtarmış oluyorlar bir yılıda başka sponsorluklarla kapatırlar başka temlikler koyarlar aradan sıyrılırlar kulüplerin denk bütçe zorunluluğuyla tekrar borçlanmasını önlüyorlar anladığım bu kredi bitene kadar kredileride kapanacak çekemeyecekler.
bu anlaşma kulüpler için iyi değil mecbur kalıyorlar. kimsenin kurtulduğu falan yok yani dahada cendereye girecekler ama çaresizler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Cezayir'de Algier takımında forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Aliou Dieng'i izliyor. (Competition DZ)

İnanmam :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

İtalyan Muhabirler Nerdeyse Hayırlı Olsun Diyecek.

Çevrimdışı saricasi

Bitmiş transfer halilovic acaba 10 numara  içinmi kanat içinmi alındı yada yedek mi şuanlık kafamda deli sorular.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Beşiktaş, Halilovic'in kiralanması konusunda Milan ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. (A Spor)

pek güvenesi gelmiyor insanın ama :D  :evillol:

Halilovic, Instagram’dan Loris Karius’u takibe aldı 🔥🔥

Bitmiş transfer halilovic acaba 10 numara  içinmi kanat içinmi alındı yada yedek mi şuanlık kafamda deli sorular.

kanattır büyük ihtimal :)

Ljajic'i kanada kaydırıp halilovic 10 numarayada geçebilir ortadan feci yardırıyor :D

Çevrimiçi murat

hakan çalhanoğlu Aspor

Çevrimdışı saricasi

Noluyor yaw hakan çalhanoğlu anlaşmışız
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Liquidator

Çalhanoğlu ne ayak?))

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: