2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4673139 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

vida 12 ozzi 10 medel 8 tolgay 4 babel 3 karizma 3 love 1

hepsini satalım hepsini
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aslinda 2.5+sener = tolgaya okeyim ama bir yanimda sarisinlara gunah bile verilmez diyor..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

Aslinda 2.5+sener = tolgaya okeyim ama bir yanimda sarisinlara gunah bile verilmez diyor..

Tolgay>Günah dersem (:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tolgay>Günah dersem (:

Abi tahminim su an yonetim cilginlar gibi bi sag bek bakiyor. Eger dusururlerse tolgayi fenere yar etmezler. En kotu 6 ay kiralik bi sag bek bulunur. Sener sene sonu bedavaya gelir zaten Besiktasli o da gokhan abisi gibi. En en en son ihtimal olarak sener+para tolgay yaparlar diye dusunuyorum..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

Mirin hakkında bilgim yok insaAlah iyi çıkar bir Marcelo performası alsak zil takip oynarım vallaha
marcelo olmadı pepe performansı versin o da olumlu :D

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi murat

30 yaşında abi bunların genci yok mu :D -
bizim alabileceğimiz ya kendini kanıtlamamış genç yada yaşı kemale ermiş.bunun aynı işi gören genci 15 ten başlar.

Çevrimiçi murat

30 yaşında abi bunların genci yok mu :D -
ndiaye vardı anadolu topçusu dediniz.

ndiaye vardı anadolu topçusu dediniz.

halen aynı fikirdeyim :D

Çevrimdışı tangaz

Abi tahminim su an yonetim cilginlar gibi bi sag bek bakiyor. Eger dusururlerse tolgayi fenere yar etmezler. En kotu 6 ay kiralik bi sag bek bulunur. Sener sene sonu bedavaya gelir zaten Besiktasli o da gokhan abisi gibi. En en en son ihtimal olarak sener+para tolgay yaparlar diye dusunuyorum..

polatlı buğsaştayken alıyorduk recep çetin gitti izledi beğenmedi gerçi haklıydı bende maçtaydım o gün çok heyecanlanmıştı beşiktaş izlemeye geldi die.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bizim iyi bir 8 numaraya ihtiyacımız var.
https://www.transfermarkt.com.tr/ruud-vormer/profil/spieler/45864

yarın gelsin başlasın diyecem de 5den aşağı vermezler

Çevrimiçi murat

yarın gelsin başlasın diyecem de 5den aşağı vermezler
5 e verseler hiç düşünmeden alıırım.atibayla takas eder başkan :D

Çevrimiçi levitate

bende sen söyleyince fake yediğimi farkettim :D
fake değilmiş öyle bi site var baktım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Ben şef sıkat olsam;

Tolgay 3 milyona gitti mi arkadaşım, direkt fransaya giderim Lille kapısına. Aha bu aşağıdaki adam icin derim ki;

Tamam bilader siz buna 14 verdiniz ama bu adam sizde olmadı. Oynayamıyor yani. Siz bunu bana 1.5 sene kiralayın. Aha alin size 3 milyon euro simdilik. 3 - 5 milyon da opsiyon koyalım. Ben bunu götüreyim.

https://www.transfermarkt.com.tr/thiago-maia/profil/spieler/294873

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Ben şef sıkat olsam;

Tolgay 3 milyona gitti mi arkadaşım, direkt fransaya giderim Lille kapısına. Aha bu aşağıdaki adam icin derim ki;

Tamam bilader siz buna 14 verdiniz ama bu adam sizde olmadı. Oynayamıyor yani. Siz bunu bana 1.5 sene kiralayın. Aha alin size 3 milyon euro simdilik. 3 - 5 milyon da opsiyon koyalım. Ben bunu götüreyim.

bende benzer cümleleri lyona bilabedel aldıkları şu sağbek için sölerim

https://www.transfermarkt.com.tr/leo-dubois/profil/spieler/236400

Çevrimdışı Enzo

bende benzer cümleleri lyona bilabedel aldıkları şu sağbek için sölerim

https://www.transfermarkt.com.tr/leo-dubois/profil/spieler/236400

Ben Fransa'da yasiyorum, bu adam oyundan alindiktan sonra hocasina el kol yapip soyunma odasinda cinnet gecirdigi icin oynatilmiyor.

Ben şef sıkat olsam;

rezil ettiler güzelim adamı.

Çevrimdışı tangaz

ferdi'yi isteseler?

ferdiden cacık olmaz elif elması versinler başabaş yapalım üste 500bin de ateşleyelim

Çevrimdışı tangaz

Ben Fransa'da yasiyorum, bu adam oyundan alindiktan sonra hocasina el kol yapip soyunma odasinda cinnet gecirdigi icin oynatilmiyor.

o zaman teklifimi 1,5sene kiralık verin rehabilite edip yollayalım die revize ediyorum  :D

Çevrimiçi levitate

elif'i istiyelim :D

ferdiden cacık olmaz elif elması versinler başabaş yapalım üste 500bin de ateşleyelim
şenerden iyidir reyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Enzo

o zaman teklifimi 1,5sene kiralık verin rehabilite edip yollayalım die revize ediyorum  :D
Yollamazlar ki Lyon bizi sevmiyor. Taraftari falan nefret ediyor hatta o mactan dolayi. Bizim mesela Marçelo'yu bunlara vermemiz buyuk hata ve enayilikti.

Çevrimdışı tangaz

şenerden iyidir reyiz

şener anadolu takımları için ideal bi bek ama bizi kesmez

Etiketler: