2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4657365 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

trabzonu mu tutalım ?

ne alakası var abi şimdi  :alala:

Bizim Beşiktaş tv ne güne duruyor ?

D-smart'ı bi iptal edemiyormuyuz kaç bin € ise verelim.

Her şeye para buluyoruz.

Çevrimdışı scarfright

Az önce vodafone kara kartaldan aradılar imzalı forma kazandınız dediler. Aslı var mı yoksa biri beni kandırıyor mu? Bilgi veren olursa mutlu eder zira inanamadım hayatımda hiç bir çekilişten bişey kazanmamıştım:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

ne alakası var abi şimdi  :alala:

Bizim Beşiktaş tv ne güne duruyor ?

D-smart'ı bi iptal edemiyormuyuz kaç bin € ise verelim.

Her şeye para buluyoruz.
ne gerek vat hazırlık maçı için değermi para ödemeye?sözleşme bitene kadar böyle devam etsin.nasıl bir anlaşma yapıldıysa bitmek bilmiyor.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bilmiyorum bana cok garip geliyor.

Ortada zarar var ve kurtarma calismasi yapiliyor. Bu zarari telafi etmeye calisan devlet, bankalar, kurumlar...  bunu kimden cikaracak acaba ?  HALK'tan olmasin.

Guzel anlatmissin abi ama sen inaniyor musun bunun uygulanacagina. Bu isten yine en karli gs cikar. Kurallar zaman gectikce esnetilir, degistirilir.

onlar için gelir kapısı bu futbolu kurtarmak değil dertleri borç yapılanması
böyle bir karar aldı ziraat sadece kulüplere değil herkese geçerli.
zaten futbolda riske girmiyorlar riske giren kulüpler onlar geliri garanti altına alıyorlar
açıkladı işde kulüplerin sabit gelirlerine temlik konacak bu gayet makul bir durum
sabit geliri dışında gelirleri olan kulüpler için bu gayet iyi bir durum bu işden en karlı Beşiktaş çıkar
fenerin gs nin naklen yayın gelirleri bu borcu ödemeye yetmez bir çok geliri bloke olur
imza attıkları anda on yıllarını rehin etmiş olurlar zaten gs o nedenle yan çiziyor
fener bu parayı ödeyebilmek için 15 yıl yükümlülük altına girmek zorunda ve bu yıllık 500 M nin altında olmaz adamların bütün geliri bu kadar bu rakam bizde 200-250 M gibi bir rakam olur bizim kıpırdama alanımız kalır
kaldıki bu borcun tamamını değil belli kısmına gireriz yükümlülük altına bu rakamı dahada düşürürüz
finans borçlarını alsak gerisini ödeyebilecek durumumuz var. yani 150 M yıllık geri ödemeyle
karşımızda rakip bırakmayız önümüzdeki on yıl içinde
bu işi yapan ziraat değil bütün bankalar giriyor işin içine ve zaten bu bankaların gelir kaynağı bu kredi veripde para kazanıyorlar.
bunu devlet garantisiyle karşılığını alma şeklinde yaparlarsa balıklama dalarlar devlette kulüp gelirlerini bloke ederek verecek garantiyi
yani kimse cebinden para ödemiyor yine ödeyecek olan kulüpler sadece ödenemez olan borcu daha uzun vadeye yayarak ödenebilir hale sokuyorlar. zaten bu borcun büyük çoğunluğu bankalara olan finans borçları olduğu için bankalar aslında kendi alacaklarını garanti altına almış oluyorlar yapılandırıp birde zaten kendilerine olan borcu daha iyi gelirle alma garantisini sağlayarak uzatmış oluyorlar sonuçta yapılandırırken ek bir faiz daha gelecek kulüplerinde işine geliyor kalan borçlarının ana para üzerinden yeniden faizlenecek şimdi ödeyemiyorlar kartopu gibi büyüyor herkes için mutlu son.
ama sonrasında gelir gider dengesini sağlayacak yapılandırmayı yapamazlarsa bu kulüplerin sonu olur.
benim anladığım bu borcu ödemek için naklen yayın geliri yetmezse sponsorluk geliri gibi sabit gelirlere kadar ipotek edilecek
iki renkliyi bitirir bunlar. ne olursa olsun bizim iki katımız borcu var fenerin buda ödemeside en az iki katı olacak demektir
gelirleride bizden düşük :D gelir arttırma gibi bir durumlarıda yok sağ olsun aziz bütün yolları kapattı gitmeden.
gs nin durumuda bunlardan farklı değil zaten açıklama yaptılar sıcak bakmıyorlarmış başlarına ne geleceğini biliyorlar bu işe olumlu bakan bir biziz ts ninde çok işine yarar. fener suya düştü artık yılanamı sarılır su aygırınamı sarılır çaresi yok. birşeyi tutacak.
gs yan çiziyor alışdılar birilerinin peşkeş çekmesinden nasılsa bu olur yine diye bekliyorlar adamların borç ödemek gibi bir düstürü yok ama bu sefer yemez bütün kulüpler bu cenderenin altına girdiğinde gs ye kimse kıyak geçemez.

Çevrimdışı mylife1903

Ortada zarar var ve kurtarma calismasi yapiliyor. Bu zarari telafi etmeye calisan devlet, bankalar, kurumlar...  bunu kimden cikaracak acaba ?  HALK'tan olmasin.

Guzel anlatmissin abi ama sen inaniyor musun bunun uygulanacagina. Bu isten yine en karli gs cikar. Kurallar zaman gectikce esnetilir, degistirilir.
Marsa duble yol yaabdik diyo o halk inaniyo serkan
Sizin kita disinda cok az kaldi gitmedigim yer
Turk halkindan cahil pakistan koyunde bir kalabalik var birazda afganistanda
Pakistanda bile hanimin dayisi profesordu kurtarilmis bolgede ozel secilmis cocuklara egitim veriyorlardi gizli sakli nolu nolmaZ devran degisir bazi kadrolar hazir olsun mantigi vardi, pakistan dedim evet

Çevrimdışı saricasi

Yalan değil başkanın Halilovicle resimleri var sky sportta.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalan değil başkanın Halilovicle resimleri var sky sportta.
Görüştüğü yalan değil zaten. Başka oyuncu için görüştü Mirsad Türkcan ile :tabe: O da Ajdin Hasic  :tabe: Hatta @evrenmanchester daha önce Ajdin Hasic için İtalya'da görüşeceklerini yazmıştı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Neden ya?

Biz bırakmamış olsaydık Monaco'lu Thierry Henry bize teklif yapacaktı, neden bıraktığımızı anlamamıştı falan.

Dün öyle yazıyordu haber siteleri?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bırakmasaydık teklif yapıp bonservis ödeyeceklerdi şimdi bedava olunca vaz geçmişler sanırım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2019, 18:31:28
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/tribundergi/status/1082659911329296386?s=21

Fenerliler Mirsad bize çalışıyor diye çıldırıyor.  :lol:
Mirsadin yanindaki bizim tosicin abisi falan mi

Çevrimdışı mylife1903

Bu asporun ben varyaaa
Komple sulalesine boza soyliyem

Arkadas
Bursaspor haberi veriyir arkada bursanin bize attigi gol
Cemiskezek haberi veriyir 1912de ceniskezekin bize attigi gol
Arkadas ne derdiniz var
Acik soyleseler de bilek belki bizim hatamiz var, duzeltelim kendimizi

Bu asporun ben varyaaa

Arkadas
Arkadas ne derdiniz var

onun herkes farkında abi bize karşı attığı gol yoksa bir oyuncunun bu sefer bizim maçta oynadığı maçı koyuyor adamlar.

Beşiktaş, Cezayir'de Algier takımında forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Aliou Dieng'i izliyor. (Competition DZ)

Çevrimiçi Necmi

devlet bankası değil bankalar birliği tüm bankaları kapsıyor zararı telafi etmeye çalışmıyorlar
direk ticaret yapıyorlar hemde kendilerini garanti altına alarak. bu işden zararlı çıkan aslında kulüpler
ama denize düşen yılana sarılır diyorlar. uygulanma diye birşey yok mecbur uygulayacaklar işin içinde finans sektörleri var ve kulüplerle bunlar anlaşıyor. her kulüple ayrı ayrı anlaşılacak devletin yaptığı tek şey bankaların alacaklarını garanti altına almak bunuda ipotekle sağlayacaklar bu anlaşma koşulları bankaların lehine. riske girmeden para kazanıyorlar ortada yanlış bir şey yok
bankalar adına peşkeş çekilen birşey yok şu an kur yüksek faizler yüksek ülke batık durumda bu yapılanma kararı alınmak zorundaydı
iş sadece kulüpler değilki bu karar genel alındı kredi borcu olan özel her şirket bu yapılanmayı yapabilir kulüplere özel alınmış bir karar değil zaten açık açık söylediler bu kulüplere peşkeş çekmek değil diye herkesin kredibilitesi tükendi bankalarda çıkmaza girdi bu yapılanmalar olmasa onlarda ipin ucunda kredi veremiyorlar mevcut kredilerini nakte çeviremiyorlar insanlar firmalar batarsa onlarda batar. o döngüyü sağlamak zorundalar anladığım bu her iki kurumuda kurtarma yolu geri dönüşü olmayan kredi firmayı batırdığı gibi bankayıda batırır. firmanın ödeyemez duruma gelmesi bankanın işine yaramaz. ödeyebilir hale getirmek zorundalar. açık söylüyorlar bu borç zaten finans borcu ve bunu kulüpler ödeyemez duruma geldi diyorlar bunu ödenebilir hale getirmek zorundalardı garantisiz yapamıyorlardı şimdi devlet araya girdi ödeme garantisini ipoteklerle sağlıyor bankalar parasını kurtarıyor 5 yılda geri gelmesi gereken parayı on yılda kurtaracaklar ama bunun faiz farkınıda alacaklar söylüyor naklen yayın geliri bu borcu 4 yılda ana para olarak ödüyor diyor 2 yılda faizi ediyor naklen yayın anlaşması 5 yıllık yapıldı bir yılı riske atıyorlar o bir yılda önemli değil zaten 5 yılda faizi kurtarmış oluyorlar bir yılıda başka sponsorluklarla kapatırlar başka temlikler koyarlar aradan sıyrılırlar kulüplerin denk bütçe zorunluluğuyla tekrar borçlanmasını önlüyorlar anladığım bu kredi bitene kadar kredileride kapanacak çekemeyecekler.
bu anlaşma kulüpler için iyi değil mecbur kalıyorlar. kimsenin kurtulduğu falan yok yani dahada cendereye girecekler ama çaresizler.

Çevrimiçi Necmi

Bu asporun ben varyaaa

Arkadas
Arkadas ne derdiniz var
yenimi farkettin iki senedir arkada sürekli Beşiktaşın yediği goller dönüyor
uzun zamandır izlemiyorum sıktılar artık hiç izleyip hit kazandırmamak lazım

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, Cezayir'de Algier takımında forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Aliou Dieng'i izliyor. (Competition DZ)

@mylife1903 bunu beğendi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2019, 19:29:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bu Haliloviç'in boyu. 1.69 yahu.
Ezilmesin bizim ligde.
Barcelona ve Hamburg salmıs adamı ins sorun çıkmaz. :money:

Çevrimiçi annoca

Ezilmesin bizim ligde.
icardi ile soriano'yu da salmıştı barça. bazı oyuncular yetenekli olsa da potansiyelini sonradan ortaya çıkarabiliyorlar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Az önce vodafone kara kartaldan aradılar imzalı forma kazandınız dediler. Aslı var mı yoksa biri beni kandırıyor mu? Bilgi veren olursa mutlu eder zira inanamadım hayatımda hiç bir çekilişten bişey kazanmamıştım:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru eger daha önce 1903e mesaj attıysan çekilişe katılmış oluyorsun her ay çekiliş yapiyorlar bende sezon basi bilet kazanmıştım
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Ezilmesin bizim ligde.
Kesme kalmis biraz
Mesir macunu kerane tatlisi keciboynuzu ballimuz yedireceksin buna devamli bak nasi uzuyo

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 bunu beğendi
Kapkara bu gelsin baslasin
Dislerine de bakalim ama once

Çevrimiçi sozkul

devlet bankası değil bankalar birliği tüm bankaları kapsıyor zararı telafi etmeye çalışmıyorlar
direk ticaret yapıyorlar hemde kendilerini garanti altına alarak. bu işden zararlı çıkan aslında kulüpler
ama denize düşen yılana sarılır diyorlar. uygulanma diye birşey yok mecbur uygulayacaklar işin içinde finans sektörleri var ve kulüplerle bunlar anlaşıyor. her kulüple ayrı ayrı anlaşılacak devletin yaptığı tek şey bankaların alacaklarını garanti altına almak bunuda ipotekle sağlayacaklar bu anlaşma koşulları bankaların lehine. riske girmeden para kazanıyorlar ortada yanlış bir şey yok
bankalar adına peşkeş çekilen birşey yok şu an kur yüksek faizler yüksek ülke batık durumda bu yapılanma kararı alınmak zorundaydı
iş sadece kulüpler değilki bu karar genel alındı kredi borcu olan özel her şirket bu yapılanmayı yapabilir kulüplere özel alınmış bir karar değil zaten açık açık söylediler bu kulüplere peşkeş çekmek değil diye herkesin kredibilitesi tükendi bankalarda çıkmaza girdi bu yapılanmalar olmasa onlarda ipin ucunda kredi veremiyorlar mevcut kredilerini nakte çeviremiyorlar insanlar firmalar batarsa onlarda batar. o döngüyü sağlamak zorundalar anladığım bu her iki kurumuda kurtarma yolu geri dönüşü olmayan kredi firmayı batırdığı gibi bankayıda batırır. firmanın ödeyemez duruma gelmesi bankanın işine yaramaz. ödeyebilir hale getirmek zorundalar. açık söylüyorlar bu borç zaten finans borcu ve bunu kulüpler ödeyemez duruma geldi diyorlar bunu ödenebilir hale getirmek zorundalardı garantisiz yapamıyorlardı şimdi devlet araya girdi ödeme garantisini ipoteklerle sağlıyor bankalar parasını kurtarıyor 5 yılda geri gelmesi gereken parayı on yılda kurtaracaklar ama bunun faiz farkınıda alacaklar söylüyor naklen yayın geliri bu borcu 4 yılda ana para olarak ödüyor diyor 2 yılda faizi ediyor naklen yayın anlaşması 5 yıllık yapıldı bir yılı riske atıyorlar o bir yılda önemli değil zaten 5 yılda faizi kurtarmış oluyorlar bir yılıda başka sponsorluklarla kapatırlar başka temlikler koyarlar aradan sıyrılırlar kulüplerin denk bütçe zorunluluğuyla tekrar borçlanmasını önlüyorlar anladığım bu kredi bitene kadar kredileride kapanacak çekemeyecekler.
bu anlaşma kulüpler için iyi değil mecbur kalıyorlar. kimsenin kurtulduğu falan yok yani dahada cendereye girecekler ama çaresizler.

Peki, bu yeni anlaşmaya uymayan ve gelirinden fazla harcayan kulüplere YD'nin dediği gibi TFF'nin transfer yasağı, puan silme, lisans vermeme cezalarını uygulayacağına inanabiliyor musun?

Çevrimiçi sozkul

@mylife1903 bunu beğendi

Bende beğendim, fotoğraf bana olumlu  duygular verdi, Ayaktaki futbolcudan söz ediyorsak tabiiki.  :)

Çevrimiçi sozkul

Ezilmesin bizim ligde.

Barcelona önemli değil kimleri salıyor onlar ama Hamburg'da tutunamaması kötü..

Etiketler: