2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4673800 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Enzo

Beresinski gelsin iste aga iyi sag bek deil mi 11 millone degeri var

Çevrimdışı tangaz

Yollamazlar ki Lyon bizi sevmiyor. Taraftari falan nefret ediyor hatta o mactan dolayi. Bizim mesela Marçelo'yu bunlara vermemiz buyuk hata ve enayilikti.

taraftarı takmaz o başkan yetiştirip yollarız alın size talişka örneği filan deriz :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Evet kaliteli yabancilar istiyoruz takimda ancak her bolgeye yabanci dolduramayiz. Kademeli olarak yabanci siniri geliyor ve bunu dikkate almaliyiz. O yuzden senere olumlu bakiyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Savaş

rezil ettiler güzelim adamı.

Bak yalan yanlış haberleri de var ne güzel. Bizim için ölüp bitiyor deriz ya nolcak.

Elin Fransız’ı nerden bilecek fanatiki falan.

https://www.fanatik.com.tr/thiago-maia-besiktas-a-gitmedigim-icin-agladim-1340890

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı yoruk

Şener’i almamız demek , sağ kanata seneye de transfer yapılmaz demek gibi bence .Gelmesıni istemem bu yuzden

Çevrimdışı sosyalkartal

Transferler erken bitecek demiştim beyler bu dönem akıyor maşallah  :lol: yarın da kavuşma var bizim eski çocuklardan biriyle  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kursad_Duran

Transferler erken bitecek demiştim beyler bu dönem akıyor maşallah  :lol: yarın da kavuşma var bizim eski çocuklardan biriyle  :tabe:
Fabri?

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

loading...

fabri yattı hadi geçmiş olsun bizde yatalım :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Hemşo, nedir bu genci ön plana çıkaran?

kuzey avrupada oynuyor zagrep altyapılı uyum sorunu yaşamaz katkı verir gelişime açık

Çevrimdışı Karabay

loading...
fabri gelecek olsa karius yarın niye basın toplantısı düzenlesin?

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

fabri gelecek olsa karius yarın niye basın toplantısı düzenlesin?

DM den nasıl yürünür konulu olabilir  :icool:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dinamo zagreb ten Hasic le 5 yıllık ön protokol imzalamışız. Benfica ve juventus ta peşindeymiş ama biz almışız
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Dinamo zagreb ten Hasic le 5 yıllık ön protokol imzalamışız. Benfica ve juventus ta peşindeymiş ama biz almışız
kaymak?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kaymak?
Evet kaymak transfer gibi görünüyor :) kaynak diyorsan az önce beyaz tv de Ertan süzgün söyledi
Tek Büyük Beşiktaş

Evet kaymak transfer gibi görünüyor :) kaynak diyorsan az önce beyaz tv de Ertan süzgün söyledi

Çevrimiçi murat

makul ücretlerle ve oynayabileceği bir takıma kiralayarak iki üç yıl içinde faydalanmaya başlayabiliriz.bu şekilde 8-10 transfer yapmak lazım.

Brezilya basınındaki haberlere göre Beşiktaş, Enzo Roco'yu Corinthians'a önerdi. Brezilya kulübünün yöneticileri bu öneriye olumlu cevap verdi.

Çevrimdışı levitate

h.o. gelsin başlasın :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Brezilya basınındaki haberlere göre Beşiktaş, Enzo Roco'yu Corinthians'a önerdi. Brezilya kulübünün yöneticileri bu öneriye olumlu cevap verdi.
fikret orman : al knk stoper
andres sanchez: eyw

bipbipbupbup

Etiketler: