2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4674439 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

makul ücretlerle ve oynayabileceği bir takıma kiralayarak iki üç yıl içinde faydalanmaya başlayabiliriz.bu şekilde 8-10 transfer yapmak lazım.
Oyuncu konusunda hiç bilgim yok. 17 yaşındaymış. Keşke direk takıma katılıp, seneye ısındırılıp oynamaya başlasa. Benfica ve juventus un vardır bir bildiği diye düşünüyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

larin, roco = bi daha oyunculardan biri vatandaşını tavsiye ederse hemen oradan uzaklaşmak gerekiyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

yalnız bu mirin transferini de ilk o herif verdi
benim takip ettiğim sayfa hazirandan beri istiyodu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız bu mirin transferini de ilk o herif verdi

başka tutturduğu var mı :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı f_madida

şener anadolu takımları için ideal bi bek ama bizi kesmez

Sener iyidir yahu, sagbek'te Andreas Beck'ten bir tik uste cikamamis, Oparelerin Serdarlarin havada ucustugu bir kadrodan Gokhan Gonul'e evrildi bizimkisi. Arada soslu Olcay Sahan mi istersin, idareli Necip Uysal mi, genc yetenek Fatih mi veya ortasahayi hice sayip kapatsin diye gonderilen Dorukhan mi...hic gerek yok fantazilere.

Sener gelsin iste, hem Adriano da zirt pirt sagbeke gecmek zorunda kalmaz boylelikle. Sener hafif kazmadir ama workrate'i iyidir, bize yeter.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

6-8 oynayabilen sağlam biri de bakılıyormuş

Çevrimdışı f_madida

Allah Allah yonetim ciddi ciddi kadro mu kuruyor yoksa?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tolgay dan sonra Ozi nin gitme olasılığına karşın bakılıyordur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

bizde bakıyoruz  :D
bu arada medel ne 6 ne 8 nede stoper oynar. koy sağbeke orada birebir alayınla baş eder.ortasaha savunma gibi organizasyon isteyen işlerde medel olmuyor.

bizde bakıyoruz  :D
bu arada medel ne 6 ne 8 nede stoper oynar. koy sağbeke orada birebir alayınla baş eder.ortasaha savunma gibi organizasyon isteyen işlerde medel olmuyor.

dorukhan oynar 8 :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

en güzeli çift 8 ile oynamak.

adam gibi çift 8 bulsam hep 4-4-2 oynarım

Çevrimdışı tangaz

brahimi için bekleyecez yaza kadar  :icool:

şimdiden anlaşmak lazım ama :D

Çevrimiçi murat

adam gibi çift 8 bulsam hep 4-4-2 oynarım
4231 de oynanır 4141 de yeterki o iki 8 10+ gole katkı versin.savunması hücumu dengeli olması lazım varsa iyide bir 10 numaran koyarsın önüne.ben 8 numara diyince 6 numara gibi savunma yapabilen 10 numara gibi inceci hayal ediyorum.adam gibi 8 in tarifi bu olsa gerek.ortasaha oynayıp gol atmayan asist yapmayan adam büyük takım oyuncusu gibi gelmiyor bana.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://www.transfermarkt.com.tr/kiril-despodov/profil/spieler/221540

izlemek takp etmek lazım
Bir kanat icin müthis bir istatistige sahip, videolarinida izledim, baya etkili bir sag kanat. Kafa goller cok saglam ve müthis frikik de kullaniyor. Genc alacaksan bunun gibilerini alacaksin, 2-3 yil sonra en az 15-20 milyonlara satarsın.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Alınabilir bizim maçta beğenmiştim hızlı açık oynayan takımlara karşı iyi bir yedek silahımız olur

https://www.transfermarkt.com.tr/dieumerci-ndongala/profil/spieler/103284
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ortada bir beyaz, gerisi zenci. Başka çağrışım yapmasın :)
beyaz olanı havuza sokmuşlar :D

Çevrimdışı murat baltacı

vida 12 ozzi 10 medel 8 tolgay 4 babel 3 karizma 3 love 1

hepsini satalım hepsini
Of of of bu satışlar olsa süper iş olur vidaya üzülürüm sadece onunda maaşı yüksek diğer satışlar olursa vida için yazıda bekleyebiliriz.

Bu paralara çok iyi takım kurulur ara transfer için bulabildiğimiz oyuncuları bulur bulamazsak üç dört genç alır bı kaç tanede alt yapıdan çıkarır sezonu bitiririz zaten bizim takımın eksiği mücadele ve isteksizlik o parildamayida gençler gösterir tutan tutar tutmayani yazın kiralar iyi bı planlama ve transferle sağlam takım kurar beş seneye ambargo koyarız.
BeŞiKtAşK

Etiketler: