nie abi?
başkan negredonun menajerini 2 gün sonra getirip o sahtekar basına yalattıracam dedi mi? dedi. getirdi mi? getirmedi. beşiktaşı kötü göstermeye meraklı olan biz değiliz abi yönetim yönetim.
ben gazetecimiyim hafiyemiyim avukatmıyım nie belge peşinde koşayım ki?
görüş yazıyoruz. isteyen inanır istemeyen inanmaz.
"bidaa böle yazarsanız döverim haa" üslubun bence ayıp oluyor.
yazmayız olur biter. zaten işyerinden bir gün açılıyorsa 10 gün açılmıyor forum akşamda girebildiğim süre sınırlı. yazmayız olur biter yeter ki sen rahatsız olma...
bu görüş değil suçlama suçlama yapacaksan belgeli olmalı. Dedikoduyla kimse suçlanmaz
gerçekten umrumda değil bu forumun amacı Beşiktaşa zarar vermemek. Beşiktaşa zarar verip bunun adına görüş diyemezsin
başkanda zarar veriyormuş o buranın sorunu değil. burda yazsaydı buranın sorunu olurdu.
Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum bu forumun çizgisi var. Burda o çizgiye uyanlar yazabilir.
ben yazmayın demiyorum suçlamanız varsa bunu belgesiz yapamazsınız diyorum. burası önüne gelenin istediğini
sallayabileceği bir yer değil ve buna bu forum açık kaldığı sürece hiç bir zaman izin verilmeyecek
görüş açıklamıyorsunuz sürekli mesnetsiz şekilde yönetim suçluyorsunuz sevmeyebilirsin ama burda saygısızca davranamazsın.
sizinki eleştiri değil suçlama suçladığında belge konuşur. gazetecimisin hafiyemisin avukatmısın beni ilgilendirmez beni ilgilendiren
burda kimseye belgesiz kanıtsız ithamda bulunamazsın. kaldıki yasal olarak birine belge ile bile ithamda bulunamazsın.
varsa belgen gider dava edersin. buralar birilerini suçlama yeri değil eleştiri ile suçlamayı birbirine karıştırmayın.
yazıp yazmamak sana kalmış ben sadece burda yazma koşullarını söylüyorum her yerin bir kuralı vardır
buranın kuralıda bu burda olmak istiyorsan bu kurallara uyacaksın.
sürekli olarak Beşiktaş oyuncuların parasını vermiyor demenin Beşiktaşa nasıl bir faydası var.
ne yapıyorlar vermeyipde para varda yiyorlarmı. açıkladı işde başkan kendi döneminde gelir gider açıklaması yaptı 100 M da karda görünüyor. zararmı ettirmiş kulübü geliride koymuş kendi döneminde gideride koymuş ortaya kulübe tek kuruş zarar ettirmemiş
demekki kulübü borçsuz alsa bu gün kasada 100 M para olacaktı. üstüne stad yapılmış iki şampiyonluk gelmiş
altyapı yatırımları olmuş döviz oynaması olmasa banka faizleri olmasa ciddide kar elde etmiş olacaktı
uefa açıklama yapıyor ekonomisi düzgün ilerleyen tek kulüp Beşiktaş diyor bunuda koç açıkladı uefa söylemiş
siz hala yok oyuncuların parası ödenmiyor yok şöyle kötü yok böyle kötü sayıp duruyorsunuz daha nasıl kanıt gerekiyor uefa açıklamasını dikkate almazsınız ffp den geçtik şartları yerine getirerek bunu dikkate almazsınız kap açıklamalarını dikkate almazsınız neyi dikkate alırsınız basının uydurma haberlerini Beşiktaş için gerekiyorsa hafiyelik yapacaksın ama boş boş sallamayacaksın.
hafiyelik yapmak zorunda değilsin ama mesnetsiz sallamak zorundada değilsin.
bu yaptığınız şey kötü niyettir. belki doğrudur belki yanlış işin orasında değilim yanlış anlama sadece söylediğini kanıtlaman gerekiyor konuştuğun makam Beşiktaş yönetim makamı Beşiktaşla alakalı bir konudan bahsederken ben söyledim bitti diyemezsin.